• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

4. İstanbul Buluşması

kullanıcı' Alıntı:
Görmedin sen tabii, maç yaparken yaptığı faulleri, voleybol oynarken yediğim dayağı. %(

:D :D ben bişi yapmadımmm inanmayınnn kendi çarptı bana sırf faul alabilmek için :*

Berkin abiye çarpan da "Kullanıcı"ydı di mi ya :D :D :D

amesfadan nasıl kaptım topu ama :D ;D
kullanıcı tamam şaka baptık ;)

Sen böyle ortada amesfadan top kaptım diye gezme bence. :P :D
Zaten psikolojisi dağıldı toplamaya çalışıyoz. :D :D

chimera' Alıntı:
Sen böyle ortada amesfadan top kaptım diye gezme bence. :P :D
Zaten psikolojisi dağıldı toplamaya çalışıyoz. :D :D

hımm tamam o konuyu kapatalım o zman :D

şiir tamamdır ;) mürak edenler şiir bölümüne bakabülürler :D

not: uuuuuuuuwwwww chi. benden önce linki vermiş :D

temam ;)

bu arada resimleri çok merak ediyorum yaa :D
yarını beklicez artık :(

kollarım ağrıyor hep sizin yüzünüzden, o kadar dedim ben voleybol oynamim diye :P :D

Hahaha :D

Ne oldu red-bird yoksa damar damar üstüne mi bindi. :D :D :D

Arkadaşlar resimler süper olmuş ama ben çok kötü yorulmuşum :( hariha bir gün geçirdim arkadaşlar hepinize çok tşk artı bir dahaki buluşmaya :D

Yaaa bak hellish bi de gelmek istemiyodun.... :P

chimera damar demeyin artıkkkkkkkkkk >X<
hellish'cim muck Azra'ya :D

gerçi kimin kim olduğu yazılmadı ama az çok tahmin ediyor insan iyi eğlenmişsiniz. Vala zaman olsa buluşmaya katılırdım

ya evet ilk başta gelmek istemiyodum :* ama iyiki gelmişim çünkü sizlerle tanışmak vakit geçirmek çok güzeldi ^^

red-bird cim azrada seni öpüyo akşam zaten bi uyudu hala o uyuş yani :D kendine oda gelemedi baya yorulmuş canım kızım ya :D

alengirli iyi ilgilendi valla Azra'yla :D
bu arada hakikaten bu kadar güzel geçebileceğini bende tahmin edemiyordum feci eğlendim, ama şuan heryerim ağrıyor :)
at beni feci zıplattı amesfa bi sen anlarsın beni :D
kendimi hırpalanmış hissediyorum :S ama mutluyummm ;D

Sorma Red sorma her tarafım ağırıyo :D siyah beyaz ata bindim ama mahvoldum :D heP Muzur'un yüzünden :D

evet ya Alengirli sana çooooook ama çoook tşk edrim azrayla çok ilgilendin bunu hiç unutmucam ;( herkese amesfa Troy alengirli kullanıcı şirine hepinize ayrı ayrı muck muck :D