eminoasit dedi ki:üzüldüm senin adına ama sende herkezle illah atışmışsındır huysuzsun ondan...
byhck dedi ki:oo kimse gelmemiş daha![]()
Bugün çok güzeldi ya gelmeyenler çatlasın![]()
Berkin Hocam fotografları koyda görelim.![]()
Berkin Bozdoğan dedi ki:Merhaba,
Valla elimde 1000 tane fotoğraf var (tam olarak 999, diyeyim). Derleyip, yeniden boyutlandırıp bizim Foto Galeri'ye atacağım. Artık yeniden boyutlandırması kim bilir ne kadar sürer.![]()
Toplam 5 GB falan yani3,85 gB'mış
Haber vereceğim, bakıyorum şimdi fotolara; bir de videomuz var; ona da bakacağız artık uygun bir anda.
Güzel günler
Canım kardeşim sana bir sürprizimiz var. Yarını bekle sen.Be5tE dedi ki:Troy abi merakla bekliyorum bak ben erken yatcam lütfen geç koyma videoları lütfeeeeenn 1 ssaate kadar koy lütfeeeen![]()
Troy dedi ki:Canım kardeşim sana bir sürprizimiz var. Yarını bekle sen.Be5tE dedi ki:Troy abi merakla bekliyorum bak ben erken yatcam lütfen geç koyma videoları lütfeeeeenn 1 ssaate kadar koy lütfeeeen![]()
red-bird dedi ki:öhhhööömmmmmmmmmmmmmm ben geldim![]()
gelmem yetmedi mi :^)kullanıcı dedi ki:red-bird dedi ki:öhhhööömmmmmmmmmmmmmm ben geldim![]()
Hoş geldin ^^ de ellerin boş geldin. Bir halat getirseydin...![]()
Benden halat dışında voleybol topu ve tavla da istedi. :S Sizden onları istemediğine şükredin. >X<Troy dedi ki:hahah kullanıcı gayet güzel bir laf ettintebrikler. 34456345 üyeden halat isteyen kız: ridbürt
![]()
red-bird dedi ki:gelmem yetmedi mi :^)kullanıcı dedi ki:red-bird dedi ki:öhhhööömmmmmmmmmmmmmm ben geldim![]()
Hoş geldin ^^ de ellerin boş geldin. Bir halat getirseydin...![]()
adminim abartmasak %(
red-bird dedi ki:ama ama
ip atlıcaktık %(
kullanıcı yalan sülemeeeeeeeeeeeeeeee >X<![]()
kırıkkalp dedi ki:Resimleri ne zaman koyacaksınız ? Merak ediyoruz burada gelemedim![]()
chimera dedi ki:kırıkkalp dedi ki:Resimleri ne zaman koyacaksınız ? Merak ediyoruz burada gelemedim![]()
Mümkün olan en kısa zamanda resimler sizlerle olacak.