3. Boğaz Köprüsü'nün inşaatında büyük aşama

Reaksiyon puanı
1
Bi japonyaua bak bakiyim agac kesmeden neler yapmis insanlar cift katli yollar yer altinda metro agi daha neler neler... agac kesilmeden de gelisim olabilir bunu anlayamiyosunuz

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sen ülkenin imkanlarını gelişmiş ülkelerle nasıl bir tutuyosunki. Adamlar bizden kaç yıl önde. İmkan yok. Biyerden başlamak gerekiyo. O ağaçları kesip sonradan ekmedikleri ne malum? Köprü yapıldıktan sonra ağaç dikmeyecekleri ne malum?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Agac kesiliyo diyoruz istanbula oksijen vercek yesillik kalmiyo diyoruz yalan mi soyluyoruz ? Agac kesilmiyo mu ? 3. Kopru yapiyolar iyi guzel trafik rahatladikca yeni araba almicaklar mi sizce ? Agac dikmede birinciymisiz falan ben niye goremiyorum bu agac dikimlerini ? Nereye dikiliyo bu agaclar ? Gelmis bana agac dik diyo ama bilmiyo ki onun yasindan fazla fidan diktigimi. Bilmeden laf atmak ne kadar kolay

Burada siz, biz derken ırk ayrımı yok, parti ayrımı yok, fikir ayrımı var. 80 milyon insan fikren ayrılamaz mı kardeş? 80 milyon insan hep aynı fikirde mi? Olmak zorunda mı?
Ağaç kesiliyor diyorsun evet ama istanbula oksijen verecek yeşillik kalmıyor derken yalan söylüyorsun. Samimi değilsin. Ortalığı gaza getirmeye, provoke etmeye çalışıyorsun. İstanbul bir fanus içinde belli başlı bir kaç ağaçtan mı oksijen alıyor?
"Yeni yollar yeni arabalar." Millet araba almasın diye yol yapımını durdursunlar mı yani? Bu mu mantık? Kör mü almasaydınız çekin trafiğin çilesini mi desinler? Buna çözüm bu mu yani?
Ben Isparta'da okurken onbinlerce ağacın dikildiğine şahit oldum. Sen gidip ağaç dikilirken seyretmediysen o senin sorunun. Ağaç dikecekleri zaman önce gelip senin gözüne mi soksunlar? Git, gez, dolaş, gör..

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
200 300 ağacın kesilmesiyle ölmeyiz hic kusura bakman

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Kopru trafigi falan cozmez arkadasim. Kisa vadede cozum olursa olur ancak. 3.kopru demek istanbulun zaten sismis olan nüfusunu daha da sisirmek demek. Sehrin kuzey tarafı imara acilinca oraya insanlar yerlesicek. Cunku istanbulda is olanakları artacak. Istanbulun durumundan haberin yok senin. Ipini koparan buraya göçüyor. Butun yatırımlari istanbula yapmak kadar buyuk bi sacmalik yok. Yap anadolu şehirlerine oralarda is olanakları artsin degil mi.
Yani 3. köprü yapıldığında nüfus artacak öyle mi?
Gören de köprünün yanına evler kurulacak ondan sonra o evlerin giderlerini karşılayacak alışveriş mağazaları açılarak nüfusu oraya taşıyacaklarını sanar.
İstanbul'a niye yatırım yapıldığı belli, insanlar araçlarından vazgeçmiyor bunun çilesi bize bile yansıyor. Yatırım en çok oraya yapılıyor çünkü.
Bir de köprü yapılınca araba almayacaklar mı diyen vardı, sizdiniz heralde.
Araç alınmasın diye eşek yükü vergiye rağmen arabayı alıyorlarsa onların bileceği iş. Metro ağı fazla bile olsa bizim millet tek başına araç kullanmaktan geri kalmaz.

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başbakan bile karşı cikiyor siz hala savunuyorsunuz yahu. :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Başbakan bile karşı cikiyor siz hala savunuyorsunuz yahu. :D
Biz orda yaşayanlar adına, trafik çilesi çekenler adına savunuyoruz. Yoksa ne haliniz varsa görün bize ne.
Biz sanki çok seviyoruz herşeyin İstanbula yapılmasını.

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
güzel insanlar önce hak hukuk adalet! bunlar her türlü yapılır. zaten sizin paranızla yapılıyor.

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biz orda yaşayanlar adına, trafik çilesi çekenler adına savunuyoruz. Yoksa ne haliniz varsa görün bize ne.
Biz sanki çok seviyoruz herşeyin İstanbula yapılmasını.
bu kadar sayfa savundugunuza gore demek ki cok seviyorsunuz.

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nerede savunmuşum?
Bunu ben mi yazdım.

Gelin karadenize ormandan bol birşey yok, köy yolları yer yer mıcır yer yer asfalt. Köyde ciğer çok...
Ya sizin gibileri sopalamak lazım.
Hem trafikten şikayet edersiniz hem de çözüme giden yola çomak sokarsınız.
Madem bu kadar duyarlısınız araç kullanmayın tamam mı dolmuş bile kullanmayın çünkü onlar para kazandıkça hareket edecek, hareket ettikçe de sizin verdiğiniz parayla doğaya karbonmonoksit salacak.
Ha siz derseniz yeter bu kadar yatırım yapmayın yol köprü bişey, kaydırsınlar projeleri diğer bölgelere siz de kurtulun biz de. Herşey ıstanbul(Türkiye) için ama adamlar herşeye karşı

Bir de istanbul(türkiye) yazmisin yani türkiye senin icin istanbuldan ibaret demek ki.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Bunu ben mi yazdım.

