dadaist
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
sen zaten ceptesin. kız seni napsın artık. bir caziben kalmamış ki uğraşılacak.
yaa redo her yorumunu okuduğumda gülüyorum sonra profil resmine bakıp bi daha gülüyorum ne diyim eksik olma şu forumdanBenim hiç 6 yıLdır sevipte unutamadığım kimsem oLmadı biLiyor musun ?
Bu konuda çok şansLısın asLında,ne güzeL sevipte unutamadığın biri var.Bu açıdan bak ve mutLu oL.
evet yaa bi de daha duygusalız diye geçiniriz benim de hep düşündüğüm bişeydir buama kadınların duydukları aşkı dile getirmek için sağdan soldan alıntı yaptığı aşk şiirleri ya da sözleri hep erkeklere ait. hatta bu sebepten bazen komik duruma bile düşüyorlar. 2 kelime bir araya getirecek kadar duygu yükleyemiyorsa aşk size, neye yarar ki?(sözüm genel olarak tüm kadınlara)
yaa redo her yorumunu okuduğumda gülüyorum sonra profil resmine bakıp bi daha gülüyorum ne diyim eksik olma şu forumdan
evet yaa bi de daha duygusalız diye geçiniriz benim de hep düşündüğüm bişeydir bu
yaa redo her yorumunu okuduğumda gülüyorum sonra profil resmine bakıp bi daha gülüyorum ne diyim eksik olma şu forumdan
evet avatar demek istedimProfil resmim de Megan Fox var ve sen ona bakıp gülüyor musun ?Ya da Avatar mı demek istedin
![]()
evet avatar demek istedim
Sana bir tavsiye benimde böyle bir konum vardı zor aşkama bir yere çağır başla bağırmaya çağırmaya sonra sarıl sen benimsin aptal de bakıyım ne olcak
![]()