• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

30 Yaşında Gidiyorum !

Askerlik biteli 82 gün olmuş askerde zaman bu kadar çabuk geçmiyordu be :D
Köprünün altından çok sular geçti ama plakaları saymaya "bir" kalakinki gününü hatırlıyor musun, o günü anımsatmış gibi olmasın . :)

Köprünün altından çok sular geçti ama plakaları saymaya "bir" kalakinki gününü hatırlıyor musun, o günü anımsatmış gibi olmasın . :)

Hatırlamazmıyım o saatlerde nöbet tutuyordum artık bitsede gitsek diye sızlanıyordum..:D

Bu sitede olan bir çoğunun henüz dünyaya teşrif etmemiş oldukları bir günde bitirmiştim askerliğimi... 04 Mart 1988.
Sanki dün gelmişim gibi... Askerden dönüşünden bir yıl sonra dünyaya gelen oğlum şimdi 30 yaşına merdiven dayamış koca bir adam oldu.
Hadi geçmiş olsun Spy :)

Bu sitede olan bir çoğunun henüz dünyaya teşrif etmemiş oldukları bir günde bitirmiştim askerliğimi... 04 Mart 1988.
Sanki dün gelmişim gibi... Askerden dönüşünden bir yıl sonra dünyaya gelen oğlum şimdi 30 yaşına merdiven dayamış koca bir adam oldu.
Hadi geçmiş olsun Spy :)

Askerlik bana bişey öğretti oda sabah erken kalkmayı:D

yakında geçer...
gene geç kalkarsın kedi kankanla uyumla yaşarsın.

Vay haline hayırlı teskereler dostum şimdiden :)

Nöbetleri severdim. Kendimle başbaşa kalıp, kafa dinlerdim.

Ne güzel :innocent: hiç yaşlanmıyor. :)

Son düzenleme:
Askerlik biteli 15 ay olmuş be :D
Askerlik iyiydi. Kafa rahattı bir kere. Sabah sakal kes sabah içtimasına çık 10:00-14:00 nöbetine git, akabinde 1 saat dinlenme sonra bir daha 16:00-20:00 nöbetine git ve gün biter. Hele akşam nöbetleri mülteci peşinde geçerdi. 1 defa yakaladık mülteciyi arkadaşlarla beraber. Gayetten gelen sesler ve olaylara girmiyorum :D

Senin biteli 20 yıl olmuş, bense '88 Mart'ında geldim evime. Yani sen takriben bebeler sınıfına giderken... :D
O anaokulu'na gönermediler bir rivayete göre bebeken çok huysuzmuşum ikizimi uyandlirirmisim ...
Kediler ile aram iyi sayilir tekir kedinin kaşıklarin suyunu içmesine çözüm bulmam gerek...

Askere gidişinin yıl dönümü mü oldu, n'oldu :D

Askerlik biter maziler geride kalır arkadaşlar :D

Abim Şırnak ta yapmıştı askerliği.

Şırnakta olan en ufak olayda tüm aile korkardı abimi arardık ?