• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

3300 TL'ye Oyun PC'si Toplamak

Gürkan G.

Öğrenci
Arkadaşlar aklımdaki sistem bu.Ama monitör HDMI girişli değil. HDMI girişli olan, ucuza bulabilirseniz sevinirim.Beni 4-5 sene idare edecek ve oyun performansı iyi olacak. Anakart iyi mi emin olamadım. Yani yeterli mi?
Eğer öneriniz varsa alabilirim. Bütçe 3300 TL
image.jpg

Monitör HDMI girişli değil. HDMI girişli aynı fiyata bulabilir misin? Yok SSD'yi sonra ekleyeceğim.

Çıkarmaz, HDMI da DVI-D de digital çıkışlar. HDMI ek olarak ses aktarımı yapabiliyor. 1080P@60Hz için DVI-D yeterli.

Sistemi aralık gibi toplayacağım. O zamana kadar MSI'ın RX480 Gaming X modeli çıkar heralde. Çıkarsa ondan alacağım. Sizcede MSI almalı mıyım?

Hocam bu nitro+ rx modeli özel seri mi ?

İleriye dönük olacağı için RX480 tercih ettim. DirectX12 ve Vulkan'da RX480 önde duruyor.

İleriye dönük olacağı için RX480 tercih ettim. DirectX12 ve Vulkan'da RX480 önde duruyor.
GTX 1060 zaten ileriye dönük VR desteği var DX12 ile geldi. Şuan DX12 ile gelen oyun sayısı çok az. Nvidia sürücülerinde DX12'yi çok ön planda tutmuyor ilerleyen zamanlarda optimizasyonuyla özel ilgilenecektir.

DX12 Performans testlerine bakabilirsin. RX480 daha çok performans veriyor.

GTX1060 çıkalı 1 ay oldu. Çıkan kartı neden tekrar geliştirsin? En fazla O.C yapılabilir.