550 bütçe telefon tavsiyesi! yardımınız lazım

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben geçenlerde telefon aldım ama iade ettim. şimdi maksimum 550 tl bütçem var 10 tl bile çıkamıyorum tavsiyeleriniz buna göre olsun lütfen. ikinci el arıyorum bu fiyata sıfır yok.

ekran en az 4 inç olsun ve versiyon 4.0 ICS altında olmasın. sizce Gmd, desire x, galaxy s2, lumia 525 falan hangisi daha mantıklı ve sizin onerdiginiz modeller nelerdir.

cihaz işimi görsün çok sms atarım, viber whatsapp falan kullanırım ufak tefek oyun oynarım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş bence lumıa veya lg l5 2 ye bi bak özeliklere ve fiyata göre iyiler

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
l5 2 yi aldım ufak tefek sorunlarla karsılastım iade ettim. tekrar aldım yine aynı sorunlar vardı home tusuna bir kez tıklayınca bazen 2 kez tıklanmıs gibi oluyordu ve ara sıra mesajlar gitmiyor ve gelmiyordu o yuzden yine iade ettim.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Lumia 525'in 0'ını bu fiyattan alabiliyorsun. İyi ve yeterli bir telefon, tabi -'leri de var ama bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bence... Windows Phone'dan korkma, Windows Phone'da artık çoğu yazılım var olmayan yazılımların da muadilleri var. Herhangi bir sıkıntı ya da eksiklik hissetmezsin.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
ben geçenlerde telefon aldım ama iade ettim. şimdi maksimum 550 tl bütçem var 10 tl bile çıkamıyorum tavsiyeleriniz buna göre olsun lütfen. ikinci el arıyorum bu fiyata sıfır yok.

ekran en az 4 inç olsun ve versiyon 4.0 ICS altında olmasın. sizce Gmd, desire x, galaxy s2, lumia 525 falan hangisi daha mantıklı ve sizin onerdiginiz modeller nelerdir.

cihaz işimi görsün çok sms atarım, viber whatsapp falan kullanırım ufak tefek oyun oynarım.
Gm Discovery bulabilirsen o iyi bulamassan 2.el s2 iyi

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
GM Discovery den başka düşünme bence, 10 numara cihaz. S4 almış gibi kullanıyorsun o kadar stabil.

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
GM Discovery den başka düşünme bence, 10 numara cihaz. S4 almış gibi kullanıyorsun o kadar stabil.
siz kullanıyor musunuz su an acaba bir kaç sorum olacakta.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lumia 525'in 0'ını bu fiyattan alabiliyorsun. İyi ve yeterli bir telefon, tabi -'leri de var ama bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bence... Windows Phone'dan korkma, Windows Phone'da artık çoğu yazılım var olmayan yazılımların da muadilleri var. Herhangi bir sıkıntı ya da eksiklik hissetmezsin.

sizde hangi lumia modeli var. windows phone sistemi ile ilgili çok basit eksiklikler okuyorum forumlarda acaba bunlar kullanımı ne kadar kısıtlıyor göze batan eksiklikler sizce hangileri?

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bence lumia 525 al.499 tl teknosa'da satılıyor.50 tl cebinde kalsın.30 tl kılıf al 20 tl film kaplat çok güzel olur. Arkadaşlar kızmasın ama bence Gmd alma.Şarj girişi bozuluyormuş.Zaten o yüzden satanlar bile var.Tabi şans işi.Lumia 525 ile Wp8 ekosistemi ile çok hızlı çalışır.Lumia 525 fiyatına göre alınabilecek en iyi telefon.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Yılmaz 34... Bende 620 var. 620'yi ucuz olduğu için değil küçük olduğu için aldım. Memnunum. Kadınlar gibi çantam yok ki büyük bir telefon alayım, hem cebe sığmaz, hem elde tutması bir acaip, kısacası 620'den memnunum. 520'nin ön kamerası yok ama RAM'i 1 GB. Ön kamerayı hemen hiç kullanmıyorum, RAM'in fazla olması ise +. Arada sırada 1 GB RAM isteyen programlar çıkıyor. NOT: Medieval Total War 1 GB RAM ile çalışırken cep telefonunun bu RAM takıntısını anlamadım.

