• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

50GB Box.net hesabı dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[MENTION=92366]mavipatik[/MENTION] [MENTION=63422]joshfear[/MENTION] gönderdim arkadaşlar.

Arkadaşın gönderdiği hesapla benimde 50 GB 'lık davetiyelerim oldu fakat sınırsızmıdır nedir bilemedim gönderdikçe gidiyor. İsteyen olursa özel mesaj atsın. Teşekkür ederim @mei

Edit:
Birşey sorucam @mei dropbox gibi bir programı varmıdır dosya upload etmek için bu adrese aradım bulamadım?

Banada davet gönderebilirmisin

altugkartal@yandex.com

Şimdiden Teşekkür ederim

gönderdim

--- Mesaj Güncellendi ---

Arkadaşın gönderdiği hesapla benimde 50 GB 'lık davetiyelerim oldu fakat sınırsızmıdır nedir bilemedim gönderdikçe gidiyor. İsteyen olursa özel mesaj atsın. Teşekkür ederim @mei

Edit:
Birşey sorucam @mei dropbox gibi bir programı varmıdır dosya upload etmek için bu adrese aradım bulamadım?

ben sadece android üzerinden kullandığım için bakmadım ama http://www.box.com/services adresinde bir çk uygulamaları var sağ menüdeki filitre seçenekleri ile daha rahat arayabilirsin.

--- Mesaj Güncellendi ---

Box Sync for Windows

Sync desktop files to Box. Access Box folders and shared files right from your desktop. sanırım bu işini görecektir, yalnız bu paralımı değil mi bilmiyorum.

[MENTION=63745]mei[/MENTION] [MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION]

Özel mesajdan attım yandex adresimi biriniz atarsa iyi olur. :)

Kaldıysa bana da atabilirseniz çok sevinirim :) shadowfury-fd et yandex.com

Bende özel mesaj attım..
Kaldıysa banada bir davetiye yollarsanız sevinirim..

elinizde fazla kaldıysa erdemali @ yandex adresine de atabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler

capsmkse.jpg