400-450 TL Telefon Tavsiyesi

DirtyMinds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar iyi günler. Başlıkta belirttiğim gibi 400-450TL arası bir cep telefonu almak istiyorum. Şu anda kullandığım telefon AveA İntouch 2 ve açıkca belirteyim ki hayatımda bu kadar berbat bir telefon kullanmamıştım. Neyse, yeni alacağım telefonda olması gereken özellikler;
1. Android işletim sistemi olacak. Windows işletim sistemi alayım mı diye baya düşünmüştüm hem fiyatı makul fakat oyun seçimi az olduğu için onu pas geçtim.
2. Oyun seçimi bol olacak ve AveA'da olduğu gibi çoğu oyunlarda donma yaşamasın. (Okey oynamaktan sıkıldım artık)
3. Telefon Şarjı iyi olsun.
4. Ön kamerası olsun ve kamerada flaş desteği olsun.

Ürün sıfır, 2. el veya Mini tiplerden olması fark etmez bir de replika ürün tavsiyesi vermezseniz sevinirim. İyi forumlar dilerim.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Yazdığın fiyata o özelliklerde sıfır bulmak biraz zor. Ama ikinci el olur.

DirtyMinds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@MeraklıPc O telefon için açıkcası "Çöp" diyorlar oyun konusunda ve şarj ömrü açısından.

@ahmetdepreli Zaten sıfır olmasa da ikinci el de olur demiştim :) . İkinci el olarak hangi telefonu önerirsiniz?

MeraklıPc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ucuza gm discovey bulabilirsen al.Benim bir de sen ne gibi oyunları oynatsın istiyorsun ?

DirtyMinds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle söyleyeyim AveA intouch 2 çoğu oyunu açmıyordu. Fruit Ninja tarzı bir oyunu dahi açmıyordu. Caf caflı oyunlarda gözüm yok. Ama en azından standart oyunları açması benim için makul. Çoğu zamanlar seyahatte olduğum için otobüslerde çok gezerim ve canım sıkıldıkça açıp oynayabileceğim oyunlar olsun yeter tutup da Asphalt 8 tarzında baba grafiklerde açmasına da gerek yok (ha olursa da hayır demem açıkcası :D )

DirtyMinds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler bir de Xperia için bir araştırma yapayim. Bu arada diğer tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Teşekkürler bir de Xperia için bir araştırma yapayim. Bu arada diğer tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Bişey değil. Seçimini Samsung'tan yana yapma. Çünkü Samsung cihazlar çöp cihazlardır o paraya daha iyileri var. Has bu benim kendi düşüncem belki başka biri Samsung'u çok seviyordur onu savunur ama ben asla Samsung cihaz almadım anlamda artık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yoo aslında trend plus arkadaşta var hiç 0 kasma var tek sorun hafıza kartı gerkiyor 4 gb yetmiyor
hem uygun da :D :D