32 GB Flash Disk 49 TL

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bu fiyata 32GB Class10 MicroSD bulan olursa söylesin.

abkilci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kesinlikle bu aleti tavsiye ediyorum yazılanında üzerinde hızlar sunuyor

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26

Team markasına güvenim yok. 8GB Class6 microSD aldım. Kıytırık kartlar çok daha performanslıydı. Diğeri SD kart, bununla ilgilenmiyorum.
Amacım kartı telefonda kullanmak. Ayrıca 3-5 işletim sistemi kurulumu ayarlamak ve gerektiğinde telefondan çıkarıp flash disk olarak kullanmak. Cepte flash disk taşırsam kesin bozuyor veya kaybediyorum.

Aynı fiyata UHS-1 veya UHS-2 kartlarda olabilir. :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
daha düşer fiyatlar :D ama bana çok kalteli gelmedi.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Team markasına güvenim yok. 8GB Class6 microSD aldım. Kıytırık kartlar çok daha performanslıydı. Diğeri SD kart, bununla ilgilenmiyorum.
Amacım kartı telefonda kullanmak. Ayrıca 3-5 işletim sistemi kurulumu ayarlamak ve gerektiğinde telefondan çıkarıp flash disk olarak kullanmak. Cepte flash disk taşırsam kesin bozuyor veya kaybediyorum.

Aynı fiyata UHS-1 veya UHS-2 kartlarda olabilir. :)

benimde bilmediğim bir markaydı forumda konusunu açmıştım bir ay kadar önce kullananlar tavsiye ettiler bende bugün aldım memnunum yazdığı hızı veriyor telefonda kullanıyorum sonuçta. Evet yanlış link vermişim SD kartmış bunu vericektim ama markayı sevmiyormuşsun o zaman yapacak bişey yok. Hayırlı forumlar.

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47

dmc178

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
gayet hızlı ve kalıtelı bi ürün ayrıca markaya guvenmeyenler için ömür boyu garati var