5s hakkında detaylı

Kalpsesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Herkese Merhaba Bilirsinizki Htc One Alıcaktım Bi Arkadas Dedi Çok takıldıysan Al 1 Hafta Takıl Kullandım ses ve ekrandan süper ama tam istedğim değil telefon. Bende iPhone 5s Almaya kesin Karar Verdim Ama Almadan Önce Bir Sorayım Oyunlarda Sıkıntı Yaşarmıyım 1gb DDR3 Ram + 64 Bit İşlemcili bir Telefon Birde İos'un Stabil İşletim Sisteminde Böyle Bir Sorun Yaşarmıyım . Ses ve Kamera Kalitesi Nasıl Ekran Güneş Altında Görünüyormu Bana Kullanıcıları cevap Verirse Sevinirm Lütfen Durum Çok Ciddi. Teşekkürler.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
yeni bişey çıkınca hemen heveslenmeyın bizim türk insnının hepsınde bu var en son çıkan en iyidir , yok öyle bişey

64 bit işlemci sadece ve sadece 4-5 programda yer alıyor şu anda apple ıphone 5s te Iwork , Blade ınfınıte 1-2 ofis daha ,

Kalpsesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş Haklısın ben andorid 2.3.6'dan İlkkez İos'a geçicem Pişmanlık Değil Telefonum Donmasın İstiyorum Varsa İphone Kalitesi Bir Telefon Hemen Değerlendireyim 5Tede 64 Bit İşlemci olsaydı 5i Alırdım

cosmosfb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S4 - Note 3 -iPhone 5 - iPhone 5S (daha ekleme yapılabilir) bu tarz sistem özellikleri yüksek olan telefonlarda donma ve oyun açısından problem olmuyor. Fakat iOS'un stabilitesinden dolayı ben telefon alırken iPhone 5'i tercih ettim. Ses ve kamera açısından beni tatmin ediyor. Güneş ışığı altında da parlaklık açısından herhangi bir problem yaşamadım. Tek problemi var benim açımdan o da akıllı telefonların hepsine has olan batarya problemi.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
iphone 4s bile halen oyunlarda sorun çıkarmıyor.5s en az 3 yıl sıkıntısız çalışır.
kamerası en iyi 3-4 kameradan birisi.
tasarımı hoş ve ıps ekranı var güneş altında görünme açısından en iyi ekran türü.
ses çıkış konusunda htc one ile yarışacak telefon yok bildiğim kadarıyla.
ekranının küçük olması dert değilse düşünmen gereken hangi rengini alacağın

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kardeş Haklısın ben andorid 2.3.6'dan İlkkez İos'a geçicem Pişmanlık Değil Telefonum Donmasın İstiyorum Varsa İphone Kalitesi Bir Telefon Hemen Değerlendireyim 5Tede 64 Bit İşlemci olsaydı 5i Alırdım

Tamam da napıcan 64 bitliyi

Kalpsesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy Wonderde Ekran Sıkıntım Olmadı Bundada Olmaz - 64 Bit'i Napıcam Daha İyi Performans Verir 64 Bit İşlemci Samsung'tan Yediğim Kazığı Hiç Bir Zaman Yemedım. Gittim Kendıme Galaxy Wonder Aldım 850 Tl Verip Pişman PEdere 2000 Tl Verip S4 Donuyor. Artık Pedere'de Kendımede Iphone Alma Zamanı geldi Acaba Nasıl Bişey beni Bekliyor Renk Olarak Gold Çok Hoş Duruyor Silverde Ondan Hoş Ya Silver Yada Gold

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s3 ten sonra 5s e gectim. Verdigim en dogru karardi. Takilma nedir unuttum. Yag gibi gidiyor namussuz. bir kere gece foto cekmistim onu pek begenmedim yalan soylemeyeyim. Bu arada beyaz renk kesinlikle derim.

faruk_ozk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Turkcellin internet magzasından 5s almıştım. Dün elime ulaştı. Tasarım olarak kullanım olarak gerçekten güzel bir telefon tavsiye ederim.

Kalpsesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone Arastırmalarım Sonucu Zaten piyasada Donmayan Tek Telefon.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Öncelikle Herkese Merhaba Bilirsinizki Htc One Alıcaktım Bi Arkadas Dedi Çok takıldıysan Al 1 Hafta Takıl Kullandım ses ve ekrandan süper ama tam istedğim değil telefon. Bende iPhone 5s Almaya kesin Karar Verdim Ama Almadan Önce Bir Sorayım Oyunlarda Sıkıntı Yaşarmıyım 1gb DDR3 Ram + 64 Bit İşlemcili bir Telefon Birde İos'un Stabil İşletim Sisteminde Böyle Bir Sorun Yaşarmıyım . Ses ve Kamera Kalitesi Nasıl Ekran Güneş Altında Görünüyormu Bana Kullanıcıları cevap Verirse Sevinirm Lütfen Durum Çok Ciddi. Teşekkürler.
yok hiç bir sıkıntı donma yakılma yavaşlama olmaz zaten üst seviye cihazların hepsinde sıkıntı yok s4 z1 one lg g2 note 3 5 5s hiçbirinde sıkıntı yaşamazsın...

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
S4 kullanıyorum takılma donma yaşamadım android kullanmasını bilirsen donmaz takılmaz

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
5s doğru tercih. GPU'su,işlemcisi ve ios kusursuz bi oyun deneyimi yaşatır note 3'ten bile daha iyi :)

Android kim ne derse desin kasıyor.
İyi bir donanıma sahip Note 3 bile kasıcaktır android sayesinde :(

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
5S doğru tercih başlangıç olarak bir kaç uygulamanın tek 64 bit desteği var ama ileride olur oda ram olarak da iOS stabil sistem 256 mb ram koysalar yine aynı performası verir

wasp486

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşler iPhone 5 s gibisi yok tavsiye ederim türkcell magazadan aldım 3 günde geldi özellikle beyaz alın derim çizilme ihtimaline karşı elma alın derim !!!!