SeksiGenç
Öğrenci
android kullanan biri olarak 4-5 yıl kullanabileceğim telefon arıyorum,birkaç ay sonra alacam....bütçem sınırsız değil ancak istediğim şeyin pahalı olması,Snapdragon 820 lı olması gerentiğininde bilincindeyim.bu doğrultuda lg g5 ile xiaomi mi5 ortaya çıkıyor.Ben masaya telefonu koyup şekil yapan tiplerden değilim insan kendi değerleri ile farkını ortaya koyar...,benim için performans önemli,kamerasının standart özelliklerde olması ,sd kart desteği olmasa bile dahili hafızanın 128gb olması gerek....
Lg g5 kamera performansı,bataryanın değiştirilebilir olması(lion bataryalar her yıl %10-20 performans kaybı yaşadığı için uzun kullanımda oldukça öne çıkan bir özellik),geleceğe dönük teknoloji ile donatılması ve bence çift tıklamayla ekran kilidinin açılma özelliği ile kullanışlı
Xiaomi mi5 ise antutuda aldığı puan düşündürücü ve fiyatı ile oldukça etkili...
Ben kendi düşüncelerime göre bu model arasında kaldım...sizce 4-5 yıl boyunca kullanacağım,donma-kasma yaşamayacağım yüksek performanslı telefon hangisi olmalı?(düşündüğünüz başka model varsa yazabilirsiniz)
Lg g5 kamera performansı,bataryanın değiştirilebilir olması(lion bataryalar her yıl %10-20 performans kaybı yaşadığı için uzun kullanımda oldukça öne çıkan bir özellik),geleceğe dönük teknoloji ile donatılması ve bence çift tıklamayla ekran kilidinin açılma özelliği ile kullanışlı
Xiaomi mi5 ise antutuda aldığı puan düşündürücü ve fiyatı ile oldukça etkili...
Ben kendi düşüncelerime göre bu model arasında kaldım...sizce 4-5 yıl boyunca kullanacağım,donma-kasma yaşamayacağım yüksek performanslı telefon hangisi olmalı?(düşündüğünüz başka model varsa yazabilirsiniz)