5 ay uzun bir süre mi

TheMedusa

Doçent
Reaksiyon puanı
416
5 ay sonra haziranın 6 sında lgs var hem onun stresi var ama sınavdan 1 gün sonra PC alacağım içinde mutluyum sizce 5 ay çok mu aklımda PC ti çok tutmak istemiyorum sınavı etkilememesi için stresimi azaltmak için ne önerirsiniz

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Şimdi sen pc yi hiç düşünme tamamen sınavına odaklan yani pc almayı unut yani baban ben sana pc almıyacam desin ve sen tamamen sınavına odaklan

TheMedusa

Doçent
Reaksiyon puanı
416
Ben yüzde 3 veya üstüne girebileceğimi düşünüyorum inşallah girerim genelde denemelerede
Sene başında girdiğimde 62-63 net alıyordum
Şimdi 78 80 arası sizce yüzde 2 ye felan girebilir miyim

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Ben yüzde 3 veya üstüne girebileceğimi düşünüyorum inşallah girerim genelde denemelerede
Bi fikrim yok malesef ama netleri artılmalısın 70 80 net le pek iyi bir liseye gidemeyebilirsin

Reaksiyon puanı
12
Tam olarak %3 lük bir dilime tekamül eder 78-80 net yaparsan. Bu gerçekten iyi bir puan olur. Sen bilgisayarı kafana bile takma bence. Geleceğini düşün. Eğer iyi bir lisede eğitim görürsen birsüre sonra bilgisayar gözüne bile görünmeyecektir. EMİN OL.
Bende senin gibiydim we şunu söylemeliyim ki aldıktan bir süre sonra bitiyor. Yani hevesin geçiyor.

TheMedusa

Doçent
Reaksiyon puanı
416
Biliyorum yani benim demek istediğim galatasary lisesi gibi yerler ya da Ankara'daki i liselere gitmek istersen netlerini artılmalısın
Yok benim o kadar büyük bir hedefim yok yüzde 2 ye girersem konumdan dolayı Yomra fen lisesini tercih edeceğim ama belli olma belki sahada iyi yaparım Gümüşhane de duruyorum ama 5 yıl İstanbul’daki kaldım yani eğer buralardan sıkılırsam İstanbul’u tercih ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam olarak %3 lük bir dilime tekamül eder 78-80 net yaparsan. Bu gerçekten iyi bir puan olur. Sen bilgisayarı kafana bile takma bence. Geleceğini düşün. Eğer iyi bir lisede eğitim görürsen birsüre sonra bilgisayar gözüne bile görünmeyecektir. EMİN OL.
Bende senin gibiydim we şunu söylemeliyim ki aldıktan bir süre sonra bitiyor. Yani hevesin geçiyor.
Çok teşekkür ederim ve zaten şuna evde büyüük bir kaos var ablam benden 2 yaş büyük ve benden baya iyiydi dersleri ama denemelerde çok stresleniyodu normalde 85 net felan yapıyordu ana lgs de %6 ya girdi ve şimdi evde herkes benimde onun gibi olacağımı düşünüyor bende pek streslenmem ama dünden beri bi tuhaf his var üzerimde

Reaksiyon puanı
12
Çok teşekkür ederim ve zaten şuna evde büyüük bir kaos var ablam benden 2 yaş büyük ve benden baya iyiydi dersleri ama denemelerde çok stresleniyodu normalde 85 net felan yapıyordu ana lgs de %6 ya girdi ve şimdi evde herkes benimde onun gibi olacağımı düşünüyor bende pek streslenmem ama dünden beri bi tuhaf his var üzerimde
Bu hissi bilirm Hemde çok iyi. Sana tavsiyem çok kasma kendini. Tedbir kuldan Taktir Allah'tandır. Anladığım kadarıyla bayağı başarılı birisin. İçindeki hislerin başarını engellemesine izin verme.
Zaten sınavdan sonra anlayacaksındır. Ben neden kendimi bu kadar yıpratmışım aceba diye sorarsın kendi kendine.
Umarım hakkında hayırlısı olur.

