2mbit sınırsızdan 16mbit'e kadar'a geçiş

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar ben 2limitsiz tarifesini kullanıyodum uzun bir süredir.

2 ay önce ben evde yokken annemi arayıp 8mbite geçirmek istemişler.

Ama annem kabul etmeyince 2 yıl taahhüt verirseniz 6 ay boyunca şuanki tarifenizi 49tl ye alacaksınız demiş. Tabi annem de kabul etmiş.

Şimdi benim sorularım şunlar.

1.Ben bu kampanya devam ederken 16 mbite kadar tarifesine geçebilir miyim?

2. Eğer geçersem kampanya iptal olurmu. İptal olursa para isterler mi?

3.Diyelim ki iptal olmadı, 16mbit internetim ve 2 yıllık taahhütüm var peki ben iptal etmek istesem internetimi ne kadar ücret ödemem gerekir.

4. 16mbite kadar paketinde 6 aylık indirim devam eder mi?

5. Hattımın desteklediği hız modem ayarlarında 13mbit olarak geçiyor sizce 8mbite kadar tarifene mi geçsem yoksa 16 mbit'e kadar tarifesine mi.
http://img689.imageshack.us/img689/4430/hatqn.jpg

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hayır aynı işlemi bende yapıcaktım şu an kampanyanız oldugu için geçiş talebinizi alamıyoruz dediler eger yinede geçmek isterseniz ödemediginiz tüm masraflar alınır dediler yani tarife dışı tutuluyorsun ama tarifede ödemedigin paraları ödüyorsun o şekilde geçiş saglanılabiliyor

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Evet bende aynı durumdayım malesef... Yaa bu kampanyalarında engel teşkil etmesi çok saçma bişey..Mesela ben 2 yıl taahhüd karşılığında 6 ay indirimli kullan kampanyasındayım bana dedilerki bu 6 ay bitmeden herhangi bi tarifeye geçiş yapamazsınız.. Nisan da inşallah 16mbps e geçeceğim...

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nisan'a kadar zaten burdaki süperonline altyapı çalışması biter ben süperonline'a geçerim. Her zaman ki gibi TTnet mağduruyuz.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Fiber internet gibi bi şansın varsa ttnet le uğraşma ama taahhüd vermişsin o kampanyadan çıkmak için o ilk 6 ayın parasını alırlar...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Eklentin gözükmüyor... En azından bi resim eklemelisin...