Halkulvad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 53
Arkadaşlar bu fiyat aralığında Samsung Grand Prime alınır mı ne diyorsunuz?
Cevap verecek arkadaş yok mu acaba?Arkadaşlar bu fiyat aralığında Samsung Grand Prime alınır mı ne diyorsunuz?
dayııııı dayııııı ne grand prime ı ne de core prime ı onun yerine asus zenfone laser al...Cevap verecek arkadaş yok mu acaba?
Hacım Samsung'u ben de sevmem ama o fiyata özellikleri kötü gelmedi açıkcası. Hem de 4G uyumlu olsun diyorum.Zenfone Laser'da güzel ama 850 Lira be hacım 700 lira bütçe var.dayııııı dayııııı ne grand prime ı ne de core prime ı onun yerine asus zenfone laser al...
hepsiburada.com da 800 lira kardeş bi incele istersen işte buda linki...Hacım Samsung'u ben de sevmem ama o fiyata özellikleri kötü gelmedi açıkcası. Hem de 4G uyumlu olsun diyorum.Zenfone Laser'da güzel ama 850 Lira be hacım 700 lira bütçe var.
kusura bakma kardeş o paranın biraz daha ekleyip çok güzel telefon alabirsin...Kardeşim buna bir bak istersen çok temiz telefon LG PRO LİTE
NOT : Buradan ıphone 5 s vardı 500 tl fırsatlar çok
SattimGitcek.com
Arkadaşlar bu fiyat aralığında Samsung Grand Prime alınır mı ne diyorsunuz?
Samsung'un ne olduğunu biliyorum ama bu cihazı hoşuma gitmişti. Samsung almayacağım. GM 4G düşünüyordum ama şuan GM Discovery'im var. Şarj soketi ile çok sorun yaşadım açıkcası alasım gelmiyor (Evet gayet iyi cihaz kabul ediyorum.) Zf Laser olabilir. 850 gibi para oldu. M4 Aqua alabilirim. Yalnız teknoloji marketlerde SD kart desteği var görünüyor ama onun SD kart desteksiz modeli Türkiye'ye girmedi mi? Eğer öyleyse vazgeçebilirim...bütçe 700 liraysa alınacak daha iyi seçenekler var. inan grand prime hiçbir işine yaramaz. birkaç önerim var istersen onları incele.
lenovo a7000 (çoğu teknoloji markette maksimum 700 tl)
lenovo s60 (vatan'da 700 tl)
asus zenfone 2 laser 5.0 [model no: ze500kl] (hepsiburada'da 709 tl)
general mobile 4g (her yerde maksimum 700 tl)
sadece markaya para vermek istiyorsan samsung grand prime al. ama minimum bütçeye daha iyi bir performans istiyorsan bu fiyat bandında önerdiklerim kesinlikle en sağlam seçenekler.
dostum sen araştırmadan şunu alıyım bunu beğendim diyosun ama yanlış M4 Aqua da 8 GB dahili hafıza var dikkatini çekerim sonra diyeceksin ki yetersiz hafıza. lütfen biraz araştır mesela zenfone laser in 16 GB versiyonu senin işine yarar ama her iki telefonunda artı ve eksi yönleri var orasını da unutma örneğin asus da 4 çekirdekli snapdragon işlemci varken sony de 4+4 çekirdekli snapdragon varSamsung'un ne olduğunu biliyorum ama bu cihazı hoşuma gitmişti. Samsung almayacağım. GM 4G düşünüyordum ama şuan GM Discovery'im var. Şarj soketi ile çok sorun yaşadım açıkcası alasım gelmiyor (Evet gayet iyi cihaz kabul ediyorum.) Zf Laser olabilir. 850 gibi para oldu. M4 Aqua alabilirim. Yalnız teknoloji marketlerde SD kart desteği var görünüyor ama onun SD kart desteksiz modeli Türkiye'ye girmedi mi? Eğer öyleyse vazgeçebilirim...
