40 Bin TL Değerinde Bisiklet Kazandı

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Onur ERKMEN

Dünyaca ünlü bisiklet markası Specialized’in, Fransa bisiklet Turu’nun etap birincilerini tahmin için iki yıldır düzenlediği #ITSMYTOUR yarışmasını, en yüksek puan ile kazanan Yaşar Üniversitesi öğrencisi Kaan Mert, Omega Pharma-Quick Step takımından Niki Terpstra’nın turda kullandığı S-Works Venge bisikletinin sahibi oldu. Geçtiğimiz ay, Amerika Birleşik Devletleri Morgan Hill’deki Specialized genel merkezinde, yarışmanın dünya genelinde diğer 9 kazananıyla birlikte ağırlanan Kaan Mert, yaklaşık 40 bin TL değerindeki bisikletini, şirketin kurucusu Mike Sinyard’dan aldı.

Yaşar Üniversitesi Dış Ticaret Programı 1. sınıf öğrencisi Kaan Mert, bisiklet tutkusunun çocukluk yaşlarında başladığını belirterek, “Bisiklet tutkum nedeniyle tüm yarışmaları ve takımları da takip etmeye çalışıyorum. Fransa Bisiklet Turu sırasında, dünyanın en iyi bisiklet markalarından biri olan Specialized, #ITSMYTOUR ismiyle bir yarışma düzenledi. Ödül, Omega Pharma – Quick Step takımından Niki Terpstra’nın yarışlarda kullandığı bisiklet ve San Francisco Morgan Hill’deki genel merkezlerine seyahatti. 21 tane etap vardı ve her etabın kimin kazanacağını tahmin etmeye çalışıyorsunuz. 219 tane sporcunun olduğu bu yarışta her türlü şeyin olması çok yüksek ihtimaldi. Mesela, kazalar, hava durumu, lastik patlıyor yarışçı geri kalıyor. Her etabının sonucunu tahmin etmek çok zor, neredeyse imkansızdı. Ben hepsinin birincisini tabii ki tahmin edemedim, ancak birçoğunu bildim. Günler geldi geçti, ben ve diğer insanlarla aramdaki puan farkı açıldı. Yarışma bittiğinde mail geldi kazandığıma dair” diyerek yarışma sürecini anlattı.

SAN FRANCİSCO’DA AĞIRLANDI
Geçtiğimiz ay da Specialized’in San Francisco Morgan Hill’deki genel merkezinde ağırlanan Kaan Mert, “Oraya olan seyahat inanılmaz bir deneyimdi. Sanki kendimi bisiklet dünyasının merkezinde gibi hissettim. Hayatım boyunca unutmayacağım. Hollandalı bisikletçi Niki Terpstra’nın 78 numarayla turda kullandığı, S-Works Venge model bisikleti, şirketin kurucu Mike Sinyard’dan aldım. Daha sonra İzmir’de bisiklet bana teslim edildi. Şimdi binmeye bile kıyamıyorum. Maddi değeri belki 35-40 bin TL arasında, ancak Niki Terpstra’nın Fransa Bisiklet Turu’nda kullanmış olması manevi değerini paha biçilemez kılıyor” diye konuştu.

Kaan Mert’e video paylaşım kanalı Youtube’da hazırladığı videoyla seslenen Niki Terpstra ise “Tebrik ederim Kaan, bu bisikletle birçok güzel anım var. O benim kızım ve sen kızıma iyi bak” dedi.

http://www.bisiklethaber.com/2014/1...ki-terpstranin-bisikletini-kaan-mert-kazandi/

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sat sat sat sat bisikletinin ..... :mrgreen: Hayırlı olsun :thumbup1:

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ülkemizden birisinin böylesine bi hediye kazanması gerçekten çok güzel bişey. Burdan arkadaşa kullanmamasını öneriyorum :) Yalnız bu bisiklet 35-40 bin TL değerinde değil. Specialized Venge modelinin Omega Pharma takımı için tasarlanmış modeli. Katalogunda Shimano Dura Ace set ve Roval jantlarla satılıyor bu bisiklet ama Omega Pharma takımı için Sram Red set ve Zipp jantlarla donatılmış durumda. Katalogunda 9.500 dolar olarak gösteriliyor. Dediğim setler arasında fazla fark yok en fazla 10.000 dolar fiyatında olabilir onun nedenide bu rengin özel olması. Ama maneviyat kısmına gelirsek gerçekten paha biçilemez.

