Gereksiz dosyalar hangileri onu bilmiyorum işte zaten kurulu oyun müzik video film fln yok pcde hiçbişey yok 10 tane küçücük program vardır olsa olsaCclaner veya CleanMaster ile tarat, ve ssd'den gereksiz dosyaları sil.
Hdtune indirip tarat, ve ekran görüntüsünü buraya at.Gereksiz dosyalar hangileri onu bilmiyorum işte zaten kurulu oyun müzik video film fln yok pcde hiçbişey yok 10 tane küçücük program vardır olsa olsa
o dediğini yapma şansım 0 resim yüklemeyi bilmiyorum ekran görüntüsü almayıda bilmiyorumHdtune indirip tarat, ve ekran görüntüsünü buraya at.
Windows klasörü içindekileri sakın silme, google'ye "Bandicam Tamindir" yaz indir kurulum kolay, ileri,ileri de kurar ve açıp ekran görüntüsünü atabilirsin.silebilceğim dosyaları söyler misin onları bari siliyim biraz yer açılsın
Ekran görüntüsü attarıyor şimdi bitince napym?
Var, indir ve yüklehdtune indirdim öbürüne gerek var mı
Video ve ekran görüntüsü alma programı, olmazsa ekran görüntüsü atamassın.bandicam video programı napcam onu? birde hdtunenin resmi nasıl yüklüycem?
Video ve ekran görüntüsü alma programı, olmazsa ekran görüntüsü atamassın.
attım görünmüyo muMesaj yazarken "Dosya Yükle" var oraya tıkla resim'i seç ve at.
"Start" butonuna bas bittiğinde foto at
yaptım zaten bu bitmiş hali"Start" butonuna bas bittiğinde foto at![]()
Sdd de hata yok şükürler olsun, ssd'iye girip, yani klasörlerin olduğu yerin fotosunu atyaptım zaten bu bitmiş hali