• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

30 Yaşında Gidiyorum !

Gökhan abinin mesleği varsa sıkıntı yok gelir üstesinden. 97'li bebelerden emir alırsa o zaman dokanabilir.
Meslek açısından değil , hem vücut o sporları vs kaldırmada zorlanabilir hemde emir işi var dediğin gibi bu arada bende 97'liyim yani size göre bebeyim... :D

Meslek açısından değil , hem vücut o sporları vs kaldırmada zorlanabilir hemde emir işi var dediğin gibi bu arada bende 97'liyim yani size göre bebeyim... :D
Sozum onlara tabi sivildeki 97 li kardeslerimize degil; o bebeler kendinden buyuk adamlarla askerde nasil gecinecegini ogrensin :)

Benim kuzen şuan askerde oda askere 27 yaşında gitti askerliğinin bitmesine 1.5 ayı kaldı dedim sizin bölük yaşlı asker varmı olmazmı geçenlerde 47 yaşında bir abi geldi dedi :D

Son dakika bilgisi askerlik işi kasıma kadar uzayabilirmiş :)

Benim kuzen şuan askerde oda askere 27 yaşında gitti askerliğinin bitmesine 1.5 ayı kaldı dedim sizin bölük yaşlı asker varmı olmazmı geçenlerde 47 yaşında bir abi geldi dedi :D
Benim wr kafası izmirde askerlik yapıyor şuan en yaşlı kişi yalan olmasın tam hatırlamıyorum 60 küsür yaşındaymış. Muayene olmuş ama gitmemiş bu yaşına kadar asker kaçağı dolaşmış. En son bir kaç ayı vardı askerliğinin bitmesine :)

Hayırlı teskereler benim yaş geldi direk gitmiştim.

Benim wr kafası izmirde askerlik yapıyor şuan en yaşlı kişi yalan olmasın tam hatırlamıyorum 60 küsür yaşındaymış. Muayene olmuş ama gitmemiş bu yaşına kadar asker kaçağı dolaşmış. En son bir kaç ayı vardı askerliğinin bitmesine :)

60 mı onun 2 ayağı çukurdayken adamı askere almışlar :D

60 mı onun 2 ayağı çukurdayken adamı askere almışlar :D
20 küsür yaşlarında muayeneye girmiş ama kaçak olarak kalmış bugüne kadar gitmemiş, gençken muayene olmasa bu yaşında askere almıyorlarmış ta genç yaşında muayene olduğu için mecbur almışlar. Mantığın bittiği yere gidiyorsun:)

20 küsür yaşlarında muayeneye girmiş ama kaçak olarak kalmış bugüne kadar gitmemiş, gençken muayene olmasa bu yaşında askere almıyorlarmış ta genç yaşında muayene olduğu için mecbur almışlar. Mantığın bittiği yere gidiyorsun:)

Çürük verselerdi bari neyse gitmiş artık :D

Askerlik Ağustosa kaldı arkadaşlar ..:D

97/3 gidecem arkadaşlar sanırım diyorum çünkü kasıma atma ihtimalleride var bitmez bu askerlik ..:D

15 temmuz yer belli olacak arkadaşlar ..:)

Ve askerlik Ezine çanakkale çıkar ..:)