TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Haklı söylüyorsun bende zaten ondan bahsettim son yazdığımdaYahu hem laf kapansin diyorsunuz hemde laf atmaya devam esiyorsunuzA marka telefon bataryasi daha iyi dersin, B marka telefon performansi daha iyi dersin.Adama sorarsin kardes sana batarya mi performans mi lazim diye oda bir secim yapicak.Mukemmel telefon yok zaten.Olsaydi yeni telefon uretmezlerdi.Neyse gereksiz bir konusma olmus
![]()
Katılıyorum bir şeyler ekleyeyimValla kardeşim çok aradayım . klişe olacak ama samsunga önyargılıyım biraz. yalnız yinede %50 - 50 yim.
Note 5 : (+) kalem + işlemci iyi + batarya performansı \ (-) renkler şişirilmiş gibi + manuel çekim yetersiz
V10 : (+) ikinci ekran + Ekran kalitesi + manuel mod \ (-) batarya çok kötü + işlemci orta seviye

Tabi Note 5'te çok güzel bir cihaz Samsung sevmesemde (bu arada V10 için Android 6 Tüm dünya genelinde yayınlanmış)
Renklerin şişirilmesi + da olabilir - de olabilir bu arada ekran parlaklığına bayılırım G2'min ekranını aldığımdan beri çok az %100'den aşağıya indirdim onlarda acil şarj lazımken .
Şunu belirtmek istiyorum Note 5 ile V10 arasında en büyük fark (kalem , ikincil ekran filan katmıyorum) Batarya ve İşlemcidir ayrıca V10 da LPDDR3 , Note 5 'te LPDDR4 RAM var .
V10'un batarya ömrü bariz Note 5 'ten az ama yedek batarya alabilirsiniz .
İşlemciside bariz Note 5 'ten düşük ama arayüz hızları tıpatıp aynı hatta büssürü yabancı video izleyebilirsiniz ''Note 5 vs LG V10 Speed test'' yazarak
Yani işlemci hızı Note 5 'te daha iyi tabi 14 nm olduğu için daha az güç tüketiyor ama arayüzde o hızı asla ve asla hissetmessin şuanki oyunlardada hissedeceğini sanmam ilerki oyunlar hakkında konuşamam ama fark etmeyecek 2K oynatılan oyun çıkmadığı sürece .
Yani ben aşırııı derecede üst düzey oyunlar oynayacağım 2018'de filan diyorsan Note 5 alırsın

Yok arayüz yeter şuan tüm oyunları 2 telde rahat rahat oynatır diyorsan V10
2 batarya taşıyacaksan V10 al hem SD kart girişide var (Beni ilgilendirmyior SD kart)
Daha aklınızda sorununuz varsa yazarsınız .