4-5 yıl sorunsuz kullanım sağlayacak android telefon?

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    26

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
;)
Sende benim onla arkadaş olduğumu anlamak için beni tanıman lazım ve benim alakam bile yok o arkadaşla :)
Forumda bile ilkkez gördüm bu arkadaşı ya da ilkkez dikkatimi çekti.

her konuda illa bir fan boy türeyecek arkadaş. bu ülkede bişeyi beğenmeme lüksün yok yahu. sizdeki savunma mekanizmasını ülke sınırlarına monte etsek dünyaya korku salarız.
Kardeş fanboylukla alakası yok öyle olsa G5'i de severdim hem LG hatasız telefon üretiyor demiyorum ekran sararması oluyor sen sanki her cihazda var gibi anlattın teknoloji şans işi her telefonda hata çıkabilir burda neyi elestirebilirsin biliyomusun ''ekran sararıyor ve LG nin servisi kabul etmiyor" o zaman haklı olursun garanti belgesi neden var :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
kardeş sen bakma bunlara LG her alanda pişmanlıktır. Korenin 1. markası samsung, 2. markası LG dir. her alanda. Aynı fiyata sahip ürünü alacaksan bari ülkesinin 1. markasını al, ya da başka menşeili markaları araştır.

Arçalik yada vestel duruken yumatu almak gibi bişey bu.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Forumda bile ilkkez gördüm bu arkadaşı ya da ilkkez dikkatimi çekti.

Kardeş fanboylukla alakası yok öyle olsa G5'i de severdim hem LG hatasız telefon üretiyor demiyorum ekran sararması oluyor sen sanki her cihazda var gibi anlattın teknoloji şans işi her telefonda hata çıkabilir burda neyi elestirebilirsin biliyomusun ''ekran sararıyor ve LG nin servisi kabul etmiyor" o zaman haklı olursun garanti belgesi neden var :)
Bende bitek g4 yada g2 forumunda gördüm arkadaşı

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
kardeş sen bakma bunlara LG her alanda pişmanlıktır. Korenin 1. markası samsung, 2. markası LG dir. her alanda. Aynı fiyata sahip ürünü alacaksan bari ülkesinin 1. markasını al, ya da başka menşeili markaları araştır.

Arçalik yada vestel duruken yumatu almak gibi bişey bu.[/

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
tamam tamam ikna oldum birbirinizi tanımıyosunuz

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26

G5 le s7 nin fiyatı kesinlikle aynı olmaz g5 daha ucuz olur

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
senle konuşmuyorum iyi foumlar dedikten sonra seni muhatap almamama rağmen ne diye mesajlarımı alıntılıyosun arkadaş? çattık iyimi

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
senle konuşmuyorum iyi foumlar dedikten sonra seni muhatap almama rağmen ne diye mesajlarımı alıntılıyosun arkadaş? çattık iyimi
Çünkü sen benle konuştuğun halde ben seni takmasaydım sallasaydım saygısızlık olurdu sen diyelim bi insanla yüz yüze konuşuyorsun o sana bakarken sen öle kafana göre takılırsan saygısızlık yapmuş olmazmısın

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358

Bence fanboy sensin bu mesajı gülerek okudum (kahkaha atmadım ama) Güney korenin 1. 2. Firması diyemessin atıyorum S4 vs G2 de G2 iyi S6 vs G4 te cogunluk G4 te S7 vs G5 tede suan incelemelere gore (türk değil zaten suan pek yok) S7 daha iyi

Kimilerine göre Note 5 kimilerine göre V10 iyidir (Bende gelgit yaşıyorum ilkkez)

LG fanboyu olsam Note 5'i yerin dibine sokardım

Kimine göre renklerin fazla oldugu ekran iyidir kimine gore daha gercekci mesela ben AMOLED ekranı daha cok seviyorum .

darkgamer_gs

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Uzun sure kullanımlarda iOS cihazlar cok daha avantajlıdır ancak illaki de android alacağım derseniz eğer s7 veya g5 Ali'n derim. İkisi de cok iyi cihazlar ancak tasarımı yazılımı özellikleri falan size bagli. Ben g5 tasarımına cok ısınamadım ama seven insanlar da var. O yüzden iki cihaz da Türkiye de satışa sunulduğunda gidin ve inceleyin hangisine ısınırsanız onu alın.

KİNG10UR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Note 6 bekliyebilirsin yada s7 al bak keyfine.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Telefon isleriyle ugrasıom senelerdir kısa kısa cöp yazmanla kimse seni ciddiye almaz bos bos yaz sen tamam mı :) :) :)

Ben açıklamamı yaptım şimdilik seni rahat bırakıyorum söyleyecek bir şeyler bul ya da kafandan senaryo yaz kapışalım .

