4. İstanbul Buluşması

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
hellish dedi ki:
evet ya Alengirli sana çooooook ama çoook tşk edrim azrayla çok ilgilendin bunu hiç unutmucam ;( herkese amesfa Troy alengirli kullanıcı şirine hepinize ayrı ayrı muck muck :D

Ne demek hellish'im Azra ile ilgilenmek zevkti çok tatlı bir çocuk (bütün çocuklar gibi :)) Allah bağışlasın.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Ama bir daha ata binersem sanırım alışırım. :D

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yaaa sen demedinmi ben ötekine binicem dieeeee :P
sonuçta o kadar hırpalandığımı görünce insan gel sen buna bin ben hırpalanırım derdi ama nerdeeeeeeeeeee %(

amesfa belaber binelim, bende alışırım belkim :D

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
red-bird, topu kaptın bırakmak bilmedin. Hele bir ara bizi unutup *SiRiNe* ile karşılıklı oyadınız; sonra araya girdim diye dayak yedim zaten *SiRiNe*'den. %(

Kendi adıma teşekkür ederim hellish, buzdolabının kendini göremedik ama içindekileri ne var ne yok toplatıp getirdiğiniz için. :P ?Handsome?'ın omzu koptu yahu... :(

Ayrıca MuzuR ellerine sağlık. Kahvaltı edip gelmiştim ama onları görünce bir daha yedim. Nefislerdi. (S)

Ayrıca bu günü düzenleyen Derin SDN'ye tekrar teşekkürler... ;)

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
kullanıcı yaw seni dövmedimm ben sadece araya girme diye uyardımmm :D :D

red'le karşılıklı güzel güzel oynuyordukk :D :D

dimi red ;D

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Biraz şiddetli bir uyarı oldu. >X<
Ama biz de orda oynuyorduk, bekle babam bekle top gelecek diye. Haksızlık değil mi? :S

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kullanıcı dedi ki:
red-bird, topu kaptın bırakmak bilmedin. Hele bir ara bizi unutup *SiRiNe* ile karşılıklı oyadınız; sonra araya girdim diye dayak yedim zaten *SiRiNe*'den. %(

Kendi adıma teşekkür ederim hellish, buzdolabının kendini göremedik ama içindekileri ne var ne yok toplatıp getirdiğiniz için. :P ?Handsome?'ın omzu koptu yahu... :(

Ayrıca MuzuR ellerine sağlık. Kahvaltı edip gelmiştim ama onları görünce bir daha yedim. Nefislerdi. (S)

Ayrıca bu günü düzenleyen Derin SDN'ye tekrar teşekkürler... ;)
ne demek kullanıcı arkadaşım rica edrim seninle tanışmak çok güzeldi günümün bu kadar güzel geçeceğini asıl biz tşk edriz

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
*SiRiNe* dedi ki:
kullanıcı yaw seni dövmedimm ben sadece araya girme diye uyardımmm :D :D

red'le karşılıklı güzel güzel oynuyordukk :D :D

dimi red ;D

evet şirine :D
sen ne arıyosun aramızda kullanıcı :@
hem bu arada ben habire birilerinden Top kapmaya çalışıyordum, arada kendi takımımın adamlarına da el koymuşum :^)
sonradan farkettim :$

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
5. Buluşmayı 19 Mayısta yapmanızı tavsiye ederim.Geçen sene baya etkinlik vardı. Kadıköyde Manga dinlemiştim. Bu senede gelecektim ama planlar tutmadı. Seneye artık :)

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
19 mayıs'ta evet bi plan var ama bakalım olacakmı?
dimi Amesfa ;)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
19. Mayısta birşeyler yapmayı düşünmüyo değilim kanımca ama bakıcaz artık.

