ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
intel'e bak sen 5. nesli harcadı daha dğru dürüst alan yok 6.nesile geçti...
O zaman bizden niye yardım istiyorsun? Sistemin güzel olacak diye mi? GTX 980 daha iyi olur kesinlikle ama bir yandan da skylake durumu var bunu unutma. DDR4 sistemler artık uygun fiyatlara gelecek bu sayede.O bir ekran kartı ya ? GTX 980 almayı düşünmüyorum. Kendi topladığım sistemin gayet iyi olduğunu düşünüyorum. YouTube'daki GTX 970 ve i5 4690k sistemli oyun videolarına da bakabilirsiniz.
Ben sadece daha iyi markalar var diye öyle dedim , hicbir art niyetim yok yani. GTX 980´e bütcem yetmiyor maalesef.O zaman bizden niye yardım istiyorsun? Sistemin güzel olacak diye mi? GTX 980 daha iyi olur kesinlikle ama bir yandan da skylake durumu var bunu unutma. DDR4 sistemler artık uygun fiyatlara gelecek bu sayede.
1.5 ay içinde geleceğini tahmin ediyorum.Teşekkür ederim. Gerçekten GTX 980 'e yetecek bütçem olsaydı onu alırdım. Ama GTX 970 'inde beni baya bir götüreceğini düşünüyorum. Şimdi sıra işlemcide . Skylake işlemciler ne zaman çıkacak ?
1.5 ay içinde geleceğini tahmin ediyorum.
Beklemeye değer skylake daha iyi olacak.Beklemeye deger mi ? Yoksa i5 4690k´yi alayim mi hemen ?