5300 tl telefon

Cemmiymis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar s10 alıcaktım fakat biliyorsunuz iphone 9 çıkıcak 9 bekleyip onu mu almalıyım ya da 9plus da çıkabilirmiş o da olabilir ya da sizin önerdiğiniz telefonlar varsa önerilerini bekliyorum
Aradığım özelikler
Pil
Kamera
Ve 4 yıl sorunsuz bir şekilde idare etsin
Yani cok fazla oyun oynamam ama oynicagim zaman sıkıntı çıkarmasın

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar s10 alıcaktım fakat biliyorsunuz iphone 9 çıkıcak 9 bekleyip onu mu almalıyım ya da 9plus da çıkabilirmiş o da olabilir ya da sizin önerdiğiniz telefonlar varsa önerilerini bekliyorum
Aradığım özelikler
Pil
Kamera
S10 almak gönlünde varsa al derim.İphone 9 8 in makyajlı hali beni heyecanlandırmıyor.Apple almak gönlünde varsa ikinci el xs al derim.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Aradığım özelikler
Pil
Kamera
Galaxy S10 Alınır. S10 Çok iyi bir cihaz. S10 kullanıyorum ve çok memnunum.İOS bir cihaz istiyorsanız bütçenizi artırıp iPhone 11 veya XS almanızı tavsiye ederim.

Cemmiymis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S10 almak gönlünde varsa al derim.İphone 9 8 in makyajlı hali beni heyecanlandırmıyor.Apple almak gönlünde varsa ikinci el xs al derim.
Özelikle şunu alayım demiyorum hangisi iyiyse onu alıcam sonradan keşke şunu alsaydım demek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Galaxy S10 Alınır. S10 Çok iyi bir cihaz. S10 kullanıyorum ve çok memnunum.İOS bir cihaz istiyorsanız bütçenizi artırıp iPhone 11 veya XS almanızı tavsiye ederim.
O kadar çıkamam

S10 alabilirsin illa Apple alayım dersen bütçen yeterse 11 al
Maalesef o kadar çıkamam

Reaksiyon puanı
8,192
Aradığım özelikler
Pil
Kamera
Beklerim dersen 9'u bekle. Tasarım olarak evet 8 ile benzer olacağı söyleniyor ancak donanımı A13 Bionic gibi bir işlemciyle güçlendirilmiş. A13'de şu anda S10 serisindeki işlemciden daha güçlü.

Cemmiymis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beklerim dersen 9'u bekle. Tasarım olarak evet 8 ile benzer olacağı söyleniyor ancak donanımı A13 Bionic gibi bir işlemciyle güçlendirilmiş. A13'de şu anda S10 serisindeki işlemciden daha güçlü.
S10un işlemcisi exynos oldugu icin zaten öyle ama sadece işlemciye bakmadan genel olarak hangisi

Reaksiyon puanı
8,192
S10un işlemcisi exynos oldugu icin zaten öyle ama sadece işlemciye bakmadan genel olarak hangisi
Exynos modeli de Snapdragon modeli de A13’ün gerisinde. Piyasadaki en güçlü işlemcilerden bir tanesi A13 Bionic

Performansa önem veriyor ve uzun süre performans kaybı minimum olacak şekilde cihaz istiyorsanız iPhone 9/SE önerebilirim. Uzun süre güncelleme desteği olacağından ilerki yıllarda güvenlik sorunları da olursa Apple yamalayıp gönderir cihazınıza.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Özelikle şunu alayım demiyorum hangisi iyiyse onu alıcam sonradan keşke şunu alsaydım demek istemiyorum

O kadar çıkamam

Maalesef o kadar çıkamam
iPhone 9/SE 14 nisan veya 15 nisan da çıkacak. Bence bekleyin iPhone 9/SE nin çıkmasına az kaldı.

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Şu anda Huawei online mağazasında indirime giren P30 modeli var. Alternatif olarak kesinlikle bu modeli öneririm. Kirin 980 7nm işlemcisiyle güncel oyunları rahatlıkla oynayabilirsin. Aynı zaman da Leica lens kullanıyor kameralarında mutlaka duymuşsundur. 30 kata kadar zoom yapabiliyorsun ve çok düşük ışıklı ortamlarda bile çok iyi fotoğraflar çekebilirsin. 3650 mAh piliyle yoğun kullanımlarda bile bir gün çok rahatlıkla seni idare edebilir. En güzel yanı ise yarım saatte yüzde altmış civarında hızlı şarj desteği de var. En az dört beş yıl kullanmalıyım dersen bu cihazı da öneririm. Eğer bugünlerde almayı düşünüyorsan Huawei sitesine özel elimde 300 TL'lik indirim kuponu var. Benimle iletişime geçersen yardımcı olabilirim.

_Abhaz_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iphone dan şaşma çok cıddıyım dua edersın