- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 1,459
Ekletiyorum o zaman senide.Bi' zahmet sevin, vücudumuzun yüksek bir oranı su. Nedense komiğime gitti, suyuz zaten suyu seveceğiz tabii.
Ekletiyorum o zaman senide.Bi' zahmet sevin, vücudumuzun yüksek bir oranı su. Nedense komiğime gitti, suyuz zaten suyu seveceğiz tabii.
Yok yok. Bana yararı olmaz bu uygulamanın, zaten sağlıklı besleniyorum ben; zararlı içecek tüketsem katılırdım ama beslenmem iyi. Sadece su ile olacak iş değil, mantıksız bana kalırsa.Ekletiyorum o zaman senide.Bi' zahmet sevin, vücudumuzun yüksek bir oranı su. Nedense komiğime gitti, suyuz zaten suyu seveceğiz tabii.
Bence de sadece su ile olmaz. Bugün bir haber okudum. İki tane adam bir zamanlar bir yıl boyunca et ağırlıklı beslenmiş. Ama yanında az da olsa karbonhidrat almış. Yani demem o ki sadece su olmaz. En azından yanında az da olsa karbonhidrat, protein bazlı bir şeyler yemek gerekir.Yok yok. Bana yararı olmaz bu uygulamanın, zaten sağlıklı besleniyorum ben; zararlı içecek tüketsem katılırdım ama beslenmem iyi. Sadece su ile olacak iş değil, mantıksız bana kalırsa.
Zaten günlük yememize devam edeceğimiz için protein ve karbonhidrat almaya devam edeceğiz.Bence de sadece su ile olmaz. Bugün bir haber okudum. İki tane adam bir zamanlar bir yıl boyunca et ağırlıklı beslenmiş. Ama yanında az da olsa karbonhidrat almış. Yani demem o ki sadece su olmaz. En azından yanında az da olsa karbonhidrat, protein bazlı bir şeyler yemek gerekir.
Yok yok. Bana yararı olmaz bu uygulamanın, zaten sağlıklı besleniyorum ben; zararlı içecek tüketsem katılırdım ama beslenmem iyi. Sadece su ile olacak iş değil, mantıksız bana kalırsa.
Ben size anlatıyorum işte ben sizin yemeğinize karışmıyorum.Sadece diğer içecekler yerine su içmeniz gerektiren bir mücadele başlatıyorum.Bence de sadece su ile olmaz. Bugün bir haber okudum. İki tane adam bir zamanlar bir yıl boyunca et ağırlıklı beslenmiş. Ama yanında az da olsa karbonhidrat almış. Yani demem o ki sadece su olmaz. En azından yanında az da olsa karbonhidrat, protein bazlı bir şeyler yemek gerekir.
Dediğin haberi bende okudum.Ama bizim yaptığımız olayla bahsettiğin şeyi ilişkilendiremedim.Yani sanki ben size 40 gün boyunca sadece su için hiçbir şey yemeyin demişimde siz bize yok olmaz arada yemek te lazım diyormuşsunuz gibi.Bence de sadece su ile olmaz. Bugün bir haber okudum. İki tane adam bir zamanlar bir yıl boyunca et ağırlıklı beslenmiş. Ama yanında az da olsa karbonhidrat almış. Yani demem o ki sadece su olmaz. En azından yanında az da olsa karbonhidrat, protein bazlı bir şeyler yemek gerekir.
Dediğin haberi bende okudum.Ama bizim yaptığımız olayla bahsettiğin şeyi ilişkilendiremedim.Yani sanki ben size 40 gün boyunca sadece su için hiçbir şey yemeyin demişimde siz bize yo olmaz arada yemekBence de sadece su ile olmaz. Bugün bir haber okudum. İki tane adam bir zamanlar bir yıl boyunca et ağırlıklı beslenmiş. Ama yanında az da olsa karbonhidrat almış. Yani demem o ki sadece su olmaz. En azından yanında az da olsa karbonhidrat, protein bazlı bir şeyler yemek gerekir.
Evet beslenmede önemli tavsiyeler kısmında yazmıştım.Yok yok. Bana yararı olmaz bu uygulamanın, zaten sağlıklı besleniyorum ben; zararlı içecek tüketsem katılırdım ama beslenmem iyi. Sadece su ile olacak iş değil, mantıksız bana kalırsa.
Ben de tam öyle anlamıştım. Yani konuyu yanlış anlamışım. İçecek olarak sadece su içilecek öyle değil mi? Eğer öyleyse zaten ben su ve ayrandan başka mümkün olduğunca içecek içmiyorum. Bunlar yeterli geliyor. Zaten kolayı sevmem, kahveyle de aram yoktur.Dediğin haberi bende okudum.Ama bizim yaptığımız olayla bahsettiğin şeyi ilişkilendiremedim.Yani sanki ben size 40 gün boyunca sadecea su için hiçbir şey yemeyin demişimde siz bize yok olmaz arada yemek te lazım diyormuşsunuz gibi.
Birinci olanın ödülü ne olacak? Bir damacana su mu?HA BU ARADA YAZMAYI UNUTMUŞUM.CHALLENGE 12 TEMMUZ DA BAŞLIYOR. VE O GÜNÜ KURALLARA UYARAK TAMAMLAYAN YATMADAN ÖNCE BURAYA ARTI KOYUYOR.40 SONUNDA 1. 2. VE 3. YÜ BELİRLEYECEĞİZ.
