EDeBiYaTSıZ
Asistan
Dostlar Merhaba. Ben Namazlarımı Hiç Aksatmadan Kılıyorum Sabah Namazı Hariç Kalkamıyorum Bİ Türlü sabah namazını kılmamanın hükmü nedir ? Diğer Namazları Hiç Eksitmeden Kılıyorum
Peki Hocam Kusura Bakma Biraz Değişik Olcak Ama Abdest Almadan Önce TAHARET Yapıyorum Ama Abdest Aldıktan Sonra Namaz Esnasında Secdeye Gittiğinde Falan Malum Yerden Damlama Oluyor Ne Yapıcağım Bazı Namazları Böyle Kıldım İnternette Baktığıma Göre Bitene Kadar Beklemek Lazım Gibi Şeyler Yazıyor Ama abdest aldiktan sonra bu olay başima geliyor öncesinde hiç olmuyorŞimdi sana Allah'ın senin hakkında ne düşündüğünü söylesem ya burada bana deli derler ya da kelimeleriyle saldırırlar. O yüzden kısa ve öz şekilde şöyle söyleyebilirim , Erken kalkmaya çalış Sabah namazı en hayırlı namazdır Esselatu hayrun minen nevm.
Boşver düşünme , ileride çok iyi bir yerde olacaksın , Allahın selamı üzerine olsun.Peki Hocam Kusura Bakma Biraz Değişik Olcak Ama Abdest Almadan Önce TAHARET Yapıyorum Ama Abdest Aldıktan Sonra Namaz Esnasında Secdeye Gittiğinde Falan Malum Yerden Damlama Oluyor Ne Yapıcağım Bazı Namazları Böyle Kıldım İnternette Baktığıma Göre Bitene Kadar Beklemek Lazım Gibi Şeyler Yazıyor Ama abdest aldiktan sonra bu olay başima geliyor öncesinde hiç olmuyor
Teşekürler Hocam Gönlümü Rahatlattınız Allah Emanet OlBoşver düşünme , ileride çok iyi bir yerde olacaksın , Allahın selamı üzerine olsun.
Rica ederim , iyi forumlar dilerim.Teşekürler Hocam Gönlümü Rahatlattınız Allah Emanet Ol
Dostlar Merhaba. Ben Namazlarımı Hiç Aksatmadan Kılıyorum Sabah Namazı Hariç Kalkamıyorum Bİ Türlü sabah namazını kılmamanın hükmü nedir ? Diğer Namazları Hiç Eksitmeden Kılıyorum