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Teşekkür ederim hellish. :$ Sizlerle daha da bir güzelleşti. Özellikle Azra'yı izlemek içime huzur doldurdu. ^^

red-bird ve *SiRiNe*, bir dahaki sefere siz ikiniz oynarsınız; %( ben de basket topu getirir basket oynarım dayak yememek için. >X<

Neyse byhck'nin dediği gibi hepiniz "kullanıcı dostu"sunuz. Bu kadar nazı da hoş göreyim bari. ;)

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
besteee :D o Muzur canım ^^

kullanıcı gitme gel, biz senin nasıl olsa hakkından gelirim dimi şirine :D
bu arada hellish kramponları değiştirince daha bi güzel oynamaya başladın kıs :P

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Oda Red-bürd aplan :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
red-bird dedi ki:
kız sen beni gördün ya daha ne soruyon :D geç uyumayıi pestilim çıktı at,maç,voleybol, bisiklet derken :D
http://fotogaleri.shiftdelete.net/v/sdn_istanbul_bulusmasi_4/SDN_istanbul_bulusmasi_4_208.jpg.html
al uyanık halimi sen :P habersiz biraz ama farkında bile değildim çekildiğimin oysa makinaya bakıyomuşum :S

yaa bu resimler fack :D :D ;)

eee millet Adana Da ne zaman buluşuyoruz ????????? Adana da gelin yaaaa bizim öle heybeli adamız yok ama sarıçamımız var :D :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
evet bende dedim kim bu fıstık :P çok güzelmiş vallaa

yaa troy abii şu süpriz tahmin ettiğim şeymi hadi videoyu yayınlaa çıkcam ben yaaaa aşk olsun valla küscem :( hem Adana yada gelmiosunuz :(

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bir yere gittiğim yok red-bird, dayak yemekten kaçıyorum sadece. :P
*SiRiNe* sol boşluğuma iyi çalıştı. :S Bir ara nefessiz kaldım. >X< Şükür raunt bitti de kendime geldim. :P

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
kullanıcı dedi ki:
Bir yere gittiğim yok red-bird, dayak yemekten kaçıyorum sadece. :P
*SiRiNe* sol boşluğuma iyi çalıştı. :S Bir ara nefessiz kaldım. >X< Şükür raunt bitti de kendime geldim. :P

:D :D kolay kolay çarpmam ama çarptım mı sıkı çarparım kullanıcı :P

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
en çok hoşuma giden de maç yaparken kullanıcı nasıl yapiştın yere ya :D bide hiç bişi olmamış gibi tekrardan kalktın devam ettin ya işte koptum orda :}

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
hellish dedi ki:
en çok hoşuma giden de maç yaparken kullanıcı nasıl yapiştın yere ya :D bide hiç bişi olmamış gibi tekrardan kalktın devam ettin ya işte koptum orda :}

:D :D ehuuuehuuuuuu düşene bide sen vurma hellüüsüm :)

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sorma canım ya bide ben o kadar rahatım ki maç oynarken gidiyom dinleniyom onları izliyom ayrıca kullanıcıda benim takımımdan çok komikdiyaaa :}

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
hellish dedi ki:
sorma canım ya bide ben o kadar rahatım ki maç oynarken gidiyom dinleniyom onları izliyom ayrıca kullanıcıda benim takımımdan çok komikdiyaaa :}

:D :D eminimmmm resimler süper yaa bitmio ama :D

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben komik videolara istiyorum o görüntüleri ağır çekimle... :P

Bu arada takımımızdaki işbilikçi kendileri. Biz yerlerde sürünüyoruz, hanfendi oturmuş bizi izliyor. :P Gülüp duruyor üstüne üstlük. :P Takımda disiplin eksikti. En kısa sürede takımı bir araya toplayıp disipline edeceğim... :P

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
:D
yaa ben alengirli'ye ve chi'ye burdan çok çok çoooooooookkkkkkkk teşekkür ederimmmmmm ^^
çanta meselesi ;)

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
kullanıcı dedi ki:

Bu arada takımımızdaki işbilikçi kendileri. Biz yerlerde sürünüyoruz, hanfendi oturmuş bizi izliyor. :P Gülüp duruyor üstüne üstlük. :P Takımda disiplin eksikti. En kısa sürede takımı bir araya toplayıp disipline edeceğim... :P

:D :D kullanıcı haklı maçta bi keree kalede handsome(hellish'in eşi)olduğundan taraf tutuyordu bizim attıklarımızı yakalıyor onlarınkini tutmuyordu :D :D

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kullanıcı dedi ki:

ehueheu herkes kendini okadar kaptırmıştıki bi kere topu alan kaçıyo ne arkadaşın apas veriyo ne başka bişi bende dedimki bu böle olmıcak en iyisi top için uğraşmıyım sadece ortalığı karıştırıyım dedim :} :}

Bu arada red ayağıma öle bi vurdun ki maç yaparken :D ben en iyisi ufaktan ufaktan kaçıyım dedim :} :P