Kahvaltıda süt içiyorum çok güzel oldu bu gelişmeTabi olur zaten ayran/süt toplam haftada en fazla 6 bardak.İster süt iç ister ayran .
haftada en fazla 6 kere.Birinci olanın ödülü ne olacak? Bir damacana su mu?
Şaka bir yana ben de katılabilirim bu challenge'a. Yalnız ayran içmek serbest mi?
Ayran veya süt haftada en fazla 6 bardak.Bu arada ayran çok katı olmasın mümkünse.Ve tuzunu da fazla atmayın o da zararlı.Bu arada hazır ayranda yasak.Zaten onlar yoğurtla yapılmıyor tam.Birinci olanın ödülü ne olacak? Bir damacana su mu?
Şaka bir yana ben de katılabilirim bu challenge'a. Yalnız ayran içmek serbest mi?
Yok yok. Bana yararı olmaz bu uygulamanın, zaten sağlıklı besleniyorum ben; zararlı içecek tüketsem katılırdım ama beslenmem iyi. Sadece su ile olacak iş değil, mantıksız bana kalırsa.Ben size anlatıyorum işte ben sizin yemeğinize karışmıyorum.Sadece diğer içecekler yerine su içmeniz gerektiren bir mücadele başlatıyorum.Bence de sadece su ile olmaz. Bugün bir haber okudum. İki tane adam bir zamanlar bir yıl boyunca et ağırlıklı beslenmiş. Ama yanında az da olsa karbonhidrat almış. Yani demem o ki sadece su olmaz. En azından yanında az da olsa karbonhidrat, protein bazlı bir şeyler yemek gerekir.
meydan okuma demek değil mi? meydan okuma dese kaç kişi anlayacak..Challenge ne demek?
Türkçesi yok mu bu kelimenin?
bence de..@Türkçesever buraya bir el at.
Meydan okuma veya meydan okuyuş da olabilir, zorlu iş de denebilir. Boy ölçüşmek, kafa tutmak, iddia etmek, gözdağı gibi anlamları da var.meydan okuma demek değil mi? meydan okuma dese kaç kişi anlayacak..
Sanki biraz olmadı gibi.Buldum...
40 GÜN SU İÇME YARIŞMASI
Forumu Türkçeleştirme konusunda uyarmıştım. Hâlen aynı duruyor. "Spoiler"i sürprizbozan yaptıramadım:Challenge ne demek?
Türkçesi yok mu bu kelimenin?
Ben çaysız yapamam, beni zorlar.Sen katılıyor musun ?
O konuya bakmıyorlar, bakıyoruz diyip bakmıyorlar, bakıyorlar ve ilgilenmiyorlar seçeneklerinden biri hakim.Sanki biraz olmadı gibi.
"40 Gün Su İçme Meydan Okuması" olsa bence daha iyi olur.
Forumu Türkçeleştirme konusunda uyarmıştım. Hâlen aynı duruyor. "Spoiler"i sürprizbozan yaptıramadım:
https://forum.shiftdelete.net/threads/guncelleniyoruz-bizi-ozleyin.532946/page-35#post-4576439
Ben çaysız yapamam, beni zorlar.
Ben no-fap tr de fazla uyumama için bir şey görmüştüm aynı böyle orada 40 gün uyumama toplu mücadelesi diyorduSanki biraz olmadı gibi.
Forumu Türkçeleştirme konusunda uyarmıştım. Hâlen aynı duruyor. "Spoiler"i sürprizbozan yaptıramadım:
https://forum.shiftdelete.net/threads/guncelleniyoruz-bizi-ozleyin.532946/page-35#post-4576439
Ya sizde bahane arıyorsunuz hep ben size demiyormuyum sert suda mineral vardır dayayın ağzınızı musluğa missss kireçli kireçliOnu bunu boşverinde suya zam gelmiş. Nasıl içeceğiz 0.5'lik Erikli 1 lira. 19 litrelik Erikli 10 lira. Damacanayla gezelim daha kârlıyız.
Ya keybedeni dövmüyorlar denersin bir iki gün baktın sevmedin bırak ekletiyorum senide itiraz yokBen çaysız yapamam, beni zorlar.
spoiler konusunda hak veriyorum size. bu da böyle.Sanki biraz olmadı gibi.
Bence bu konuya yazarsanız ilgilenen kişiye ulaşma ihtimali daha fazla olur:
Aynen ya trollemeyin konumu bi gidin.Burada katılımcı bulmaya çalışıyoruz.Bence bu konuya yazarsanız ilgilenen kişiye ulaşma ihtimali daha fazla olur:
https://forum.shiftdelete.net/threads/guncelleniyoruz-bizi-ozleyin.532946/
Kaç kişi olduk?Aynen ya trollemeyin konumu bi gidin.Burada katılımcı bulmaya çalışıyoruz.
Evet 12 temmuz biraz geç olmuş.TOPLU SU MÜCADELESİ TARİHİ GERİYE ALINMIŞ OLUP 10 TEMMUZ YANİ YARIN BAŞLAYACAKTIR.KATILMAK İSTEYENLER İÇİN SON GÜN BUDUR.@lgsever Dostum ne zaman başlıyoruz? 12 Temmuz biraz geç değil mi? Bugünden başlayalım diyorum.