4-5 yıl sorunsuz kullanım sağlayacak android telefon?

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    26

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Şuan kararım g5 ten yana ancak mi5 te aklımın bir ucunda...sizce aradaki fiyat farkını g5 hak ediyor mu? Ekran sararması olayını duyuncada garipsedim pek bilgim yoktu açıkcası.
O sorun bir tek G2 ve G3 'te var sonra zaten IPS Quantum ekrana geçildi.

SeksiGenç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Mi 5 turkiyede destek yok ugrasma

Mi4 u getiren hepsiburada nın milyonlarca satan mi5 ide getireceğini düşünüyorum,garantisinide hepsiburada sağlıyor.bu kadar buyuk ilginin türkiye de karşılacağını düşünüyorum...
Tek sıkıntı süre olabilir,şuan kendi ülkelerindeki talebi karşılamakta zorlandıklarını biliyorum.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Mi4 u getiren hepsiburada nın milyonlarca satan mi5 ide getireceğini düşünüyorum,garantisinide hepsiburada sağlıyor.bu kadar buyuk ilginin türkiye de karşılacağını düşünüyorum...
Tek sıkıntı süre olabilir,şuan kendi ülkelerindeki talebi karşılamakta zorlandıklarını biliyorum.
Ben mi5 falan guvenmem alirim mis gibi yillar yili telefon sektorunde olan lg yi yoluma bakarim

SeksiGenç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ben mi5 falan guvenmem alirim mis gibi yillar yili telefon sektorunde olan lg yi yoluma bakarim

Aslında xiaomi de güvenilir, kaliteli marka ama yerel pazarda iş yapıyor.zamanla daha çok gelişip global şirket haline gelince büyük markaları geride bırakabilir...ama dediğin gibi şuan için lg güvencesi tartışılamaz bir gerçek

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
5 sene tahmini 3 sene rom yüklersiniz tanınmış amirallere önce mod cikar :D bence ya g5 ya s7 ha birde 2-3 senede bir batarya değiştirmek gerek bence g5 :D uzun kullanımda daha rahat

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Acı gerçek hiç bir android telefonu 4-5 yıl sorunsuz kullanamazsın maxsimum 2 yıl sonra takılma yapar. Eğer öyle bir telefon istiyorsan ios a yönelmeni tavsiye ederim.