- Reaksiyon puanı
- 0
yaklaşık 1 ay önce philips 42 inc 5000 serisi bir led tv aldım. 1 Tb. hdd yi tv nin USB girişine taktığımda tv hdd yi görüyor 3d filimleri çoğunlukla sıkıntısız oynatıyor. Ancak televizyon DTS sesleri , bazı formatları desteklemediği için ve en önemlisi TV duvar askısıyla duvara monte olduğundan usb bağlantıları arkada olduğundan usb takmak zor olduğu için tv ye Forex r6a mediaplayeri hdmı kabloyla bağladım. 3d filmleri medipayerden tv ye gönderiyorum. Fakat direk tv ye bağladığımda sıkıntısız 3d ye geçen filmler mediaplayer üzerinden tv ye geldiğinde 3d menüsü aktif olmuyor. Mediaplayer üzerinden gönderdiğim 3d filmlerde 3d menüsü hiçbir şekilde aktif olmuyor. Filmlerde sıkıntı yok tv ye direk bağlarsam 3d aktif oluyor.
Mediaplayer altın uçlu hdmı ile tv ye bağlı. TV yi aldığım teknosadaki şahsa problemi anlattım bana hdmı kabloyu 3d destekli hdmı kabloyla değiştirmemi söyledi. Gerçekten böyle olabilirmi hdmı kablonun 3d desteklisi desteksizi olabilirmi ?:mellow:
Mediaplayer altın uçlu hdmı ile tv ye bağlı. TV yi aldığım teknosadaki şahsa problemi anlattım bana hdmı kabloyu 3d destekli hdmı kabloyla değiştirmemi söyledi. Gerçekten böyle olabilirmi hdmı kablonun 3d desteklisi desteksizi olabilirmi ?:mellow: