40 Bin TL Değerinde Bisiklet Kazandı

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
@NikO ASMU
Konu alım gücüyle alakalı değil, 1400lük bisikletle 40 binlik hiçbir zaman aynı olmaz.
Aynı fiyattaki şehir bisikleti ve yol bisikletinde bile farklar var. Parası ne olursa olsun alt üstü bisiklet, ne farkı olacak ki diyemezsiniz. Mobilet racing örneğini veriyorum fark var diyorum işte, o farkı bilenler gibi bisikletteki farkı bilenler de gider 1400 lira yerine 5binlik bisiklet alır. Kerizlik dediğim de aşağılamak değil, sizin söyleminizin nereye gittiğini anlatmak içindi.
Sanki bisikleti alan kişi bilmiyormuş gibi söylemişsiniz.
Neyse daha bunu tartışmanın anlamı yok iyice saptı konu.
Bisiklet konusuna arabayla ilgili bişey yazanların mesajını direkt alakasız mesaj olarak silin bence. [MENTION=47620]spybot[/MENTION]

SpyChef

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@SpyChef
Ben illa 40 bin verilsin demedim ama 1300 ve üstü para verene hemen üstüne biraz katıp motor alsaydın araba alsaydın diyenler oluyor. Sizlere cevabım da buna benzer şekildeydi zaten.

Tamamdır o zaman şimdi anlaştık. Ama dediğim gibi 40 Bin lira gereksiz benimde var bisikletim ve İstanbul'da yaşıyorum işe giderken onu kullanıyordum 1 ay öncesine kadar. Ama şimdi çalışmıyorum sadece spor amaçlı geziniyorum bisikletle.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=57891]pcwolf[/MENTION] farklılıklar olduğunu biliyorum, biliklet kullanan birisiyim ama 1400 luk gezinmek için felan, tabii bisiklet veya motor alan illa araşdırır kendine ve yaşadığı coğrafi araziye ideal olanı alır, söylemek istediğim de buydu zaten, başarılar

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
40.000 Tlik bir bisikletin 750 TL lik bir bisikletten umarım tatmin edici bir farkı vardır !

Daha öncede söylediğim gibi 40 Bin TL değil 25 Bin TL civarı. Fazlası mevcut merak etmeyin :) Sadece kadrosunun fiyatı 8 bin TL, jantları 3-4 bin TL vs vs :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Daha öncede söylediğim gibi 40 Bin TL değil 25 Bin TL civarı. Fazlası mevcut merak etmeyin :) Sadece kadrosunun fiyatı 8 bin TL, jantları 3-4 bin TL vs vs :D
27bin liraya sadece cervelo kadro da alınabiliyor.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bu bisikletin fiyatı paha ile biçilimez arkadaşlar benim gözümde..:)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
fiyata bu kadar takılmayın özel üretim ve az bulunan birşey olsa daha pahalı olurdu.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
O bisiklete 40 bin lira verirler mi bilmiyorum ama verirlerse satıp 5 bin liralık bisiklet alsın aşağı kalır yanı olmaz gibime geliyor :)

Durumu iyi biri değilse satıp ihtiyaçlarını karşılaması daha iyi olur diye düşünüyorum.