alperkahveci17
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar Galaxy E5 mi? yoksa Asus Zenfone 6 mı ?
Z6'nın devri bitti.Arkadaşlar Galaxy E5 mi? yoksa Asus Zenfone 6 mı ?
oyun performansı nasılBenden size tavsiye Vodafone Smart 6 alın şu anda bu cihazı kullanıyorum ve mükemmel 8 çekirdekli ve 2 GB ram'i var
900 lira gibi bir fiyatı var..
Adreno 405 + FHD ekran dünyanın en kötü 2. Performansını vermeye aday. S615 ile birlikte FHD ekran kombinasyonunu yapan tek cihaz olduğundan anlayacağınızı düşünüyorum. Adreno 330'dan düşük bir GPU'ya sahip.oyun performansı nasıl
giderim en kötü 2.el lg g2 alırım daha iyi o zamanAdreno 405 + FHD ekran dünyanın en kötü 2. Performansını vermeye aday. S615 ile birlikte FHD ekran kombinasyonunu yapan tek cihaz olduğundan anlayacağınızı düşünüyorum. Adreno 330'dan düşük bir GPU'ya sahip.
1. Her zaman S600. Neden Qualcomm'un ısrarla FHD ekranlar Adreno 320 ile kullanıma müsait değil diye diye kendini parçaladı ne LG (Optimus g Pro) // Samsung (GALAXY S4) // hTC (one m7). Inadına FHD ekran kullandılar.
Qualcomm'un S6.. serisinden uzak durmakta fayda var.
Lumia 830 da dahil edilmeli benceArkadaslar yazı daha düzenlenecek 1 model daha eklenecek gene de gördüğünüz hatalar varsa söylemekten çekinmeyin
Hocam Merhaba,
Öncelikle çok güzel bi bilgilendirme olmuş. İlk kez akıllı telefon alacağım. Asgari ücretle çalışıyorum. Çok çok az oyun oynarım. Kamerası iyi olsun, şarjı uzun gitsin, internete rahat bağlansın istiyorum. Cihazlarımı temiz kullanırım (Has çin telefonlarından Anycool'u bilirisiniz 5+1 ses sistemi gibi ses cıkaran cihaz. hah 8 sene oldu hala sağlam kullanıyorum ).
Hocam Meizu m1 note şekil olarak çok hoşuma gitti, ama P70 batarya süper, Turkcell T60 da güzel. Bu istediğim özelliklere göre hangisini seçmeliyim. Biraz uzattım ama hakkınızı helal edin. dediğim gibi asgari ücretle ilk kez telefon alcam, çöpe gitsin istemiyorum
P90 Alın pişman olmazsınız
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Pardon P70.
Not: Mesaj düzenleyemiyorum.
Not2: P90 bir silah
P90 al geleni indir diyosun yani hocam =))
Kamerası biraz kötü gibi diyolar hocam P70 için doğru mudur?
Ya da şöyle deyim.
Mantığım-> %60 P70 - %40 M1 Note
Gönlüm -> %60 M1 Note - %40 P70
Teşekkürler cevabınız için bakalım görelim ne alacam, mantık mı, gönül mü
lenovo p70 al çok memnun kalıcaksın.Ben hiçbir telefona bu gözle bakmamıştım resmen aşık oldum 1000tl hatta 1300 tl altında alınabilecek en iyi seçenek P70 olur.İnan bana.İyi kamera istiyorsan fiyatlar 1500 den başlıyorP90 al geleni indir diyosun yani hocam =))
Kamerası biraz kötü gibi diyolar hocam P70 için doğru mudur?
Ya da şöyle deyim.
Mantığım-> %60 P70 - %40 M1 Note
Gönlüm -> %60 M1 Note - %40 P70
Teşekkürler cevabınız için bakalım görelim ne alacam, mantık mı, gönül mü
lenovo p70 al çok memnun kalıcaksın.Ben hiçbir telefona bu gözle bakmamıştım resmen aşık oldum 1000tl hatta 1300 tl altında alınabilecek en iyi seçenek P70 olur.İnan bana.İyi kamera istiyorsan fiyatlar 1500 den başlıyor
P70 Artıları: Süper bir batarya (4000mah)
Çok başarılı oyun performansı (Hatta Antutu'da 43-46 bin arası skor alıyor.)
