32 yaşında erkek 22 yaşında kızla evlenebilir mi? Olur mu

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Arkadaşlar iş yerinde bir kız vardı 2000’li ama evliydi neyse ayrıldı başka bir kız geldi, 1998 li bende 1988 liyim, kız benim için ne düşünüyor bilmiyorum ama ben ondan hoşlanıyorum ?, ömrüm boyunca hiç sevgilim olmadı kızın karakteri çok hoşuma gitti ben görünüşe bakmıyorum.

ama kız bir gün olurda senden hoşlanıyorum derse sizce bir evlilik olabilir mi? Arada tam 10 yaş fark var.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Kız sana yeterince olgun gelmez bence. İleride anlarsın dediğmi. 10 yıl tecrübe farkı var aranızda. Hayatı sana göre daha yeni öğreniyor. Bu öğrenme sürecine tahammül edemeyebilirsin. Yine de karar senin.

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
sanada bu konuda kızdım işte hiç aaşkın yaşımı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kız sana yeterince olgun gelmez bence. İleride anlarsın dediğmi. 10 yıl tecrübe farkı var aranızda. Hayatı sana göre daha yeni öğreniyor. Bu öğrenme sürecine tahammül edemeyebilirsin. Yine de karar senin.
bence öyle olmaz

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
2 insan birbirini sevdikten sonra 10 yaş fark çok değil.Biraz şu yönden sıkıntılı olabilir 22 yaşındaki biri ile 32 yaşındaki birinin düşünceleri istedikleri aynı olmayabilir.Ayrıca ben seni abim olarak görüyorum derse üzülme. :tearsofjoy:

Reaksiyon puanı
551
Tam yazacaktım ki senin yorumunu gördüm ve yazmama gerek kalmadı, kesinlikle katılıyorum bu yoruma.

22 yaşındaki bir kızın aklı havada olur, olgun değildir, fikirleri değişebilir, hüsrana uğrayabilirsiniz, üzülebilirsiniz. O yüzden ben tavsiye etmem.

tolgagamer123

Doçent
Reaksiyon puanı
475
Arkadaşlar iş yerinde bir kız vardı 2000’li ama evliydi neyse ayrıldı başka bir kız geldi, 1998 li bende 1988 liyim, kız benim için ne düşünüyor bilmiyorum ama ben ondan hoşlanıyorum ?, ömrüm boyunca hiç sevgilim olmadı kızın karakteri çok hoşuma gitti ben görünüşe bakmıyorum.

ama kız bir gün olurda senden hoşlanıyorum derse sizce bir evlilik olabilir mi? Arada tam 10 yaş fark var.
Ben olsam evlenmem. Kendi yaşıtımdakiyle evlenirim.

aimnil

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
961
Ben evlenirdim :) sıkıntı değil, kız küçük olursa daha iyi bence.

Genzo W.

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Kağıt üzerinden yorumlarsak zordur. Kuşak çatışması diye bir şey olabiliyor ama buna yorum yapmak için kızı tanımamız gerekir şöyle ki bazı kızlar var 20 yaşında ama davranışları karakteri gayet olgun bazı kızlar vardır 30 yaşında ama aklı bir karış havada oluyor. Tanımadan yapılan yorumlar çok işinize yaramayabilir.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Evlenecek kadar olgunsa olur çokta güzel olur benim de muhtemelen öyle olacak olursa çünkü kendim de 10 yaş genç duruyorum hani sırıtmaz da ?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Arkadaşlar, hepinize ortak yazıyorum kız genel olarak bana benziyor benimde hayatı pek görmüşlüğüm yok ama olgunum işte, kız öyle güzel değil zaten güzelde aramıyorum karakteri benim için yeter.

Ama şunu sorayım size cumartesi günü işten çıktım sabah sokağa çıkma yasağı olacağı için eve gitme durumu çok zordu ben dedim, sizi isterseniz akşam gelip alayım evinize bırakayım sonraki hafta duruma göre haraket edersiniz dedim, akşam haber veririm dedi ama vermedi sonra benim işim vardı dışarı çıktım o ara mesaj attım, dediö böyle böyle dışarda işim vardı babama doğum günü pastası aldım ki babamın dün doğum günüydü, çok teşekkür ederim sağolun hallettim dedi tamam o zaman görüşmek üzere iyi istirahatler dedim okudu dönmedi.

durumlarıma bakıyor, belli süre bakmayınca bile canım sıkılıyor niye bakmadı diye yani ne bileyim benden hoşlansın benle ilgilensin istiyorum ?

zengin değilim ikimizde aynı mesleği yapıyoruz lakin evim arabam var.

dediğim gibi benimde hayatı görmüşlüğüm yok ama işte karakterini sevdim bilmiyorum olmaz herhalde ?

zaten istese o gün arabayla iş yerine gelip evine bırakacaktım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kağıt üzerinden yorumlarsak zordur. Kuşak çatışması diye bir şey olabiliyor ama buna yorum yapmak için kızı tanımamız gerekir şöyle ki bazı kızlar var 20 yaşında ama davranışları karakteri gayet olgun bazı kızlar vardır 30 yaşında ama aklı bir karış havada oluyor. Tanımadan yapılan yorumlar çok işinize yaramayabilir.
İşte hocam kızı tanıdığım kadarıyla aklı başında ama benim gibi böyle garip sakarlığı ve davranışları var yani benim gibi, olgun aklı başında ama şahsına münhasır bir kız diyim.

zaten epi topu 10 dakka görüyorum günde çünkü ben gececiyim o gündüzcü.

