5s Drop Test :)

umutaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar bu aslında bir test değil severek aldığım belkide yıllarca kullanırım dediğim telefonumu bir seyahat sırasında aracımın üstünde unutup yola devam ettim , farkına vardığımda çok geçti arkadan gelen Tır üstünden geçti . İşte şimdiki durumu :(

Bu geriye kalanı nasıl değerlendirebilirim acaba sizlerden bilgi bekliyorum.
lELb8B.jpg

OEkybP.jpg

lELb8B.jpg

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Telefonun değerlendirilecek hali kalammış :D Geçmiş olsun, bulunduğunuz bölgede teknolojik atık toplama merkezi varsa oraya bırakabilirsiniz.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Geçmiş olsun öncelikle.

Teknik servislere götürürseniz belki bir iki parçasını alabilirler ama telefon bayağı kötü durumda alırlar mı bilmem yinede bi götürmek de fayda görüyorum.

umutaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Ya tabi bu olay uzun süre önce oldu teknik servis işi geçti diye düşünüyorum tabi tam bir bilgim yok .

Atık toplama meselesinde de oraya bırakmaktansa bende dursun iş yerimde çekmecemde durmakta bence biraz daha durabilir .

Çünkü kaderci bir adam değilim ama o seyahat bittikten sonra başıma birşey geldi yola çıkmadan bakımını yaptırdığım arabamın ön takımların komplesinin sıkılmadan gittiğimi öğrendim yaklaşık 1700 km yeri geldiğinde 150 - 160 km hızlada gittiğim oldu birde arabada eşim ve kızımda vardı . yani cana geleceğine mala gelsin konusu gerçekleşti gibi geliyor.