6 ay önce herşey çok güzeldi

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=SVjIh3UvHLw&NR=1

Hayat güllük gülistanlıktı beyler, sonra ne olduysa koptum hayattan bağlandık bir şeyin peşine körü körüne, her gece ağladık peşi sıra gelen göz yaşlarım dinmedi, hayat zorlaştı beyler onu düşünmekten sürekli ağlamaktan sabahları söylediğim lafları geceleri kuramıyorum artık aklımda yavaş yavaş eriyorum, gelse her şey düzelir hayat tekrar baştan yazılır benim için, sürekli haberini alıyorum hoşuma da gidiyo yaptıkları şeyi izlemek, unutamıyorum beyler ne kadar'da unutmak istesem de olmuyor, akşamları onu unutmak için içtiğim geceleri sayıyorum'da bir yerden sonra nerde kaldığımı unutuyorum 6 ay önce çok güzeldi hayat tam istediğim gibiydi, geleceğimi üstüne kurduğum kadın gittikten sonra ne olduysa oldu nerde hata yaptığımı bilmiyorum çok sevdiğimden mi yoksa çok mu değer verdiğimden mi gitti bilmiyorum ama bir yerde yanlış yaptım beyler yoksa niye gitsin ki durup dururken niye yarım bıraksın ki, yoksa niye her gece ağlatsın ki beni hatırlıyorum da kıyamam derdi her ağladığımda özlemden, şimdi acaba kıyabiliyor mu yeni sevdiğine, böyle bir şey olur tam hayat iyiye gidiyorken bir tesadüfle kötüleşir ya aynen bende öyle artık yoruldum beyler daha 21 yaşındayım ama çok yoruldum.

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hep kalacak diye birşey yok belki onunla mutlu olamayacaktın belki başka birşey. Bunları tecrübe olarak alırsan daha iyileri için çabalarsın ama burada tıkanıp kalırsan acı çeken taraf sadece sen olursun.

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
umudunu kaybetme belki kendisi belki daha iyisi gelir yaşadığın anlattığın şeyleri bende yaşadım biraz uzun olabilir ama hepsi kesin geçici

Brix

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok sevmeyeceksin kardeş, olmuyor bazen.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bizde yorulduk yahu senin bu platonik aşk konularını okumaktan :)

senin sorunun aşk falan değil bence, senin sorunun işsizlik

recepkng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Günün birinde padişah vezirlerine emir verir bana öyle bir resim yapın ki ona bakınca en kötü anımda toparlanayım en mutlu günümde de yine hatırlatsın yine kendime geleyim. vezirler düşündükten sonra bir yüzük yaptırırlar padişaha verilir yüzükte yazan sadece iki kelime BUDA GEÇER... hiç kimse senin canından kıymetli değil gün gelecek bu da geçecek bu günleri düşünüp kendine kızacaksın...

barisid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynısı bana oldu be kardeşim.Ağlamak içmek falan bu kadar sevmeyeceksin işte herşeyini feda edecek kadar sevmeyeceksin.

Hicr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arabesk marabesk dinlemiyorum deme bu şarkıdan başkası seni paklamaz...
[video=youtube;13_0R-o9xHc]http://www.youtube.com/watch?v=13_0R-o9xHc[/video]

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hep kalacak diye birşey yok belki onunla mutlu olamayacaktın belki başka birşey. Bunları tecrübe olarak alırsan daha iyileri için çabalarsın ama burada tıkanıp kalırsan acı çeken taraf sadece sen olursun.

Acı çeken taraf hep ben oldum zaten kardeşim, düşünen tarafta ne yazık ki hep ben oldum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çok sevmeyeceksin kardeş, olmuyor bazen.

Tam böyle oluyo gibi yapıyo olmuyor ama bende farkındayım kardeişm hatta, ayık kafayla'da olmuyor ulan keş oldum yahu içki içen adamların mekanına oturdum oturtturan değil ben kendimden utanıyorum halime bak ya

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sana bişey söylesem kızarmısın bilmiyorum kardeşim ama sen iptale bağlamışsın kendini topla şu dakikadan sonra gerisi küsürat zaten :D

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sana bişey söylesem kızarmısın bilmiyorum kardeşim ama sen iptale bağlamışsın kendini topla şu dakikadan sonra gerisi küsürat zaten :D

Yok be kardeşim zaten iptaldim ben, bende sana birşey soracağım acaba mesaj atsammı ki ?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bende öyle sanıyordum , 1 aydan sonra tık kalmıyor. Takıl başka kızlarla biraz vakit öldür. Daha yaşın genç

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende öyle sanıyordum , 1 aydan sonra tık kalmıyor. Takıl başka kızlarla biraz vakit öldür. Daha yaşın genç

İnanırmısın sevgilimden bugun ayrıldım gerekçesiz böyle arkama bakmadan gittim arkam'da bıraktım belki gözlü yaşlı birisini ama olmayınca zorlamanın alemi yok ki be abi, geçmişimden kaçmaya çalışıyordum ama geçmiş bırakmadı benim peşimi.