Şimdi Windows Mobile iPhone gibi kontrollü bir sistem. Her istediğini yaptırmıyor, yaptırmaması da işime geliyor. Oyunlar var ama eksik oyunlar da var. Ama cep telefonunda çok oyun meraklısı olmadığım için olmayan oyunlar beni rahatsız etmiyor. Programlar 1 sene öncesine göre çok daha iyi durumda, genelde bilinen programların tamamı var, arada sırada olmayan programlar çıkıyor, ama onların da muadili oluyor. Eğer Windows 8 kullanıcısı isen ora ile entegrasyonu çok hoş. Telefon numaralrını bilgisayardan giriyorum, ya da telefondan giriyorum, arada bir program olmadan hemen geçiveriyor.

8.1 Update ile önemli birkaç sorun vardı, Mİcrosoft onları da düzeltecek. Stabil, sağlam bir telefon Nokia Lumia... 620 için konuştum ama 525'in de çok farklı olduğunu zannetmiyorum.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Gmd discoveryden başkasına bakma bence pişman olursun.

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yılmaz 34... Bende 620 var. 620'yi ucuz olduğu için değil küçük olduğu için aldım. Memnunum. Kadınlar gibi çantam yok ki büyük bir telefon alayım, hem cebe sığmaz, hem elde tutması bir acaip, kısacası 620'den memnunum. 520'nin ön kamerası yok ama RAM'i 1 GB. Ön kamerayı hemen hiç kullanmıyorum, RAM'in fazla olması ise +. Arada sırada 1 GB RAM isteyen programlar çıkıyor. NOT: Medieval Total War 1 GB RAM ile çalışırken cep telefonunun bu RAM takıntısını anlamadım.

Şimdi Windows Mobile iPhone gibi kontrollü bir sistem. Her istediğini yaptırmıyor, yaptırmaması da işime geliyor. Oyunlar var ama eksik oyunlar da var. Ama cep telefonunda çok oyun meraklısı olmadığım için olmayan oyunlar beni rahatsız etmiyor. Programlar 1 sene öncesine göre çok daha iyi durumda, genelde bilinen programların tamamı var, arada sırada olmayan programlar çıkıyor, ama onların da muadili oluyor. Eğer Windows 8 kullanıcısı isen ora ile entegrasyonu çok hoş. Telefon numaralrını bilgisayardan giriyorum, ya da telefondan giriyorum, arada bir program olmadan hemen geçiveriyor.

8.1 Update ile önemli birkaç sorun vardı, Mİcrosoft onları da düzeltecek. Stabil, sağlam bir telefon Nokia Lumia... 620 için konuştum ama 525'in de çok farklı olduğunu zannetmiyorum.

sağol uzun uzun yazdıgın icin. açıkcası dusunuyorum ama cekınıyorum işte bi okey plus falan var mı

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Yılmaz34 Valla Okey var Plus mı değil mi bilmem ama... Sen söyleyince şu an indirip bakıyorum, ama puanları iyi muhtemelen oyun da iyidir. :-)

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler genel müdürün röportajında 4.4 gelecek diyordu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Android olarak en iyi Discovery var alabileceğin ama 16GB'lık modeli 650-700 TL civarında. Şarj girişi sorunu 4 GB'lık modelde var. 16 GB'lık sürümde düzeltildi.

Xperia M var. Bazen 550 -600 TL civarına iniyor. LG L5 2 'ye göre çok daha hızlı bir cihaz. Performansı iyi.

Bir de Lumia 525 var işte. Ona göre oyun bulması zor. Ön kamerası yok. Ama oldukça hızlı bir cihaz. Dediğin "okey Plus" yok. Sadece "okey" diye bir oyun var. İnternetsiz oynanıyor. Hangi oyunların olup olmadığına windowsphone'nun internet mağazasından inceleyebilirsin.

Exgelwel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lumia 525 en iyi seçenek bana göre ama eğer
android olsun istiyorsan gmd veya xperia m öneririm

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
530 tlye ikinci el full kutulu 7 ay daha garantili s2 alıyorum arkadaşlar

servetkee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
General Mobile Discovery 16GB atvsiye derim hem fiyatı ile hem özellikleriyle uygun 580 tl
ynsmagazacilik
referans id:818695

telpa garantili