- Reaksiyon puanı
- 16,127
aynen benim kide yola çıkmış pazar günü dağıtım yapsalar gelmiş olurdu...sipariş yola çıktı diyor, pazartesi gelir, bi test edelim
aynen benim kide yola çıkmış pazar günü dağıtım yapsalar gelmiş olurdu...sipariş yola çıktı diyor, pazartesi gelir, bi test edelim
arabam, usbli mp3 çalar ve usbli oto radyom yok no problem...Sandisk flashlardan çok şikayet alıyorum özellikle usb li mp3 çalarlar ve araç teypleri tanımıyor flashı
Sandisk flashlardan çok şikayet alıyorum özellikle usb li mp3 çalarlar ve araç teypleri tanımıyor flashı
ne meşhur olmuş bu cuzer blade bende aldım 8gb (hediye gibi hediye edenin haberi yok) linux mint 17.1 var onda...makinem win 8.1.
sandisk kırmızı cruzer blade 8gb ye birkaç mp3 attım. sonra araca taktık ama ses seda yok.
başka flash bellek takınca çalıştı.
makinem win 8.1.
sandisk kırmızı cruzer blade 8gb ye birkaç mp3 attım. sonra araca taktık ama ses seda yok.
başka flash bellek takınca çalıştı.
teknosa 4,99TL. sattı bizim ayıcık 2 tane aldı birini mode koydu diğerini de tvye 7/24 çalışıyorlar...şu 3 4 liraya satılan bellek değil mi? aynısından kullandım arabada sıkıntı çıkarmamıştı
ne meşhur olmuş bu cuzer blade bende aldım 8gb (hediye gibi hediye edenin haberi yok) linux mint 17.1 var onda...
şu 3 4 liraya satılan bellek değil mi? aynısından kullandım arabada sıkıntı çıkarmamıştı
ben 9liraya mı ne? aldım sen kaça aldın? ödeyen kardeş az önce burdaydı...evet o bellek. yalnız ben bayağı para verip almıştım zamanında
kötü olmaz bence yoksa hiç satamazdı perşembe günü a101 de 16gb olanı vardı tabi 8gb cruzer blade de vardı hi-level 8gb da vardı ama çarşamba günü rafta olmasına ramen satmadılar...ben de siparişi verdim bakalım. eğer okuma yazma hızı çok kötüyse aynen iade ederim
kötü olmaz bence yoksa hiç satamazdı perşembe günü a101 de 16gb olanı vardı tabi 8gb cruzer blade de vardı hi-level 8gb da vardı ama çarşamba günü rafta olmasına ramen satmadılar...
fat32 yaparsam 4gb boyutundan fazla dosya atamayacağım, ntfs yaparsam telefon görmeyecek, gel çık işin içinden
- - - Mesaj Güncellendi - - -
tamamdır exFat yaptım hem telefon görüyor hem de büyük dosya atabiliyorum
Malzeme kalitesi plastik büyük beklentiler icine girmeyin, ileri geri fonksiyonlu evetmalzeme kalitesi nasıl?
ileri geri fonksiyonlu mu girişi?
malzeme kalitesi nasıl?
resimlerini çekip eklemen mümkün mü?elinde kalacakmış gibi duruyor
resimlerini çekip eklemen mümkün mü?
belli olmaz belki gözükür kalitesi ben hiç bakmadan aldım onu...resimden malzeme kalitesi anlaşılmaz ki eline alıp bakman lazım
belli olmaz belki gözükür kalitesi ben hiç bakmadan aldım onu...
sazan gibi atladık...
gazulet yurtiçi kargo saat 18:05 olunca getirmeden şubeye dönmüş idiotlar...yok yahu memnunum ben, fiyat performans ürünü işte