TheMedusa

Doçent
Reaksiyon puanı
416
Sınav senden korksun aslanım.
Bu hissi bilirm Hemde çok iyi. Sana tavsiyem çok kasma kendini. Tedbir kuldan Taktir Allah'tandır. Anladığım kadarıyla bayağı başarılı birisin. İçindeki hislerin başarını engellemesine izin verme.
Zaten sınavdan sonra anlayacaksındır. Ben neden kendimi bu kadar yıpratmışım aceba diye sorarsın kendi kendine.
Umarım hakkında hayırlısı olur.
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

0M42

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Benden sana bir abi tavsiyesi olsun. Sınava bilgisayar için hazırlanma. İçinde arka planda bir yerlerde bu dürtüyü sakın yaşatma sınava geleceğin için çalış. Kendini garantiye alabilmek için atacağın bir adım olduğunu düşünerek, bilerek çalış. Bak bu gün bilgisayar hayalleri kuruyorsun. Geleceğini garanti altına al başar sonra ne istiyorsan onu al kimsenin eline bakma.

Ebeveynlerin en büyük hataları bu. Oğlum, kızım çalış şurayı kazan bisikletin benden, bilgisayarın benden yada araban benden. Böyle olunca hedef hiç bir zaman geleceği garanti altına almak olmuyor.

TheMedusa

Doçent
Reaksiyon puanı
416
Benden sana bir abi tavsiyesi olsun. Sınava bilgisayar için hazırlanma. İçinde arka planda bir yerlerde bu dürtüyü sakın yaşatma sınava geleceğin için çalış. Kendini garantiye alabilmek için atacağın bir adım olduğunu düşünerek, bilerek çalış. Bak bu gün bilgisayar hayalleri kuruyorsun. Geleceğini garanti altına al başar sonra ne istiyorsan onu al kimsenin eline bakma.

Ebeveynlerin en büyük hataları bu. Oğlum, kızım çalış şurayı kazan bisikletin benden, bilgisayarın benden yada araban benden. Böyle olunca hedef hiç bir zaman geleceği garanti altına almak olmuyor.
zaten ben bilgisayar için çalışmıyorum bilgisayar için çalışsaydım sadece sözden sonra çalışırdım ben okul hayatım boyunca çalışıyodum zaten tabi gerğince ama bu sene fazlalaştırdım

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
zaten ben bilgisayar için çalışmıyorum bilgisayar için çalışsaydım sadece sözden sonra çalışırdım ben okul hayatım boyunca çalışıyodum zaten tabi gerğince ama bu sene fazlalaştırdım
kardeşim üni mezunu olmuş bi abinden tavsiye vermek istiyorum bilgisayarı aklına bile getirme emin ol ailen istediğin dereceyi yaptıgında sana istedigin pc yi alır ve sana tavsiyem pc yi tabiki oyun oynamak icinde kullanacaksın ama gerçekten boş işler bunlar sakın zamanını boşa harcama küçük yaştan itibaren ingilizceyi ana dilin gibi öğrenmek için çabala ve okuldada yapabileceğin bütün aktiviteleri yap pc başında geleceğine yazık etme

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
Kardeşim ne istiyorsan onu yap. Kimse seni zorlanmasın ders istersen ders oyun istersen oyun şimdi eğer istiyorsan ders çalış istemiyor ve sadece ders çalışıyor desinler diye Çalisiyorsan hiç çalışma.

_emre_emre_

Profesör
Reaksiyon puanı
2,263
70-80 neti 80-86 yapmaya çalış, ondan sonra 85-90 net yapmaya çalış.

SleeepyJosef

Asistan
Reaksiyon puanı
77
benim dilimim yüzde 1.8 di.Benim zamanımda 2 sınav vardı birinden 5 yanlış diğerinden full çekmiştim.Ama sizin sistem farklı kesin bir şey söyleyemem.Tahminen 90 soruda en az 82-83 net yapman gerek.Ama bu moralini bozmasın.Sadece çalışmaya odaklan inan bana zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın.