32 yaşında erkek 22 yaşında kızla evlenebilir mi? Olur mu

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Terslenmek red yemeye korkuyorum kızda birşeyler görsem hissettiririm ama ilk ondan bekliyorum, red yersem iki ay aralıksız içerim ben ?

Arkadaşlar dediğim gibi kızın karakterini seviyorum, yaşı 30 olsa daha iyi olur lakin bu karakterde kız daha karşıma çıkmadı görmedim hiç yaşıt olarak, sorun burada ?
Yok abi senin istemeni anlıyorum haklisinda. Sadece kızında fikri önemli demek istedim

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Seviyorsan git konuş bence. ?

En fazla reddedilirsin, dünyanın sonu değil ya.

Ona korkuyorum işte ? peki işte ayrılık olursa acaba ayrıldıktan sonra mı yazsam?

mesela ben aslında senden çok hoşlandım seviyorum ama söyleyemedim, red yemekten korktum sana karakter olarak kendimi yakın hissettim belkide hiçbir zaman olmayacak birşeydi ama sevdim işte, büyük ihtimal bunu okuduktan sonra engelleyeceksin.

diyip önce ben mi engellesem whatsapp tan acaba belki bu sefer o diğer yerden arar ? yada arar siz benimle nasıl böyle konuşursunuz der, iyice mahvolurum ?

sevgi cahiliyim işte ? ömrüm boyunca gerçek sevgiyi tatmadım ne gördüm ne gösterdim ?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Ona korkuyorum işte ? peki işte ayrılık olursa acaba ayrıldıktan sonra mı yazsam?

mesela ben aslında senden çok hoşlandım seviyorum ama söyleyemedim, red yemekten korktum sana karakter olarak kendimi yakın hissettim belkide hiçbir zaman olmayacak birşeydi ama sevdim işte, büyük ihtimal bunu okuduktan sonra engelleyeceksin.

diyip önce ben mi engellesem whatsapp tan acaba belki bu sefer o diğer yerden arar ? yada arar siz benimle nasıl böyle konuşursunuz der, iyice mahvolurum ?

sevgi cahiliyim işte ? ömrüm boyunca gerçek sevgiyi tatmadım ne gördüm ne gösterdim ?
Abi bence böyle bir konu Whatsapp dan yazmakla olmaz.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567

Sor gitsin şimdi abi. En azından olgun biri kaçamak takılmıyor der. Olmasa bile karşısında olgun birinin olduğunu bilir.
Ama mesajla değil yüz yüze

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Yok abi senin istemeni anlıyorum haklisinda. Sadece kızında fikri önemli demek istedim
Şöyle söyleyim ömrüm boyunca en önemlisi 20 li yaşlarda dahi red yemedim o zamanlarda yesem önemsemezdim ama 32 yaşında ciddi koyar bana red yemek ?

zaten sevgili olmayıda düşünmüyorum tanıyıp birbirimize uyuyorsak evlenmek aile kurmak istiyorum, bu yaşıma kadar sevgili yapmamışım bu saatten sonra yapmam.

ben bide eski kafalı biriyim o yüzden banada eski kafalı biri lazım, ben eşimin her türlü kahrını saçmalığını zevkle çekerim ona odaklı olurum ama karşılıklı olacak tabi.

TommyShelby

Doçent
Reaksiyon puanı
128

Abi kızla aynı yerde çalışmıyor muydun ? Niye seni seviyorum deyip engelleyesin kızı. Çok ergence bir hareket olur bence. Yüz yüzeyken kibarca ondan hoşlandığını söylesen bence abartıya kaçmadan, reddetse bile ( ki zaten kibarca reddetmek, canını sıkmamaya çalışmak yerine dalga geçip seni daha da üzecek olsa, reddetmesi daha iyi olmuş olur. En azından karakterinin kötü olduğunu öğrenmiş olursun. ) daha normal bir ortamla baş başa kalırsın.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Abi kızla aynı yerde çalışmıyor muydun ? Niye seni seviyorum deyip engelleyesin kızı. Çok ergence bir hareket olur bence. Yüz yüzeyken kibarca ondan hoşlandığını söylesen bence abartıya kaçmadan, reddetse bile daha normal bir ortamla baş başa kalırsın.
Aynı yer evet

Reaksiyon puanı
551

Hocam ben 28 yaşındayım ve bu yaşıma kadar birçok kızla konuştum, güldüm, eğlendim, yazıştım ve daha neler neler yaptım. Sana bir tüyo vereyim, kızlar böyle ince hesap yapan erkekleri üzerler; kız eğer seni reddettiğinde senin bunu problem etmeyeceğini ve “sen yoksan başka kızlar var” tarzında düşüneceğinin farkında ve bilincinde olursa teklifini kabul etme olasılığı daha çok artar. Bu da benden sana bir tavsiyedir. Çok ince hesapların adamı olma. Boşver. Sal gitsin. Sana kız mı yok. ?

TommyShelby

Doçent
Reaksiyon puanı
128
Abim bahsettiğin gibi eğer aradığın kızsa, seni reddetse bile seni kırmadan, üzmeden reddetmeye çalışması gerekir değil mi ? Eğer canını sıkacak tarzda, işi dalgaya vurursa zaten seni hak etmiyor demektir. Kaybedecek bir şeyin olmadığını bilerek, reddederse onun kaybı olacağını bilerek git ve söyle.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Bu devirde çıkma teklifi var mı ben bilmiyorum normal takılıyorum konuşup mesajlaştığımla sonuçta niyetler konuşmalar belli. Evlilik kesinlikle olmaz :D
Var ya olmaz mı.
Hocam ben 28 yaşındayım ve bu yaşıma kadar birçok kızla konuştum, güldüm, eğlendim, yazıştım ve daha neler neler yaptım. Sana bir tüyo vereyim, kızlar böyle ince hesap yapan erkekleri üzerler; kız eğer seni reddettiğinde senin bunu problem etmeyeceğini ve “sen yoksan başka kızlar var” tarzında düşüneceğinin farkında ve bilincinde olursa teklifini kabul etme olasılığı daha çok artar. Bu da benden sana bir tavsiyedir. Çok ince hesapların adamı olma. Boşver. Sal gitsin. Sana kız mı yok. ?
Bence de. İnce hesap olmayacak kendiliğinden gelişecek olaylar.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Abim bahsettiğin gibi eğer aradığın kızsa, seni reddetse bile seni kırmadan, üzmeden reddetmeye çalışması gerekir değil mi ? Eğer canını sıkacak tarzda, işi dalgaya vurursa zaten seni hak etmiyor demektir. Kaybedecek bir şeyin olmadığını bilerek, reddederse onun kaybı olacağını bilerek git ve söyle.
Doğru, o başlayalı 3 ay oldu ben 10 aydır buradayım, acaba bunları söylemeden önce yani o 5 dakikalık aralıkta o süreyi uzatıp neler konuşmalıyım?

hani bana olan tavrını kestirebilirsem daha rahat haraket ederim diye düşünüyorum, arabayla eve bırakma işi fos çıktı, zaten bu yüzden konuşmaya bile çekiniyorum ?

aimnil

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
961
Sana birşey söyliyim mi o kızı unut. Neden dersen sen baya kaptırmışsın, bu kadar kaptırdığın biriyle olamazsın. Kız sana tekmeyi koyacak, hayır diyecek. Çünkü kendini çok kaptırdığın için herşeyi gözünde büyütüyorsun. Karşı taraftan çok itici görüneceksin, kız senden hoşlanmayacak. WP den itiraf nedir. İki muhabbet kurup, bir yerlere davet edebilecek kapasiten yoksa unut, boşver. Öyle WP den senden hoşlandım falan olmaz o şekilde... Önce kafanda kurduğun herşeyi sil hayatın normal akışı gibi davranmaya çalış, bunu başarmadan kimse sana evet demez. Ve o kız senin hayalini kurduğun kız değil, öyle bir kız yok esasen dünyada ;)

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Sanki bu soruyu az önce başka bir sitede gördüm gibi geldi

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Arkadaşlar iş yerinde bir kız vardı 2000’li ama evliydi neyse ayrıldı başka bir kız geldi, 1998 li bende 1988 liyim, kız benim için ne düşünüyor bilmiyorum ama ben ondan hoşlanıyorum ?, ömrüm boyunca hiç sevgilim olmadı kızın karakteri çok hoşuma gitti ben görünüşe bakmıyorum.

ama kız bir gün olurda senden hoşlanıyorum derse sizce bir evlilik olabilir mi? Arada tam 10 yaş fark var.
Arada 25 yaş ve 40 yaş olanlara göre 10 yaş makul..

