3x HD Torrents

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Geçici süreyle (5 Kasım) 3 adet davetiyem mevcut.
Speedtest ve bir adet ratio örneği gönderene yollayacağım.

Not: Sitede tutunması biraz zor. Seed'de 10'un üzerinde dosya tutamayacaksanız veya seedbox'ınız yoksa kendinizi yormaya değmez :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hocam yalan dolanla işim olmaz.Seed yaparım.Yinede örnek istiyorsan özelden pm atarım birazdan.

davetiyenin birine talibim.

shaqs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

8GNL6.png

banada gönderebilirmisin sr.sonay@gmail.com upload hızım az olabilir ama seed konusunda sıkıntın olmasın bazen günlerce pc yi açık bıraktığım olur.

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
Ben istemiyorum ratio yüzünden hiç uzaklaştırılmadım ama girmiyorum diye habire hesap siliniyor :P

m3l4nkoliq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten ihtiyacı olan varsa mail adresi ce bir kaç caps göndersin 3 davetiyede ben dağıtacağım arkadaşlar, konuyu açan arkadaşında belirttiğii gibi en az 10 torrenti sürekli seedte bırakarak bonus toplayıp upload a çevirebilirsinz yada seedbox lazım yoksa tutunmak baya zor

lenslens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten ihtiyacı olan varsa mail adresi ce bir kaç caps göndersin 3 davetiyede ben dağıtacağım arkadaşlar, konuyu açan arkadaşında belirttiğii gibi en az 10 torrenti sürekli seedte bırakarak bonus toplayıp upload a çevirebilirsinz yada seedbox lazım yoksa tutunmak baya zor

Mümkünse davetiye rica ediyorum. Diğer torrent sitelerinden ratio capslerimi gösterebilirim. Teşekkürler...
makaa1408@gmail.com

arena-tr, leechturk, turktorrent.eu, bitturk, hdtorrents vs hespinden ratio capsi verebiirim.

Nikmikyok

Asistan
Reaksiyon puanı
1
59482301292136975338.png

80170309418665499696.png

seedbox kullandıgım oluyor kesinlikle mağdur etmem gönderen olursa sevinirim

Son düzenleyen moderatör:

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Zozeidon davetiyeleri bitince kendiside izin verirse bende buradan 3 adet davetiye vereceğim.

Şartlar

1) 500 mesaj üstü üyelik

2)Güncel seedbox ekran görüntüsü.(arama kısmında kullanıcı adım yazacak şekilde)

3)Seedbox'a sahip değilseniz torrent indirdiğiniz programdan bir görüntü.(aktif dosyaların ne zaman eklendiği ve ne kadar süredir seedte durduğu gözükecek)

Bu şartları sağlamayan boşuna mesaj atmasın.

lenslens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zozeidon davetiyeleri bitince kendiside izin verirse bende buradan 3 adet davetiye vereceğim.

Şartlar

1) 500 mesaj üstü üyelik

2)Güncel seedbox ekran görüntüsü.(arama kısmında kullanıcı adım yazacak şekilde)

3)Seedbox'a sahip değilseniz torrent indirdiğiniz programdan bir görüntü.(aktif dosyaların ne zaman eklendiği ve ne kadar süredir seedte durduğu gözükecek)

Bu şartları sağlamayan boşuna mesaj atmasın.

Bu maddeler az olmuş bence; sabıka kaydı, ikametgah, elektrik - su faturası da istemelisin bence...
Verecek olduğunuz alt tarafı bir davetiye...

Daha önce davetiye isteğinde bulunmuştum ama artık davetiye filan istemiyorum. İhtiyacı olan arkadaşlara verilir umarım.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bu maddeler az olmuş bence; sabıka kaydı, ikametgah, elektrik - su faturası da istemelisin bence...
Verecek olduğunuz alt tarafı bir davetiye...

