Cemyasin61
Öğrenci
Defalarca kez belki soruldu.Kusura bakmayın.sorum şu;
fiyat ve ekran boyunu gözardı ederek özellik ,dış görünüş vs yorumlarmısınız?
Defalarca kez belki soruldu.Kusura bakmayın.sorum şu;
gm5 plus tabiki....Defalarca kez belki soruldu.Kusura bakmayın.sorum şu;
Tanıdık bi abi almıştı 3 ay fln oldu kullanıyo hiç kasıyor donuyor diye bir şey demedi. G3'te ekran-işlemci uyumsuzluğundan kaynaklanan kasma donmalar mevcuttu G4'te olacağını sanmıyorum. Hatta Tolga Cem de söylemişti s6 dan daha seri kullandım diye.Herkese cok teşekkur ederim.en azından 5s almama konusunda karar kıldım.16 gb artık yetmiyormuş.arkadaşımda 5s vardı.3 gün önce sordum seninkinden alayımmı diye. bu dertten muzdaripmiş.guncellemelere ayak uyduramıyor dedi.bazı g4 tavsiye ve yorumlarınıda haklı buluyorum fakat bana nedense fiziki yapısı hiç sinmedi.ayrıca 2bucuk yıldır lg kullanıyorum.hatta ilk akıllı telefonum diyebilirim.değişik bir şey olsun diyorum.lgde kronik bi kasma problemi var.acaba g4 yaparmı diye merak ediyorum.cunki g3 dahi yapıyomuş.kısa zaman icinde.
Yani 5S ve Gm 5 Plus diyorsunuz birisi bu sene çıkmış birisi 3 sene önce. Bu karşılaştırmanın mantığını anlamadım. Bu saatten sonra 5S alınmaz.Abi ben Iphone karşıtı bir insanım. Tamam 8 sene 3GS kullandım bir kere de teknik servis yüzü görmedi. Ama o update sıkıntısı çıldırttı beni. Yani adamlar diyor ki 'Biz bundan sonra 6.1.4 ten sonra hiç bir program oyun uygulama yapmayacağız. Ya yeni modelini alacaksın ya da çöpe atacaksın.' Bu mantık inanılmaz soğuttu beni. 8 sene sonra android'e geçmeyi planlıyorum ve o da kuvvetle muhtemel GM 5 Plus olacak...
Ama halan daha sırf o ısırılmış elma için 200 tl fazla verip iphone 5s 16gb almak isteyen dolu. Böyle kişiler zaten fazla anlamadığı için yanlış tercihlerde bulunuyor sonra pişman olmuyor çünkü anlamıyorYani 5S ve Gm 5 Plus diyorsunuz birisi bu sene çıkmış birisi 3 sene önce. Bu karşılaştırmanın mantığını anlamadım. Bu saatten sonra 5S alınmaz.
+1Ama halan daha sırf o ısırılmış elma için 200 tl fazla verip iphone 5s 16gb almak isteyen dolu. Böyle kişiler zaten fazla anlamadığı için yanlış tercihlerde bulunuyor sonra pişman olmuyor çünkü anlamıyor![]()
Yani 5S ve Gm 5 Plus diyorsunuz birisi bu sene çıkmış birisi 3 sene önce. Bu karşılaştırmanın mantığını anlamadım. Bu saatten sonra 5S alınmaz.
Abi ben Iphone karşıtı bir insanım. Tamam 8 sene 3GS kullandım bir kere de teknik servis yüzü görmedi. Ama o update sıkıntısı çıldırttı beni. Yani adamlar diyor ki 'Biz bundan sonra 6.1.4 ten sonra hiç bir program oyun uygulama yapmayacağız. Ya yeni modelini alacaksın ya da çöpe atacaksın.' Bu mantık inanılmaz soğuttu beni. 8 sene sonra android'e geçmeyi planlıyorum ve o da kuvvetle muhtemel GM 5 Plus olacak...
Offff .Her türlü 5s GM kendini kanıtlamış bir firma değil