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Konuyu saptırdınız arkadaşlar ?

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
oğlanlarsoruyorda mı ? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi hızlı takılmak istiyorsan sanaldan yürü :D Ama düzenli istiyorsan yüzyüze şart. Kalp krizi her zaman öldürmez o riski göze almalısın :D
Onun kız versiyonu knkaaa??? ama emin değilim

TheAzxtech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar iş yerinde bir kız vardı 2000’li ama evliydi neyse ayrıldı başka bir kız geldi, 1998 li bende 1988 liyim, kız benim için ne düşünüyor bilmiyorum ama ben ondan hoşlanıyorum ?, ömrüm boyunca hiç sevgilim olmadı kızın karakteri çok hoşuma gitti ben görünüşe bakmıyorum.

ama kız bir gün olurda senden hoşlanıyorum derse sizce bir evlilik olabilir mi? Arada tam 10 yaş fark var.
Hocam öncelikle tedbirli olmalısın. Ne gibi tedbir dersen şöyle açıklayayım. Kızın sana karşı hisleri olup olmadığından tamamen emin olmalısın. Çünkü eğer kız seni abi olarak, arkadaş olarak veya hayır gibi cevaplar ve biri/lerine de söylerse insanlar toplum senin için iyi düşünmez yani sen kızı ne kadar sevsen de öyle biri olmasan da pedofili damgasını anında yapıştırırlar bu yüzden çok dikkat etmelisin. Bence aşkta veya mantık ilişkilerinde yaşın hiç bir önemi yok (anormal derecede olmadığı sürece). Bizim eski komşu 10 mu 12 yaş mı ne vardı aralarında. Yani niye olmasın ? Karakter önemli kız olgun olabilir, normal olabilir veya çocuksu olabilir. Çocuksu biriyse işin çok zor yani ileride kız sıkılabilir ve zıt düşebilirsiniz.

Eğer her şey iyi gider onunda sana karşı hisleri varsa evliliğe engel ne olabilir ki ?

Özellikle söylüyorum kızın sana karşı hisleri olduğundan emin olmadan bence sakın böyle bir hamle yapma yaşıt değil çünkü ve insanlar senin için çok farklı düşünür.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Hocam sevgi aşk olduktan sonra herşey olur❤️❤️
Belkide Allah beni tek yaratmıştır hiçbir zaman sevme sevilme duygusunu tadamayacağımdır bu yaşıma kadar olmadı çünkü bu saatten sonrada olmaz herhalde ?
Hocam öncelikle tedbirli olmalısın. Ne gibi tedbir dersen şöyle açıklayayım. Kızın sana karşı hisleri olup olmadığından tamamen emin olmalısın. Çünkü eğer kız seni abi olarak, arkadaş olarak veya hayır gibi cevaplar ve biri/lerine de söylerse insanlar toplum senin için iyi düşünmez yani sen kızı ne kadar sevsen de öyle biri olmasan da pedofili damgasını anında yapıştırırlar bu yüzden çok dikkat etmelisin. Bence aşkta veya mantık ilişkilerinde yaşın hiç bir önemi yok (anormal derecede olmadığı sürece). Bizim eski komşu 10 mu 12 yaş mı ne vardı aralarında. Yani niye olmasın ? Karakter önemli kız olgun olabilir, normal olabilir veya çocuksu olabilir. Çocuksu biriyse işin çok zor yani ileride kız sıkılabilir ve zıt düşebilirsiniz.

Eğer her şey iyi gider onunda sana karşı hisleri varsa evliliğe engel ne olabilir ki ?

Özellikle söylüyorum kızın sana karşı hisleri olduğundan emin olmadan bence sakın böyle bir hamle yapma yaşıt değil çünkü ve insanlar senin için çok farklı düşünür.
Kesinlikle haklısın olmaz herhalde olsa zaten o gün evine bırakmıştım, öleyimde kurtulayım artık ?