Ve o 5-10 dakikalık ortamda ne konuşayım bilmiyorum gün boyu beraber çalışmıyoruz ki, akşam devralıyorum sabah devrediyorum.

f1rinci

Asistan
Reaksiyon puanı
83
zor biraz annelerimizin dönemi gb değil artık günümüz, 5 yaş fark da bile görüş ayrılıkları başlıyor. Ayrıca 32 yasındasınız mesajıma dönmedi diye kafanıza takıyorsanız çok üzerler sizi yapmayın.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
zor biraz annelerimizin dönemi gb değil artık günümüz, 5 yaş fark da bile görüş ayrılıkları başlıyor. Ayrıca 32 yasındasınız mesajıma dönmedi diye kafanıza takıyorsanız çok üzerler sizi yapmayın.
Çok uzun süredir ilk defa bu duygulara kapıldım, ne bileyim benden hoşlansın benimle ilgilensin istiyorum karşılıklı olarak, sevgi cahiliyim ben ?

Neyse akışına bırakmak lazım

Reaksiyon puanı
551
Günde sadece 5-10 dakika görüyorsanız o iş zor.

Ya arkadaş olup ilerleteceksiniz bazı şeyleri (telefonu sizde varmış, mesela bir gün iş çıkışı ya da izinli bir gün kendisini bir yerde yemek yemeye davet edebilirsiniz ama bu dönem zor koronavirüs nedeniyle) ya da kendisine bir şeyleri hissettireceksiniz, yani ondan hoşlandığınızı.

Açıkçası ben de bu işlerde pek iyi değilim ama yani kız istemiyorsa zor.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Olur abi. Benim etrafımda çok var öyle 5-10 yaş büyüğü ile evlenen.
Allah hayırlısı ise nasip etsin. Sen şimdiden nasıl etkilerim gibi düşünmeye başla :)

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Tam tersi olsa olmaz derdim ama 10 yaş çok değil neden olmasın anlaştıktan sonra.

TommyShelby

Doçent
Reaksiyon puanı
128
Çok uzun süredir ilk defa bu duygulara kapıldım, ne bileyim benden hoşlansın benimle ilgilensin istiyorum karşılıklı olarak, sevgi cahiliyim ben ?

Neyse akışına bırakmak lazım
Abim sen 18 yaşındayken kız 8 yaşındaydı. Kişiden kişiye değişir tabii ama, annem ile babamın arasında da 10 yaş fark var. O zamanda devirler de farklıydı tabii, onu da göz önünde bulundurmak gerek. Şahsen ben kendimden en fazla 1-2 yaş küçük olmasını isterim. 10 Yaş 2020 yılında çok bence. Ayıp veya imkansız bir şey değil tabii, bence kızın seni nasıl gördüğünü tahmin edebiliyorsundur. Bu iş yürür mü yürümez mi hiç mi tahminin yok ?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Beklentisini karşılamadıkça veya evde kaldım diye düşünmedikçe bu devirde kimse 10 15 yaş büyüğe bakmaz.
Eskisi gibi görücü usulü diyerek verseler sorun olmazdı. Evlenmeden hemen önce birbirini gören yaşlı tanıdıklar var ?

Reaksiyon puanı
551
Beklentisini karşılamadıkça veya evde kaldım diye düşünmedikçe bu devirde kimse 10 15 yaş büyüğe bakmaz.
Eskisi gibi görücü usulü diyerek verseler sorun olmazdı. Evlenmeden hemen önce birbirini gören yaşlı tanıdıklar var ?
Evde kalan kız sayısında belirgin artış varmış, öyle diyorlar bu arada. ?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Aşkın yaşı olmaz.Eğer oda senin onu sevdiğin gibi seni severse,iyi anlaşırsanız evlilik olabilir niye olmasın.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Günde sadece 5-10 dakika görüyorsanız o iş zor.

Ya arkadaş olup ilerleteceksiniz bazı şeyleri (telefonu sizde varmış, mesela bir gün iş çıkışı ya da izinli bir gün kendisini bir yerde yemek yemeye davet edebilirsiniz ama bu dönem zor koronavirüs nedeniyle) ya da kendisine bir şeyleri hissettireceksiniz, yani ondan hoşlandığınızı.

Açıkçası ben de bu işlerde pek iyi değilim ama yani kız istemiyorsa zor.
Terslenmek red yemeye korkuyorum kızda birşeyler görsem hissettiririm ama ilk ondan bekliyorum, red yersem iki ay aralıksız içerim ben ?
Olur abi. Benim etrafımda çok var öyle 5-10 yaş büyüğü ile evlenen.
Allah hayırlısı ise nasip etsin. Sen şimdiden nasıl etkilerim gibi düşünmeye başla :)

Abim sen 18 yaşındayken kız 8 yaşındaydı. Kişiden kişiye değişir tabii ama, annem ile babamın arasında da 10 yaş fark var. O zamanda devirler de farklıydı tabii, onu da göz önünde bulundurmak gerek. Şahsen ben kendimden en fazla 1-2 yaş küçük olmasını isterim. 10 Yaş 2020 yılında çok bence. Ayıp veya imkansız bir şey değil tabii, bence kızın seni nasıl gördüğünü tahmin edebiliyorsundur. Bu iş yürür mü yürümez mi hiç mi tahminin yok ?

Arkadaşlar dediğim gibi kızın karakterini seviyorum, yaşı 30 olsa daha iyi olur lakin bu karakterde kız daha karşıma çıkmadı görmedim hiç yaşıt olarak, sorun burada ?

Berkess

Asistan
Reaksiyon puanı
47

Uzun bi aradan sonra kendine göre birini bulmuşsun , mutlu oldum açıcakcası umarım o da senden hoşlanıyordur da bu iş olur. Yaş farkına gelicek olursak 2020 yılındayız aile de eski kafalı insanlar varsa sadece onlar sıkıntı çıkarır, isterse 20 yaş olsun farketmez 2 kişi birbirini sevdikten sonra