DirtyMinds
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar iyi günler. Başlıkta belirttiğim gibi 400-450TL arası bir cep telefonu almak istiyorum. Şu anda kullandığım telefon AveA İntouch 2 ve açıkca belirteyim ki hayatımda bu kadar berbat bir telefon kullanmamıştım. Neyse, yeni alacağım telefonda olması gereken özellikler;
1. Android işletim sistemi olacak. Windows işletim sistemi alayım mı diye baya düşünmüştüm hem fiyatı makul fakat oyun seçimi az olduğu için onu pas geçtim.
2. Oyun seçimi bol olacak ve AveA'da olduğu gibi çoğu oyunlarda donma yaşamasın. (Okey oynamaktan sıkıldım artık)
3. Telefon Şarjı iyi olsun.
4. Ön kamerası olsun ve kamerada flaş desteği olsun.
Ürün sıfır, 2. el veya Mini tiplerden olması fark etmez bir de replika ürün tavsiyesi vermezseniz sevinirim. İyi forumlar dilerim.
1. Android işletim sistemi olacak. Windows işletim sistemi alayım mı diye baya düşünmüştüm hem fiyatı makul fakat oyun seçimi az olduğu için onu pas geçtim.
2. Oyun seçimi bol olacak ve AveA'da olduğu gibi çoğu oyunlarda donma yaşamasın. (Okey oynamaktan sıkıldım artık)
3. Telefon Şarjı iyi olsun.
4. Ön kamerası olsun ve kamerada flaş desteği olsun.
Ürün sıfır, 2. el veya Mini tiplerden olması fark etmez bir de replika ürün tavsiyesi vermezseniz sevinirim. İyi forumlar dilerim.