Agac kesiliyo diyoruz istanbula oksijen vercek yesillik kalmiyo diyoruz yalan mi soyluyoruz ? Agac kesilmiyo mu ? 3. Kopru yapiyolar iyi guzel trafik rahatladikca yeni araba almicaklar mi sizce ? Agac dikmede birinciymisiz falan ben niye goremiyorum bu agac dikimlerini ? Nereye dikiliyo bu agaclar ? Gelmis bana agac dik diyo ama bilmiyo ki onun yasindan fazla fidan diktigimi. Bilmeden laf atmak ne kadar kolay
Yani 3. köprü yapıldığında nüfus artacak öyle mi?Kopru trafigi falan cozmez arkadasim. Kisa vadede cozum olursa olur ancak. 3.kopru demek istanbulun zaten sismis olan nüfusunu daha da sisirmek demek. Sehrin kuzey tarafı imara acilinca oraya insanlar yerlesicek. Cunku istanbulda is olanakları artacak. Istanbulun durumundan haberin yok senin. Ipini koparan buraya göçüyor. Butun yatırımlari istanbula yapmak kadar buyuk bi sacmalik yok. Yap anadolu şehirlerine oralarda is olanakları artsin degil mi.
Biz orda yaşayanlar adına, trafik çilesi çekenler adına savunuyoruz. Yoksa ne haliniz varsa görün bize ne.Başbakan bile karşı cikiyor siz hala savunuyorsunuz yahu.![]()
bu kadar sayfa savundugunuza gore demek ki cok seviyorsunuz.Biz orda yaşayanlar adına, trafik çilesi çekenler adına savunuyoruz. Yoksa ne haliniz varsa görün bize ne.
Biz sanki çok seviyoruz herşeyin İstanbula yapılmasını.
Nerede savunmuşum?bu kadar sayfa savundugunuza gore demek ki cok seviyorsunuz.
Bunu ben mi yazdım.Nerede savunmuşum?
Anlaman için yardım edeyim o zaman.Bunu ben mi yazdım.
Gelin karadenize ormandan bol birşey yok, köy yolları yer yer mıcır yer yer asfalt. Köyde ciğer çok...
Ya sizin gibileri sopalamak lazım.
Hem trafikten şikayet edersiniz hem de çözüme giden yola çomak sokarsınız.
Madem bu kadar duyarlısınız araç kullanmayın tamam mı dolmuş bile kullanmayın çünkü onlar para kazandıkça hareket edecek, hareket ettikçe de sizin verdiğiniz parayla doğaya karbonmonoksit salacak.
Ha siz derseniz yeter bu kadar yatırım yapmayın yol köprü bişey, kaydırsınlar projeleri diğer bölgelere siz de kurtulun biz de. Herşey ıstanbul(Türkiye) için ama adamlar herşeye karşı
Bir de istanbul(türkiye) yazmisin yani türkiye senin icin istanbuldan ibaret demek ki.
Bilmeden laf atmak ne kadar kolay
Bilmeden laf atmak ne kadar kolay