Daha önce davetiye isteğinde bulunmuştum ama artık davetiye filan istemiyorum. İhtiyacı olan arkadaşlara verilir umarım.
Elektrik faturası iyi fikir kaç saat bilgisayar açık kalıyor onu da incelemek gerek.

mehmet_101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 Hd-torrents davetiyesi de benden dgncn dostumun şartlarının aynısı gecerlidir.

m3l4nkoliq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
59482301292136975338.png

80170309418665499696.png

seedbox kullandıgım oluyor kesinlikle mağdur etmem gönderen olursa sevinirim
farukceltikci@gmail.com

gönderim yapılmıştır

Gönderim yapılmıştır

2279063117.png

315c2n9.png

m.ahmet.ceviz@yandex.com.tr

banada bir tane gönderebilirseniz çok sevinirim

Yanlış anlama hocam ama malesef yetersiz senin resimdeki bilgiler, daha iyi accountların varsa caps at yeniden bakalım

Mümkünse davetiye rica ediyorum. Diğer torrent sitelerinden ratio capslerimi gösterebilirim. Teşekkürler...
makaa1408@gmail.com

arena-tr, leechturk, turktorrent.eu, bitturk, hdtorrents vs hespinden ratio capsi verebiirim.

Verebilirim doğru cevap değil hocam, capsleri at bakalım hep beraber, tek davetiyem kaldı gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine gitsin isterim

endshooter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende istiyorum lütfen ahmetaykutylmaz(at)yahoo.com

kontendoo

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Uzun süredir HD-torrents davetiyesi arıyordum. Toplamda 750 GB'a yakın upload yaptım kısa sürede. bağlantım 8mbit. sürekli açık 2 tb'lık upload harddiskim var. Aşağıdaki resimde, karagarga.net, iptorrents, chinahdtv ve turktorrent üyeliklerime ait bilgilerim var. Toplamda 500 gb'ın üstünde upload sırf bu üyeliklerimde var. eğer sizin için uygunsa, e-mail adresim : enderdogan@gmail.com

proooofc.png

m3l4nkoliq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun süredir HD-torrents davetiyesi arıyordum. Toplamda 750 GB'a yakın upload yaptım kısa sürede. bağlantım 8mbit. sürekli açık 2 tb'lık upload harddiskim var. Aşağıdaki resimde, karagarga.net, iptorrents, chinahdtv ve turktorrent üyeliklerime ait bilgilerim var. Toplamda 500 gb'ın üstünde upload sırf bu üyeliklerimde var. eğer sizin için uygunsa, e-mail adresim : enderdogan@gmail.com

proooofc.png

Gönderim yapılmıştır iyi günlerde kullanın

eurasta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yukarda belirtilen şartları sağlayanlara 2 tane davetiyede benden var ...

eurasta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
önceki mesajı değiştiremediğimden tekrar yazıyorum kusura bakmayın .

1 davetiye gönderilmiştir sadece 1 davetiye kaldı . özel mesaj yoluyla ya da bu konu üzerinden 2 3 adet 100 gb üzeri upload olan düzgün ratio lu referans ve speedtest sonucu ya da seedbox ın hızını gösteren bir resim atan ilk kişiye gönderilecektir ...

klejbors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önceki mesajı değiştiremediğimden tekrar yazıyorum kusura bakmayın .

1 davetiye gönderilmiştir sadece 1 davetiye kaldı . özel mesaj yoluyla ya da bu konu üzerinden 2 3 adet 100 gb üzeri upload olan düzgün ratio lu referans ve speedtest sonucu ya da seedbox ın hızını gösteren bir resim atan ilk kişiye gönderilecektir ...

Üstad davetiye gönderirsen cok makbule gecer .
valvatros@gmail.com

klejbors

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gönderildi . güle güle kullanınız . davetiyem kalmadı maalesef . herkese iyi günler dilerim ..

not: hdts hotmail mail adreslerini kabul etmiyor bundan sonra isteyenler gmail ile istesinler yoksa davetiye boşa gidebilir ;)

Cok makbule gecti , cok cok Tesekkür ederim.