- Reaksiyon puanı
- 766
1080 p film ve dizi oynatmada nasıl donma oluyor mu?
Ya ben de aldım ama ön kamera 0,3, arka kamera da 2 mp.. Ancak her yerde özelliklerde kendisinin 5 mp, ön kamerasının da 1,2 olduğu belirtiliyor..
Google Play'de ki tüm oyunları açabilir mi? Mesela Modern Combat 4 - Gta: VC - Gta:Sa - Batman vb.
bunun bir üst versiyonu olan memo 8 almayı düşünüyorum nasıldır
Konu güncel, her türlü sorunuzu cevaplayabilirim.
telefon gibi kullanabilirmiyiz 3g bile yok ama abartiklari kadar iyi bir cihaz deil
Tereddüt etmene gerek yok ben 4 ay kadar kullandım 16gb versiyonunu müthiş bi tablet deneyimi yaşadım doğrusu.Tabi sonra akrabanın küçük çocuğu tablete göz koyunca satmak zorunda kaldık onlara :crying: Tabi 200 liraya sattık iyi oldu doğrusu :devil2: Şu aralar 8gb olanı revaçta 300 tlye alabilirsin.Ama ben ilk çıktığı zamanlarda 16gb versiyonunu 400 tlye almıştım.Asla adı bilinmedik tabletlerle kıyaslama Asus kalitesini belli etmiş doğrusu.Şiddetle tavsiye ederim..Samsung Galaxy Tab 3 Lite T110 Mu alıyım Bu Asus Memo Pad HD 7 yi mi ?
Samsungun teması hoşuma gidiyor açıkcası
Asus almayı düşündüm fakat birazda tereddütteyim önceden Hi-level T704 kullandım 4 ayda bozuldu buda hemen bozulurmu acaba ?
Tableti aldım zaten çok süper tablet gerçekten 16gb versiyonu olsa daha iyi olurdu ama nasip değilmiş.Tereddüt etmene gerek yok ben 4 ay kadar kullandım 16gb versiyonunu müthiş bi tablet deneyimi yaşadım doğrusu.Tabi sonra akrabanın küçük çocuğu tablete göz koyunca satmak zorunda kaldık onlara :crying: Tabi 200 liraya sattık iyi oldu doğrusu :devil2: Şu aralar 8gb olanı revaçta 300 tlye alabilirsin.Ama ben ilk çıktığı zamanlarda 16gb versiyonunu 400 tlye almıştım.Asla adı bilinmedik tabletlerle kıyaslama Asus kalitesini belli etmiş doğrusu.Şiddetle tavsiye ederim..
Tableti aldım zaten çok süper tablet gerçekten 16gb versiyonu olsa daha iyi olurdu ama nasip değilmiş.