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
unutunca gülüp gececeksin yaşadıklarına :)

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak..

Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksiniz..

Sokağa fırlayacaksınız, sokaklarda dar gelecek..

Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi..

Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gök yüzü..

Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz..

Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan.. "Önemli olan sağlık.'' ''Yaşamak güzel.'' ''Boş ver her şey unutulur.'' Siz hiçbirini duymayacaksınız..

Göz yaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz..

O'ndan ölmesini isteyecek kadar çok nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz..

Hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz.. ''Ölüme çare bulundu'' ya da ''Yarın kıyamet kopacakmış'' deseler başınızı ka...ldırıp ''Ne dedin?'' diye sormayacaksınız..

Yalnız kalmak isteyeceksiniz.. Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak.. İkisi de yetmeyecek.

Geçmişi düşüneceksiniz.. Neredeyse dakika dakika, ama kötüleri atlayarak!

Onunla geçtiğiniz yerlerden geçmek isteyeceksiniz, gittiğiniz yerlere gitmek..

Bu size hiç iyi gelmeyecek ama bile bile yapacaksınız..

Biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğini söylese, kaçacaksınız..

Aslında kurtulmak istediğiniz halde, o acıyı yaşamak için direneceksiniz..

Hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz...

Aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz..

Herkesi ona benzetip kimseyi onun yerine koyamayacaksınız..

Hiçbir şey oyalayamayacak sizi, ilaçlara sığınacaksınız..

Bir kaç saat kafanızı bulandıran ama asla onu unutturmayan..

Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren..

Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek..

Boğazınız düğümlenecek, dinleyemeyeceksiniz..

Uyumak zor, uyanmak kolay olacak, sabahı iple çekeceksiniz.. Bazen de '' Hiç güneş doğmasa'' diyeceksiniz..

Ne geceler rahatlatacak sizi, ne gündüzler.. Ölmeyi isteyip , ölemeyeceksiniz..

Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz, nafile.. Düşüncesi bile tahammül edilmez gelecek..

Rüyalar göreceksiniz, gerçek olmasını istediğiniz.. Her sıçrayarak uyandığınızda onun adını söylediğinizi fark edeceksiniz..

Telefonun çalmasını bekleyeceksiniz.. Aramayacağını bile bile.. Her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek.. Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla.. Yüreğiniz burkulacak..

Canınız yanacak.. Bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz..

Hayata dair hiçbir şey yapmak gelmeyecek içinizden..

Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız..

Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz..

Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz..

Onunla hiç bir anınızın olmadığı bir yerlere yerleşmek..

Ama bir umut..
Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu..
Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak..
Gel gitler içinde yaşayacaksınız..
Buna yaşamak denirse.
------------------------------------------------

5 Ay bu durumdaydım, ve durumum itibariyle inandığım dini daha çok sorgulamaya başladım, sonradan anladım insanların en çok değer verdikleri şeylerle imtihan edildiklerini..

Onsuz yaşayamam diye haykırdığım kız hakkında Allah bana onsuz da yaşayabileceğimi gösterdi diye düşünüyorum, iyi yada kötü...

Ha bir de şunu okumanı isterim. Vazgeçebilmeye methiye-Elif Şafak'tan.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=51495]trnc[/MENTION]

Hay sen çok yaşa dostum ya. Hakkaten ya. Vallahi billahi Hakkaten ya!

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
pakize suda'nın şiiri değil mi o ? asım yıldırım seslendirmişti bi ara. güzel şiirdir

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
[video=youtube;JRfuAukYTKg]http://www.youtube.com/watch?v=JRfuAukYTKg[/video]

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Kardeşim sen hala aşk acısımı çekiyon ya !? Aylardır ağlıyon.Ne aşkmış be.Üzüldüm senin adına.Aylardır konu açıyorsun, bütün arkadaşlarımızda sana önerilerde bulunuyor ama belli ki hiçbirini dikkate almıyorsun ya da uygulayamıyorsun.Unutman gerek.Başka çaren yok.Geçmiş olsun.

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tamam dostum al sana çözüm gece mesaj at sadece tek kelime söylicem de sonra roman yaz

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Aşk zaman sonra yürek yakar. Kül olmadan hemen toparla kendini !

Ne aşklar gelecek önüne ama eskisi hep aklında kalacak buda reel tarafı..

Sen yaygın anksiyete bozukluğu yaşıyorsun, maalesef bu gerçek. Artık gerçeklerle yüzleş kardeşim bunu yazmak istemezdim ama artık son cümlem olacaktır sana.

Hemen en yakın doktora görünüyorsun yoksa bu sorun sende çok kalıcı bir sorun bırakacak artık istesen de kendini toparlayamazsın ;)

hayat çok güzel bunu asla unutma