Green_Ninja
Asistan
Kim benle konuşan anneannemmisanki seninle konuşan benmişim gibi bide tribe giriyon yahu![]()
Kim benle konuşan anneannemmisanki seninle konuşan benmişim gibi bide tribe giriyon yahu![]()
Forumda bile ilkkez gördüm bu arkadaşı ya da ilkkez dikkatimi çekti.
Sende benim onla arkadaş olduğumu anlamak için beni tanıman lazım ve benim alakam bile yok o arkadaşla![]()
Kardeş fanboylukla alakası yok öyle olsa G5'i de severdim hem LG hatasız telefon üretiyor demiyorum ekran sararması oluyor sen sanki her cihazda var gibi anlattın teknoloji şans işi her telefonda hata çıkabilir burda neyi elestirebilirsin biliyomusun ''ekran sararıyor ve LG nin servisi kabul etmiyor" o zaman haklı olursun garanti belgesi neden varher konuda illa bir fan boy türeyecek arkadaş. bu ülkede bişeyi beğenmeme lüksün yok yahu. sizdeki savunma mekanizmasını ülke sınırlarına monte etsek dünyaya korku salarız.
Bende bitek g4 yada g2 forumunda gördüm arkadaşıForumda bile ilkkez gördüm bu arkadaşı ya da ilkkez dikkatimi çekti.
Kardeş fanboylukla alakası yok öyle olsa G5'i de severdim hem LG hatasız telefon üretiyor demiyorum ekran sararması oluyor sen sanki her cihazda var gibi anlattın teknoloji şans işi her telefonda hata çıkabilir burda neyi elestirebilirsin biliyomusun ''ekran sararıyor ve LG nin servisi kabul etmiyor" o zaman haklı olursun garanti belgesi neden var![]()
kardeş sen bakma bunlara LG her alanda pişmanlıktır. Korenin 1. markası samsung, 2. markası LG dir. her alanda. Aynı fiyata sahip ürünü alacaksan bari ülkesinin 1. markasını al, ya da başka menşeili markaları araştır.
Arçalik yada vestel duruken yumatu almak gibi bişey bu.[/
G5 le s7 nin fiyatı kesinlikle aynı olmaz g5 daha ucuz olurkardeş sen bakma bunlara LG her alanda pişmanlıktır. Korenin 1. markası samsung, 2. markası LG dir. her alanda. Aynı fiyata sahip ürünü alacaksan bari ülkesinin 1. markasını al, ya da başka menşeili markaları araştır.
Arçalik yada vestel duruken yumatu almak gibi bişey bu.
Çünkü sen benle konuştuğun halde ben seni takmasaydım sallasaydım saygısızlık olurdu sen diyelim bi insanla yüz yüze konuşuyorsun o sana bakarken sen öle kafana göre takılırsan saygısızlık yapmuş olmazmısınsenle konuşmuyorum iyi foumlar dedikten sonra seni muhatap almama rağmen ne diye mesajlarımı alıntılıyosun arkadaş? çattık iyimi
Bence fanboy sensin bu mesajı gülerek okudum (kahkaha atmadım ama) Güney korenin 1. 2. Firması diyemessin atıyorum S4 vs G2 de G2 iyi S6 vs G4 te cogunluk G4 te S7 vs G5 tede suan incelemelere gore (türk değil zaten suan pek yok) S7 daha iyikardeş sen bakma bunlara LG her alanda pişmanlıktır. Korenin 1. markası samsung, 2. markası LG dir. her alanda. Aynı fiyata sahip ürünü alacaksan bari ülkesinin 1. markasını al, ya da başka menşeili markaları araştır.
Arçalik yada vestel duruken yumatu almak gibi bişey bu.
Telefon isleriyle ugrasıom senelerdir kısa kısa cöp yazmanla kimse seni ciddiye almaz bos bos yaz sen tamam mıLG çöp
Aynen bi sebeplerini söle lgnin çöp olması için söyle inannalımTelefon isleriyle ugrasıom senelerdir kısa kısa cöp yazmanla kimse seni ciddiye almaz bos bos yaz sen tamam mı![]()
![]()
Ben açıklamamı yaptım şimdilik seni rahat bırakıyorum söyleyecek bir şeyler bul ya da kafandan senaryo yaz kapışalım .
Telefon isleriyle ugrasıom senelerdir kısa kısa cöp yazmanla kimse seni ciddiye almaz bos bos yaz sen tamam mı![]()
![]()
Ben açıklamamı yaptım şimdilik seni rahat bırakıyorum söyleyecek bir şeyler bul ya da kafandan senaryo yaz kapışalım .
Aynen bi sebeplerini söle lgnin çöp olması için söyle inannalım
O anda o kelime geldi aklıma kendimi ifade etmeye yettikapışalım nedir ya. kaç yaşındasın sen?
O anda o kelime geldi aklıma kendimi ifade etmeye yetti
Biraz çocuksu oldugum dogrudur (fikir olarak değil tabi arada kafa gidiyor) 6 Mayısta 18 ' e gircem .
Adam uzatıyor yapacak bir şey kalmadı kusura bakmayın daha uzatmayacağım zatenSevdiğimin (argosunu kullanmamak için böyle yazdım) konusu nereden nereye gelmiş. Arkadaş telefon seçimi için konu açmış siz konuyu fanboy bilmem ne boy kavgasına çevirmişsiniz helal olsun
![]()
Bence fanboy sensin bu mesajı gülerek okudum (kahkaha atmadım ama) Güney korenin 1. 2. Firması diyemessin atıyorum S4 vs G2 de G2 iyi S6 vs G4 te cogunluk G4 te S7 vs G5 tede suan incelemelere gore (türk değil zaten suan pek yok) S7 daha iyi
Kimilerine göre Note 5 kimilerine göre V10 iyidir (Bende gelgit yaşıyorum ilkkez)
LG fanboyu olsam Note 5'i yerin dibine sokardım
Kimine göre renklerin fazla oldugu ekran iyidir kimine gore daha gercekci mesela ben AMOLED ekranı daha cok seviyorum .
Note 5 al daha önce lg kullanmışsın değişiklik olur![]()
Note serisi uzun omurlu oluyir suana kadar cok onemli bir sikayet gormedim duymadim.Paraniz varsa note 5 alin tasarimi falanda cok guzel daha yeni falan.Al gitsin ya ayrintilara bu kadar takilmayin.