• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

5555555555 Sorunu?

maksell_783

Öğrenci
Merhaba Shiftdelete Yöneticileri....

Benim Sorunum 555555555555555 tuşlarının takılı kalmasıdır.Ama Sorun klavyede değil yeni klavye aldım onuda bağladım gine olmadı. Bu sorun neyden kaynaklanır?

Benim tahmin görüşüm BİOS ayarlarından olabileceği; sizce ne olabilir..?

İşletim Sistemi : Vista
Bilgisayar : Acer ASPİRE 5920G

5555555555 Bi dosya adımı
klavyenin tıkanmasıyla bi alakası yoktur.

bios dan da ne alaka ben anlamadım öle bi ayar mı var ki.

sorum şu olcak Tuş takımı calısmaktamıdır çalısmaktaysa 5 tusu işlem görmektemidir.

nasıl bir sorun bu :) ilk defa duydum hemde klavyeden kaynaklanmıyo :D

Şimdi Bilgisayarcı Arkadaşımı Aradımda Bios Ayarlarının Güncellenmesi Gerekiyormuş.Yardımlarınız İçin Teşekkürler

Güncelledikten sonra sonucu paylaşırsan seviniriz..

erişilebilirlik ayarlarından yapışkan tuşlar özelliğini kontrol edin,ve pasifleştirin.bunu kısayoldan yapmak için

shift tusuna arka arkaya hızlı bir sekilde 5 kere basın. gerekli ayarlar gelecek.pasifleştirin.sadece 5 tusunun burdan takılı kalacağını düsünmüyorum pek ama denemekte fayda var :)

Şimdi Bilgisayarcı Arkadaşımı Aradımda Bios Ayarlarının Güncellenmesi Gerekiyormuş.

Bunlar tamamen yaşlı teyze lafları, Bence sen laptop unun tuş takımına sıvı dökmüşsün gibi geliyor o yüzden external klavye sağlamda olsa yine yapar sen laptopta ne donanım değişikliği yaptınki bios güncelleme gereksin

Aynı sorun bende de var ama benim 2 tuşu pc baya eski biosla hic oynamadım aldıgımdan beri bide bendeki 2 arada bi görünüyo sürekli değil. biostan olcagını sanmıyorum cünkü bende sürekli olmuyor biosla alakası olsaydı sürekli olurdu diye düşünüyorum

Bunlar tamamen yaşlı teyze lafları, Bence sen laptop unun tuş takımına sıvı dökmüşsün gibi geliyor o yüzden external klavye sağlamda olsa yine yapar sen laptopta ne donanım değişikliği yaptınki bios güncelleme gereksin
pc ye bağlı 2 klavyeden 1'i bozuksa diğeri de aynı sorunu yapmaz. tecrübe ile sabittir. ayrıca eğer iki klavye de aynı sorunu yapıyor ise ortak br sorunları var demektir. sistem ayarları veya şaka maksatlı bir program bunu yapıyor olabilir...