Reaksiyon puanı
16,128
hayırlı olsun şimdi onu nerde ve nasıl saklarım derdi var...

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
o satılmaz artık ben olsam satmazdım...

herseyden öte maneviyat denen bişey var bee ... :D

helal olsun valla .... böyle bi şeyden haberimiz bile yoktu ... :D

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben de satmazdim duvara asar izlerdim :)

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
İstanbul sokaklarinda gitmez belki ama köy arazisinde yollarin tozunu attirirsin :)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Bana çıkaa [MENTION=47620]spybot[/MENTION] 'a satardım [emoji1]

SpyChef

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oha 40 mı :) Satıp araba alınır lan 😊

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Vay arkadaş satıp araba almak nedir Allah aşkına bisikletin yaptığını araba mı yapıyor?

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Ülkemizden birisinin böylesine bi hediye kazanması gerçekten çok güzel bişey. Burdan arkadaşa kullanmamasını öneriyorum :) Yalnız bu bisiklet 35-40 bin TL değerinde değil. Specialized Venge modelinin Omega Pharma takımı için tasarlanmış modeli. Katalogunda Shimano Dura Ace set ve Roval jantlarla satılıyor bu bisiklet ama Omega Pharma takımı için Sram Red set ve Zipp jantlarla donatılmış durumda. Katalogunda 9.500 dolar olarak gösteriliyor. Dediğim setler arasında fazla fark yok en fazla 10.000 dolar fiyatında olabilir onun nedenide bu rengin özel olması. Ama maneviyat kısmına gelirsek gerçekten paha biçilemez.
40.000 Tlik bir bisikletin 750 TL lik bir bisikletten umarım tatmin edici bir farkı vardır !

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İstanbul sokaklarinda gitmez belki ama köy arazisinde yollarin tozunu attirirsin :)
Modele baktığımızda o yollarda anca kendi ağlar gibi geldi ! :D

Aile olarak bininde goreyim :)
12 den vurdunuz !

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Arabacılar sussun lütfen .:D

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Aile olarak bininde goreyim :)
Bisikletten zerre kadar anlayan biri olsaydınız zaten konusu bisiklet olan şeye araba örneği verenlerin tarafında olmazdınız. Bisiklet için 20 bin lira ayıran adama ne yapacan onu araba al daha iyi, üstüne biraz ekle bilmem ne al diyenlere bisikletçi anca güler.
Buyrun güle güle binin.
pr_01_2738_min.jpg

http://www.deltabisiklet.com/GEOTECH-BISIGEZ-POWER-4-DORT-TEKERLEKLI-BISIKLET,PR-2738.html
40.000 Tlik bir bisikletin 750 TL lik bir bisikletten umarım tatmin edici bir farkı

12 den vurdunuz !
Bakın ciddi diyorum bilmiyorsanız laf yetiştirmeye çalışmayın, tofaş şahin arayan kişiye bisikletçi tutup da bisiklet tavsiye etmez. Ama bakıyoruz bisiklet aldığımızda şu kadar daha verip araba alsaydın motosiklet alsaydın diyenleri görüyoruz.
Ona bakarsanız 40 bin liraya araba da alınır, arsa da alnıır, 10 tane bisiklet de alınır, 2 tane araba da alınır vs vs uzar gider.
Ben orda o yüzden bisikletin yaptığını araba mı yapıyor dedim, bisiklet size yağ yaktırıyor araba da cebinizden para yaktırıyor. Bu kadar basit.