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Telefon isleriyle ugrasıom senelerdir kısa kısa cöp yazmanla kimse seni ciddiye almaz bos bos yaz sen tamam mı :) :) :)

Ben açıklamamı yaptım şimdilik seni rahat bırakıyorum söyleyecek bir şeyler bul ya da kafandan senaryo yaz kapışalım .
Aynen bi sebeplerini söle lgnin çöp olması için söyle inannalım

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

kapışalım nedir ya. kaç yaşındasın sen?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
O anda o kelime geldi aklıma kendimi ifade etmeye yetti

Biraz çocuksu oldugum dogrudur (fikir olarak değil tabi arada kafa gidiyor) 6 Mayısta 18 ' e gircem .

şunu baştan söylesene yahu. ben de burda bişey anlatıcam diye uğraşıyorum. : P

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Sevdiğimin (argosunu kullanmamak için böyle yazdım :D) konusu nereden nereye gelmiş. Arkadaş telefon seçimi için konu açmış siz konuyu fanboy bilmem ne boy kavgasına çevirmişsiniz helal olsun :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Sevdiğimin (argosunu kullanmamak için böyle yazdım :D) konusu nereden nereye gelmiş. Arkadaş telefon seçimi için konu açmış siz konuyu fanboy bilmem ne boy kavgasına çevirmişsiniz helal olsun :D
Adam uzatıyor yapacak bir şey kalmadı kusura bakmayın daha uzatmayacağım zaten :)

İstediğini yapsın artık zaten son 2 sayfayı okuyan benim haklı olduğumu anlar .

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Yahu hem laf kapansin diyorsunuz hemde laf atmaya devam esiyorsunuz :) A marka telefon bataryasi daha iyi dersin, B marka telefon performansi daha iyi dersin.Adama sorarsin kardes sana batarya mi performans mi lazim diye oda bir secim yapicak.Mukemmel telefon yok zaten.Olsaydi yeni telefon uretmezlerdi.Neyse gereksiz bir konusma olmus :)

mby43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence fanboy sensin bu mesajı gülerek okudum (kahkaha atmadım ama) Güney korenin 1. 2. Firması diyemessin atıyorum S4 vs G2 de G2 iyi S6 vs G4 te cogunluk G4 te S7 vs G5 tede suan incelemelere gore (türk değil zaten suan pek yok) S7 daha iyi

Kimilerine göre Note 5 kimilerine göre V10 iyidir (Bende gelgit yaşıyorum ilkkez)

LG fanboyu olsam Note 5'i yerin dibine sokardım

Kimine göre renklerin fazla oldugu ekran iyidir kimine gore daha gercekci mesela ben AMOLED ekranı daha cok seviyorum .

bende 1-2 güne telefon alıcam ama note5 ile v10 arasında gelip gidiyorum. Daha önce g3 kullanıyordum. bu kararsızlık beni bitirecek. Büyük ekranlı olması dışında kafamda net bişey yok hala. birinin kamerası ekranı diğerinin bataryası işlemcisi iyi. napsam bilemedim...

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Note 5 al daha önce lg kullanmışsın değişiklik olur :)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Note serisi uzun omurlu oluyir suana kadar cok onemli bir sikayet gormedim duymadim.Paraniz varsa note 5 alin tasarimi falanda cok guzel daha yeni falan.Al gitsin ya ayrintilara bu kadar takilmayin.

mby43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Note 5 al daha önce lg kullanmışsın değişiklik olur :)

Valla kardeşim çok aradayım . klişe olacak ama samsunga önyargılıyım biraz. yalnız yinede %50 - 50 yim.

Note 5 : (+) kalem + işlemci iyi + batarya performansı \ (-) renkler şişirilmiş gibi + manuel çekim yetersiz
V10 : (+) ikinci ekran + Ekran kalitesi + manuel mod \ (-) batarya çok kötü + işlemci orta seviye

mby43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Note serisi uzun omurlu oluyir suana kadar cok onemli bir sikayet gormedim duymadim.Paraniz varsa note 5 alin tasarimi falanda cok guzel daha yeni falan.Al gitsin ya ayrintilara bu kadar takilmayin.

haklısın kardeşim ayrıntıya çok takılmamak gerekir ama bu kadar para verince en iyisini istiyor insan.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
O zaman bi mağazaya gidip iki telefonu da eline bi al, incele orda biraz karıştır...Kararını büyük ölçüde verirsin...

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
bence 2 marka kesinlikle 5 yıl gider LG G5 ve SONY XPerformans gider...