50GB Box.net hesabı dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

krafoe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam mrb..Bende bunu arıyordum foruma da üyeliğim için araç oldu..
krafoe@yandex.com eğer bende alabilirsem çok memnun olurum..şimdiden teşekkürler

vedatorkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
small
vedatorkun@yandex.com.tr şimdiden teşekkür ediyorum

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
yukarıdaki 4 arkadaşada gönderdim.

krafoe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam çok teşekkürler..bu arada mail e gelicekti değil mi henüz gelmedi de

krafoe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana hala gelmedi acaba alan arkadaşlarda nasıl oldu mail üzerinden link geldi değil mi?

Sabri Erdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım 10 kişinin içine giremedik. alan arkadaşların iyi günlerde kullanmalarını dilerim.

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar, hesap alanlar gerçekten 50 GB alana sahip olduklarından eminler mi? Benim bildiğim Box.net'in bu kampanyasından tek bir yararlanma şekli var o da akıllı telefonunuza Box.net uygulamasını yükleyip telefonunuzdan var olan hesabınızla giriş yapıyorsunuz veya yeni bir hesap yaratıyorsunuz. Size 50 GB alan veriyor. Davetiye olayı hakkında Box.net'te aradım ama hiçbir şey yazmıyor. Aşağıdaki linkte kampanya hakkında sık sorulan sorular bölümü var, orada da bir şey yazmıyor.

https://support.box.com/entries/20768867-box-50-gb-promotion-faqs

Almış olan bir arkadaş da zaten 50 değil sadece 5 GB alanım var falan gibisinden bir şeyler söyledi. Mobil uygulamalardan değil de bilgisayarınızdan Box.net hesabınıza girip sağ taraftaki menüden gerçekten kaç GB alana sahip olduğunuza bakabilir misiniz?

Konuyu açan arkadaş 10 davetiyem var diyordu ama sonra atmaya devam etti. Belki o ilk 10'u 50 GB veriyordu da diğerleri normal davetiye gibiydi.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Arkadaşlar, hesap alanlar gerçekten 50 GB alana sahip olduklarından eminler mi? Benim bildiğim Box.net'in bu kampanyasından tek bir yararlanma şekli var o da akıllı telefonunuza Box.net uygulamasını yükleyip telefonunuzdan var olan hesabınızla giriş yapıyorsunuz veya yeni bir hesap yaratıyorsunuz. Size 50 GB alan veriyor. Davetiye olayı hakkında Box.net'te aradım ama hiçbir şey yazmıyor. Aşağıdaki linkte kampanya hakkında sık sorulan sorular bölümü var, orada da bir şey yazmıyor.

Almış olan bir arkadaş da zaten 50 değil sadece 5 GB alanım var falan gibisinden bir şeyler söyledi. Mobil uygulamalardan değil de bilgisayarınızdan Box.net hesabınıza girip sağ taraftaki menüden gerçekten kaç GB alana sahip olduğunuza bakabilir misiniz?

Konuyu açan arkadaş 10 davetiyem var diyordu ama sonra atmaya devam etti. Belki o ilk 10'u 50 GB veriyordu da diğerleri normal davetiye gibiydi.
Bende 50 gb yazıyor.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
p4AAAAASUVORK5CYII=

aynen böyle benimkisi 50 gb yani

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26

Üstte mesajda 50GB hesaba sahipsin ve Give 50GB now butonu var. Sağda da 50GB yazıyor. Davetiye sadece senle aynı eposta adreslerine sahip kişilere gidiyor. Farklı hesaplara gitmesi için ücretli üyelik istiyor. Davetiye sınırı yazmıyor. Ben yüz tane saydım.

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sanırım siteden normal bedava aldığımız hesaplar bunlar. Çünkü 25mb'tan büyük dosya upload edilemiyor.

--- Mesaj Güncellendi ---

Yani aynısını sitenin kendisinden de alabilirsiniz.

Arkadaşlar 50 GB diyor ama seninki neden böyle acaba?

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 50 GB diyor ama seninki neden böyle acaba?

Toplam alan 50gb görünüyor bende de zaten onun böyle olmadığını söylemedim. Söylediğim şu ki 25mb'dan büyük dosya upload edilemiyor. Edebilen varsa bu hesaplardan söylesin yöntemini biz de edelim diyordum.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
[MENTION=266405]yanhesap[/MENTION] [MENTION=266651]protonpozitron[/MENTION] gönderilmiştir
notumu tekrarlıyayım sadece yandex maili olanlara yollayabiliyorum diğer arkadaşlara gönderemiyorum

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Ben de bir tane alayım bari :) yandex mail adresim için @ öncesine erenberk yazın (spammerlar adresi çalmasın diye böyle yazdım)

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben de rica ediyorum epostam yandex benim de adres [MENTION=117282]den[/MENTION] öncesi mguler43 teşekkürler