• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

4. Ankara buluşması yapsak kimler gelir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o zaman bi 2 hafta verelim herkese

20 EKİM 2012

diyelim, hem pazar günü tatil olduğu için çoğunlukla herkese de uyar sanırım, saati de ikindiye doğru yapalım akşama kadar kafelerde otururuz gündüz pek gezilmiyor.

o zaman bi 2 hafta verelim herkese

20 EKİM 2012

diyelim, hem pazar günü tatil olduğu için çoğunlukla herkese de uyar sanırım, saati de ikindiye doğru yapalım akşama kadar kafelerde otururuz gündüz pek gezilmiyor.
20 ekim cumartesi oluyo galiba? Altına pazar yazmışsınız, hangisi? :D

20 ekim cumartesi oluyo galiba? Altına pazar yazmışsınız, hangisi? :D

20 ekim pazar yazmadım ki ben zaten cumartesi akşamından bahsediyordum pazar günü tatil olduğu için ertesi gün işe gitme telaşı olmaz falan diye dedim, isterseniz pazar da olabilir tabii.

iç anadolu buluşmasımı deseydik. belki katılım artardı:)

iç anadolu buluşmasımı deseydik. belki katılım artardı:)

Ne alaka ?

O zaman buluşma yeri sorun olacak.
Hangi ilde buluşacağız ?

Daha temiz olsun "Türkiye" diyelim :P

[MENTION=52839]Rom.[/MENTION]

Tamam 20 Ekim C.tesi akşamı saat 18:00 ve sonra ki saatler bana uyar gelirim.

Tarih kesinse ilk mesaja ekleyelim :)

Tamam o zaman yıldız şeyederiz biz de oraya bi yere :D tarih ayarlamadık zaten sen müsait olduğun tarihleri yaz diğe arkadaşlar da yazsın ortasında buluşalım.
buluşma derken mesela Tolga Cem abi falan gelir teknolojik sohbetler olur belki incelemek için teknolojik aletler olur öyle olcak değilmi bu arada sdn merkez binası nerde acaba

Tarih kesinse ilk mesaja ekleyelim :)

Tamamdır o zaman ilk mesaja ekleyelim tarihi ama duyuru olarak da yayınlayabilirsek güzel olur :)

buluşma derken mesela Tolga Cem abi falan gelir teknolojik sohbetler olur belki incelemek için teknolojik aletler olur öyle olcak değilmi bu arada sdn merkez binası nerde acaba

Bu üyeler arasında bir buluşma şimdilik, seneye artık onları da çağırır güzel birşeyler düzenleriz, ama isterlerse gelebilirler tabii sıkıntı yok :)

Rom sen bana ilk mesaja ekleyeceğim içeriği ver ekleyeyim. Gelenlerin adı, toplanış tarihi vs.. önemli bilgileri yani.. Bölük bölük anlamadım ben tam olarak

Tamamdır o zaman ilk mesaja ekleyelim tarihi ama duyuru olarak da yayınlayabilirsek güzel olur :)

Bu üyeler arasında bir buluşma şimdilik, seneye artık onları da çağırır güzel birşeyler düzenleriz, ama isterlerse gelebilirler tabii sıkıntı yok :)
yaaa öylemi neyse yinede katılanlar göre gelebilirm ama hayalim yıkıldı:S

şu buluşmadan izmir de de yapsak fena olmaz hani 1.sini düzenlesek devamı gelse falan :D

Önceden tarih ve saat belirlenirse ben de gelirim.
Ancak gelen arkadaşlar benden korkarlar mı bilemem:D

bir dakka, biri buluşma mı dedi, ben de gelirim o vakit :D

Ben gelmem aga :D

Gizli modum ben bakınız nickim :D

neden Sakarya buluşması yok ? Ya da İstanbul olsun.. yeni üyeyim oldu mu bilmiyorum da. koşarak gelirim :)

Haydiii alımlar devam ediyorrr :D

Siz bu Ankara buluşmasını yapamayacaksınız herhalde :)

Siz bu Ankara buluşmasını yapamayacaksınız herhalde :)

Yok ki forumda Ankaralı iki tane kız,
Olsaydı çoktan yapmış ve bir daha ki seferi planlıyor olurduk :P

O kadar erkek topluca abes oluyor ondan gelmiyor kimse :D

neden Sakarya buluşması yok ? Ya da İstanbul olsun.. yeni üyeyim oldu mu bilmiyorum da. koşarak gelirim :)

Sakarya buluşmasınıda siz organize ediverin,
Başlıkta "Ankara" yazıyor.

[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] ondan kolayı ne var buluşma mekanını şu dört beş kadının karşılıklı oynadığı mekanlardan birini yapın. Ben bile Samsun'dan gelirim Ankara'ya :P

WSHoS.jpg

burda buluşalım çaylar benden :)

buluşma iyiymiş aslında ama hiç kız yok ben de gelmem o zaman napacam sap gibi