Dostum beni yanlış anlama bu konularda bilgim var. Yinede siz değerli üyelere de bir danışmak istedim. Burada alınabilecek cihaz M4 Aqua şahsımca. Bunun da depolama alanı canımı sıkıyor. Belki Xperia C4'e çıkabilirim. Bu konuda ki ilk amacım Grand Prime'ın klasik Samsung'dan farklı olup olmadığını öğrenmekti (aynı yine Samsung'muş).dostum sen araştırmadan şunu alıyım bunu beğendim diyosun ama yanlış M4 Aqua da 8 GB dahili hafıza var dikkatini çekerim sonra diyeceksin ki yetersiz hafıza. lütfen biraz araştır mesela zenfone laser in 16 GB versiyonu senin işine yarar ama her iki telefonunda artı ve eksi yönleri var orasını da unutma örneğin asus da 4 çekirdekli snapdragon işlemci varken sony de 4+4 çekirdekli snapdragon var
Alınmaz ikinci el 32 GB G2 alınır.Arkadaşlar bu fiyat aralığında Samsung Grand Prime alınır mı ne diyorsunuz?
Abiler buraya yeni katıldım bir şey sorucam 850 tl altındaki en iyi telefon sizce ne?
İsteklerim: Oyun perfonmansı kendi rakipleri arasında en iyisi olsun , kamera ve android güncellemeleri sıkıntım değil kamera foto çeksin yeter, hafıza ve ram uygun olsun fazlığa gerek yok, tasarım çok sıkıntı değil ama gm 4g gibi tasarım pek tercihim değil, BİRDE EN ÖNEMLİSİ ALICAĞIM YER HEPSİBURADA.COM orası Cidden güvenilir ve ucuz.
Kesinlikle p70 almalısınAbiler buraya yeni katıldım bir şey sorucam 850 tl altındaki en iyi telefon sizce ne?
İsteklerim: Oyun perfonmansı kendi rakipleri arasında en iyisi olsun , kamera ve android güncellemeleri sıkıntım değil kamera foto çeksin yeter, hafıza ve ram uygun olsun fazlığa gerek yok, tasarım çok sıkıntı değil ama gm 4g gibi tasarım pek tercihim değil, BİRDE EN ÖNEMLİSİ ALICAĞIM YER HEPSİBURADA.COM orası Cidden güvenilir ve ucuz.
LG G3 32 GB ya da Xperia C4.Abiler buraya yeni katıldım bir şey sorucam 850 tl altındaki en iyi telefon sizce ne?
2300 mah batarya bu devirde bence alinmaz.1.1 ghz de performans bence pek yeterli olmayacaktir.Beklentilerin neler ?Dostlar 1000 lira altına LG K10'u nasıl buluyorsunuz? Şöyle bir elime aldım inceledim ince hafif cihaz güzele benziyor ne dersiniz veya M4 Aqua alsam hafıza konusunda ne tarz sıkıntılarım olur? (Biliyorum C4 diyeceksiniz ama 999 TL iken almayınca şimdi alasım gelmiyor)
TT175 e bir bak k10 dan iyidirDostlar 1000 lira altına LG K10'u nasıl buluyorsunuz? Şöyle bir elime aldım inceledim ince hafif cihaz güzele benziyor ne dersiniz veya M4 Aqua alsam hafıza konusunda ne tarz sıkıntılarım olur? (Biliyorum C4 diyeceksiniz ama 999 TL iken almayınca şimdi alasım gelmiyor)
nisan sonunu bekle bence GM 5 plus dene beğenmezsen asus zenfone 2 alDostlar 1000 lira altına LG K10'u nasıl buluyorsunuz? Şöyle bir elime aldım inceledim ince hafif cihaz güzele benziyor ne dersiniz veya M4 Aqua alsam hafıza konusunda ne tarz sıkıntılarım olur? (Biliyorum C4 diyeceksiniz ama 999 TL iken almayınca şimdi alasım gelmiyor)
Sağolun GM almak istemiyorum her ne kadar en güncel cihaz olsada ve Zf2 bilmiyorum Sony almak istiyorum...nisan sonunu bekle bence GM 5 plus dene beğenmezsen asus zenfone 2 al