Sıfır almış sanırım.Neredeyse 4 yıllık telefon. %84'e düşmesi normal.
Pil kapasitesi, pil üretildiği andan itibaren düşer.Sıfır almış sanırım.
Öyle olsa bile %84'e düşmez.Pil kapasitesi, pil üretildiği andan itibaren düşer.
Vikipedi'nin söylediğine göre %40 dolu pil, 25 derecede her yıl %4, 40 derecede ise her yıl %15 kapasite kaybeder.Öyle olsa bile %84'e düşmez.
Yanlış.Vikipedi'nin söylediğine göre %40 dolu pil, 25 derecede her yıl %4, 40 derecede ise her yıl %15 kapasite kaybeder.
Kaynağınız nedir?Yanlış.
Kendi bilgim. Vikipedi'den daha sağlam.Kaynağınız nedir?
Hocam her yıl 15 düşerse dünyada iPhone kullanan kalmaz ki biraz fazla bi değer değilmiVikipedi'nin söylediğine göre %40 dolu pil, 25 derecede her yıl %4, 40 derecede ise her yıl %15 kapasite kaybeder.
Her telefon 40 derecede değil ki.Hocam her yıl 15 düşerse dünyada iPhone kullanan kalmaz ki biraz fazla bi değer değilmi
40 derece olması şart değil, 0 derecede bile kapasite kaybı yaşanır.Çok oyun oynuyor ise olur mu
Yurtdışı derken nereden aldınız? Telefoncudan aldıysanız çok büyük ihtimalle onlar sıfır değil. Iraktan getiriliyor birebir kutu yapıyorlar ve kapatıyor... Hemen götürün iade edin nereden aldıysanız. O bataryanın büyük ihtimalle soketini tam takmadılar veya kiliti takılmamış. Hiçbir telefon bu derecede yüzde kaybetmez.Hocam sıfır değil ama kapalı kutu yurtdışı yani sıfır gibi birşey yarın iade edeceğim iphone 6 nın bile pil sağlığı bukadar çabuk düşmüyor
Telefoncudan hocamYurtdışı derken nereden aldınız? Telefoncudan aldıysanız çok büyük ihtimalle onlar sıfır değil. Iraktan getiriliyor birebir kutu yapıyorlar ve kapatıyor... Hemen götürün iade edin nereden aldıysanız. O bataryanın büyük ihtimalle soketini tam takmadılar veya kiliti takılmamış. Hiçbir telefon bu derecede yüzde kaybetmez.
İade edin hocam.Telefoncudan hocam
İade etme hakkınız bulunmakta, zaman kaybetmeden iade süreci için.Merhaba. 3 gün önce iPhone 12 aldım ve 3 günde pil sağlığı %100'den %84'e düştü. Bu normal bir şey mi? Aldığım yere iade mi etmeliyim?
Sıfır aldıysa ne olursa olsun normal değil benceNeredeyse 4 yıllık telefon. %84'e düşmesi normal.
SE 3 derim kardeşim ufak ama güncelİade ettim hocalarım elimdeki parayla s22 iphone 12 ve se 3 alabiliyorum tanıdık yerden hangisini almalıyım
Benim yazdıklarımı okumayanların yorumlarını görüyorum. "%84'e düşmesi normal değil", "Sıfır mı?", "Kesin kullanılmıştır."
Lityum-İyon pil, üretildiği andan itibaren kapasite kaybeder.
%40 şarj ile 25°C'da her yıl %4, 40°C'da %15 kapasite (şarj değil) kaybeder.
Neden 40°C'a ulaşması gerektiğini düşünüyorsunuz?Ürün sıfırsa ve kapalı kutudaysa 40 dereceye nasıl ulaşacak? Yani bu dediğiniz yanlış değil ama kapalı kutu telefonun bu şartlarda yıllarca kalması mümkün değil olay o.