Kaliteli sert plastik kasa.
Çok iyi kutu içeriği (jelatin+kılıf+otg kablosu) gerçekten çok iyi düşünülmüş.
Kamerası da gündüz gayet başarılı.Video kalitesi çok ahım şahım bişey değil diye yorumlar okudum ama youtube de p70 ile çekilen bir video izledim ve çok beğendim.Yani kamerasıda bence gayet iyi.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Oyun performansını izle ( 1300 tlye kadar bu performansı zor bulursun)
[video]https://youtu.be/wTH3dyIfEL0[/video]
al bu telefonu rahatına bak, inan bana çok memnun kalıcaksın.istersen telefona klavye bile bağlayabilirsin istersen otg kablosu ile birlikte diğer telefonları vs. şarj edebilirsin.Kamerası bence fiyatına göre gayet yeterli.Hocam ben oyun neredeyse hiç oynamam, müzik hiç dinlemem. internet, kamera gibi özellikleri kullanırım. demek bu telefonu alsam sarjı bana 3 gün rahat gider süper bişi
al bu telefonu rahatına bak, inan bana çok memnun kalıcaksın.istersen telefona klavye bile bağlayabilirsin istersen otg kablosu ile birlikte diğer telefonları vs. şarj edebilirsin.Kamerası bence fiyatına göre gayet yeterli.
[video=youtube;Hk-b8Goazp0]https://www.youtube.com/watch?v=Hk-b8Goazp0[/video]
[video=youtube;bYPHgkOw5yw]https://www.youtube.com/watch?v=bYPHgkOw5yw[/video]
buda inceleme videosu arkadaş harika anlatmış. ve her detayını belirtmiş.videonun uzunluğuna bakma olmadı atlayarak izlersin.
[video=youtube;L3ThRiU6pwE]https://www.youtube.com/watch?v=L3ThRiU6pwE[/video]
valla bizde de aynı sorun fırsatını bulduğum gibi doğru Vatan'a gidicem.izlemez miyim hocam saat 3 ten beri kafam şişti hepsini full izledim, okudum, baktım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler gerçekten faydanız oldu. Şimdi tek sorun ayın 1ini beklemek :/
valla bizde de aynı sorun fırsatını bulduğum gibi doğru Vatan'a gidicem.
olmadı internetten almayı denersin. Valla bu telefon kaçmaz.Artık geceleri gözüme uyku girmez alana kadar.Aksaray çok büyük yer değil. biz parayı denkleyene kadar ya stokta olmaz ya da zam gelir
olmadı internetten almayı denersin. Valla bu telefon kaçmaz.Artık geceleri gözüme uyku girmez alana kadar.
M1 Note önermem yerine M2 Note düşünebilirsin. Hafiza kart girişi yok M1Note'da.Hocam Merhaba,
Öncelikle çok güzel bi bilgilendirme olmuş. İlk kez akıllı telefon alacağım. Asgari ücretle çalışıyorum. Çok çok az oyun oynarım. Kamerası iyi olsun, şarjı uzun gitsin, internete rahat bağlansın istiyorum. Cihazlarımı temiz kullanırım (Has çin telefonlarından Anycool'u bilirisiniz 5+1 ses sistemi gibi ses cıkaran cihaz. hah 8 sene oldu hala sağlam kullanıyorum ).
Hocam Meizu m1 note şekil olarak çok hoşuma gitti, ama P70 batarya süper, Turkcell T60 da güzel. Bu istediğim özelliklere göre hangisini seçmeliyim. Biraz uzattım ama hakkınızı helal edin. dediğim gibi asgari ücretle ilk kez telefon alcam, çöpe gitsin istemiyorum
Bugün itibariyle ilk akıllı telefonumu aldım hocam.
Lenovo P70