Gelin karadenize ormandan bol birşey yok, köy yolları yer yer mıcır yer yer asfalt. Köyde ciğer çok...
Ya sizin gibileri sopalamak lazım.
Hem trafikten şikayet edersiniz hem de çözüme giden yola çomak sokarsınız.
Madem bu kadar duyarlısınız araç kullanmayın tamam mı dolmuş bile kullanmayın çünkü onlar para kazandıkça hareket edecek, hareket ettikçe de sizin verdiğiniz parayla doğaya karbonmonoksit salacak.
Ha siz derseniz yeter bu kadar yatırım yapmayın yol köprü bişey, kaydırsınlar projeleri diğer bölgelere siz de kurtulun biz de. Herşey ıstanbul(Türkiye) için ama adamlar herşeye karşı

Bir de istanbul(türkiye) yazmisin yani türkiye senin icin istanbuldan ibaret demek ki.
Anlaman için yardım edeyim o zaman.
Sizin o trafik dediğiniz şeyi herkes yaşarken en çoğunu İstanbul yaşadığı için senin mantığına aykırı olan ve ağacın yok olduğuna inandığın köprünün yapılması şart. Trafikle boğuşmanın(toplu taşımayı bizim millet pek tercih etmiyor...) tek yolu da ya ek yollar yapmak ya da köprü yapmak olur, başka ne olabilir örnek ver o zaman.

Yabancıların Türkiye denilince akla ne gelir sorusuna vereceği cevap genelde İstanbul olacağı için öyle yazdım.
Bunu bu hale getirenler utansın. İstanbul nufüs patlaması yaşayan bir yer, araç trafiği de öyle. Ağaçla beraber nasıl trafiği rahatlatırsın onu bir söyle de bilelim. Ağacın yok olmasını ben de istemiyorum ama insanlar trafik yüzünden çileden çıkarken o ağacı gün gelir sen de sökecek duruma gelirsin, nüfusu ve yatırımı yakın illere yapsınlar o zaman rahatlasın trafik. Tabi oksijen isteyenler kılını kıpırdatırsa.
Derdiniz ciğerse karadenize gelin, beyne de oksijen gider cigerlere de, mis gibi temiz hava işte...

kenji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
asıl sorun 3.veya 4.köprü yapılması değil ne kadar köprü yapılırsa yapılsın bu trafiğe çözüm olmayacak
istanbul'da belediyenin yapmayı beceremediği yol alt üst geçit sorunu ve ehliyeti olup araba kullanmayı bilmeyen insan sorunu var.

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bilmeden laf atmak ne kadar kolay

Kesinlikle haklısın! :)

Bir dönem Başbakan İstanbul'a vizeyle girilsin, bu şehir de çok fazla insan oldu dendiğinde özgürlük naraları atanlar, 3. köprüyü yapıyorsunuz daha fazla insan gelecek yaygarasına başlamışlar. Önce ne istediğinizi bilin diyeceğim de istediğiniz şeyin Hükmedenin değişmesi olduğunu bildiğimden sadece -acıyarak- gülümsüyorum yorumlarınıza. Rabbim gerçekten hizmet edenleri başımızdan eksik etmesin, parti önemli değil, bu vatanın evlatlarının hak ettiği değeri görmesini istiyorum sadece.

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bilmeden laf atmak ne kadar kolay

Kesinlikle haklısın! :)

Bir dönem Başbakan İstanbul'a vizeyle girilsin, bu şehir de çok fazla insan oldu dendiğinde özgürlük naraları atanlar, 3. köprüyü yapıyorsunuz daha fazla insan gelecek yaygarasına başlamışlar. Önce ne istediğinizi bilin diyeceğim de istediğiniz şeyin Hükmedenin değişmesi olduğunu bildiğimden sadece -acıyarak- gülümsüyorum yorumlarınıza. Rabbim gerçekten hizmet edenleri başımızdan eksik etmesin, parti önemli değil, bu vatanın evlatlarının hak ettiği değeri görmesini istiyorum sadece.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

"Yorumlarınıza..." kısmında kastettiğim siz değilsiniz @HendrixinGıtarı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Genel manada yazdım, yanlış anlaşılmasın.

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Konuyla alakası yok ama 3. köprü konusu olunca bir anımı paylaşmak istedim. Bir arkadaşımızın şöyle bir yorumu vardı yıllar evvel bir maç ile alakalı. Yurt dışından bir takım ile yapılacak maça Türk takımını destekleyen arkadaşımın efsane yorumuydu. '' Taşlarla, sopalarla, tanklarla, toplarla gelin sıkıntı değil. Nonda sizin için 3. boğaz köprüsünü kurdu! '' hatırladıkça katıla katıla gülerim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
6.5 depremden hasar var mı? ne oldu? İstanbulun akciğerlerini deşmeye devam mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nefes almayı unutun... çölistanbul'da sıcaklık rekorlarına hazır olun...