- Konuyu başlatan
Ellerine sağlık bu ne hız teşekkürler :flowers:yukarıdaki 4 arkadaşada gönderdim.
merhaba hak kalmışsa, ben de istiyorum, srdm82@gmail.com
Tekrar Teşekkürler.
teşekkür ederim.
Bende 50 gb yazıyor.Arkadaşlar, hesap alanlar gerçekten 50 GB alana sahip olduklarından eminler mi? Benim bildiğim Box.net'in bu kampanyasından tek bir yararlanma şekli var o da akıllı telefonunuza Box.net uygulamasını yükleyip telefonunuzdan var olan hesabınızla giriş yapıyorsunuz veya yeni bir hesap yaratıyorsunuz. Size 50 GB alan veriyor. Davetiye olayı hakkında Box.net'te aradım ama hiçbir şey yazmıyor. Aşağıdaki linkte kampanya hakkında sık sorulan sorular bölümü var, orada da bir şey yazmıyor.
https://support.box.com/entries/20768867-box-50-gb-promotion-faqs
Almış olan bir arkadaş da zaten 50 değil sadece 5 GB alanım var falan gibisinden bir şeyler söyledi. Mobil uygulamalardan değil de bilgisayarınızdan Box.net hesabınıza girip sağ taraftaki menüden gerçekten kaç GB alana sahip olduğunuza bakabilir misiniz?
Konuyu açan arkadaş 10 davetiyem var diyordu ama sonra atmaya devam etti. Belki o ilk 10'u 50 GB veriyordu da diğerleri normal davetiye gibiydi.
Arkadaşlar, hesap alanlar gerçekten 50 GB alana sahip olduklarından eminler mi? Benim bildiğim Box.net'in bu kampanyasından tek bir yararlanma şekli var o da akıllı telefonunuza Box.net uygulamasını yükleyip telefonunuzdan var olan hesabınızla giriş yapıyorsunuz veya yeni bir hesap yaratıyorsunuz. Size 50 GB alan veriyor. Davetiye olayı hakkında Box.net'te aradım ama hiçbir şey yazmıyor. Aşağıdaki linkte kampanya hakkında sık sorulan sorular bölümü var, orada da bir şey yazmıyor.
https://support.box.com/entries/20768867-box-50-gb-promotion-faqs
Almış olan bir arkadaş da zaten 50 değil sadece 5 GB alanım var falan gibisinden bir şeyler söyledi. Mobil uygulamalardan değil de bilgisayarınızdan Box.net hesabınıza girip sağ taraftaki menüden gerçekten kaç GB alana sahip olduğunuza bakabilir misiniz?
Konuyu açan arkadaş 10 davetiyem var diyordu ama sonra atmaya devam etti. Belki o ilk 10'u 50 GB veriyordu da diğerleri normal davetiye gibiydi.
Sanırım siteden normal bedava aldığımız hesaplar bunlar. Çünkü 25mb'tan büyük dosya upload edilemiyor.
--- Mesaj Güncellendi ---
Yani aynısını sitenin kendisinden de alabilirsiniz.
Arkadaşlar 50 GB diyor ama seninki neden böyle acaba?