SpyChef

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bisikletten zerre kadar anlayan biri olsaydınız zaten konusu bisiklet olan şeye araba örneği verenlerin tarafında olmazdınız. Bisiklet için 20 bin lira ayıran adama ne yapacan onu araba al daha iyi, üstüne biraz ekle bilmem ne al diyenlere bisikletçi anca güler.
Buyrun güle güle binin.
pr_01_2738_min.jpg

http://www.deltabisiklet.com/GEOTECH-BISIGEZ-POWER-4-DORT-TEKERLEKLI-BISIKLET,PR-2738.html

Bakın ciddi diyorum bilmiyorsanız laf yetiştirmeye çalışmayın, tofaş şahin arayan kişiye bisikletçi tutup da bisiklet tavsiye etmez. Ama bakıyoruz bisiklet aldığımızda şu kadar daha verip araba alsaydın motosiklet alsaydın diyenleri görüyoruz.
Ona bakarsanız 40 bin liraya araba da alınır, arsa da alnıır, 10 tane bisiklet de alınır, 2 tane araba da alınır vs vs uzar gider.
Ben orda o yüzden bisikletin yaptığını araba mı yapıyor dedim, bisiklet size yağ yaktırıyor araba da cebinizden para yaktırıyor. Bu kadar basit.
Hocam sen anlamadığını fark ettim 40 bin TL den bahsediyoruz. Bir bisiklete 40 bin lira verilmez. Tamam bisiklet cok onemli ama 40bin lira da gereksiz.

SpyChef

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Buyrun güle güle binin.
pr_01_2738_min.jpg

Ulkemizde acliktan parasizliktan onca insan magdurken bisiklet icin bu kadar ciddi mevlalar gercekten degersiz goruyorum

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Atiyorum 40 bin bisikletle 1000 fiyatlılar arasındakı farkı kim anlıyıcak zaten, milyoner oursa insan tabii en pahalısını alır 100 bin olsun, normal insanın hediye bile olsa böyle pahalı kullanması real değil, haa illa bisiklet olcaksa 1400 e baya iyi modeller var zaten, görüşüm bu ve motosikletciyim

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
@SpyChef
Ben illa 40 bin verilsin demedim ama 1300 ve üstü para verene hemen üstüne biraz katıp motor alsaydın araba alsaydın diyenler oluyor. Sizlere cevabım da buna benzer şekildeydi zaten.

Atiyorum 40 bin bisikletle 1000 fiyatlılar arasındakı farkı kim anlıyıcak zaten, milyoner oursa insan tabii en pahalısını alır 100 bin olsun, normal insanın hediye bile olsa böyle pahalı kullanması real değil, haa illa bisiklet olcaksa 1400 e baya iyi modeller var zaten, görüşüm bu ve motosikletciyim
Siz 1000 liralık mobiletle racing motorun farkını anlayabiliyorsanız onu da anlayan çıkar.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Söylediniz zaten mobilet racing motor, adından belli hem motora bakan hemen anlar, kullanan olsun veya olmasın mobiletin ne olduğunu bilmeyen yokdur herhalde, bisiksetse sadece bisikler

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Söylediniz zaten mobilet racing motor, adından belli hem motora bakan hemen anlar, kullanan olsun veya olmasın mobiletin ne olduğunu bilmeyen yokdur herhalde, bisiksetse sadece bisikler
Bisiklet sadece bisikletti de 1400e bisiklet almak varken gidip 5 6bine bisiklet alanlar kerizdi değil mi?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Önceden söğledim zaten pahalı bisiklet alacaksan paran var alıyorsundur, 1400 e kazancı olan herkes istese bisiklet alabilir, aynı insan 5000 bisikleti nasılmı alır? Hedef koyar toplar parasını alır çok istiyorsa, araba gibi 100.000 bisiklet ister gider krediye girer alır kullanır, kerizmi? Kimsenin kimseyi aşalamak gibi bir üstün görme luksu olamaz.

Normalde böyle dürüm yoktur, kimse hırs yapmadıkca bisikset için çok fazla para harcamaz, tekrar geçiyorum milyoner olursa harcar bu da normal, 100.000.000 olsa 1.000.000 luk bisiklet alırdım