2500 TL Telefon Önerisi

GezginBoa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar,

LG G4 telefonum iki kere(iki ayrı telefonda) bootloop yaşayıp hala servisten gelmediği için yeni bir telefon almak istiyorum.

Telefonda aradığım başlıca özellikler:
+Müzik (günde en az 3-4 saat spor salonu ve yolda müzik dinliyorum, spotify kullanıyorum)
+Kamera (snapchat, instagram kullanacak kadar)
+Akıcı olması, kasmaması.

LG'nin teknik servisini ve müşteriye verdikleri(!) önemi gördükten sonra kesinlikle G5 veya V10 almam.

IPhone'da 64 gb olan modeller (6, 6s) çok pahalı geliyorlar ve değer mi bilmiyorum daha önce hiç iOS kullanmadım.

Sony Xperia Z5 almayı düşündüm fakat snapdragon 810 çok ısındığı için ondan da vazgeçtim. XZ modeli ise 23 Ekim de çıkacak diyorlar o zamana kadar bekleyemem.

Samsung S7 ve Note 5 arasında kararsız kaldım, Note 5 tek elle kullanımda çok zor gibi ve kalemle bir işim olacağını zannetmiyorum. Fakat önceden S3 kullanmıştım ve inanılmaz kasmaları kafayı yedirtmişti bana.

Bu fiyat bandında sizin tavsiye edeceğiniz telefon ne olur?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
s7 eski samsunglara benzemez, 2-3 yıl kasma donma yapmaz çünkü touchwiz çok gelişti. Mutlaka s7 öneririm.

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Bence o kadar yüksek bütce ayırmaya gerek yok dediğin şeyler için orta segment bir telefon yeterli olacaktır, Asus Zenfone 3 veya Lenovo P2 fazlasıyla işini görecektir. S7 bence S7 edge in gölgesinde kalıyor ben olsam edge alırdım S7 pek çekici değil bana göre. Ve S7 ile çok benzer tasarıma sahip Zenfone 3 var :D Benchmark manyağı değilsen Zenfone 3 veya P2 diyorum :cool:

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
2-3 Hafta Sonra 32 GB İphone 6S 2639 TL Apple Store 100 Borç Bul Bir Şekilde Veya İndirimleri Takip Et Alırsın

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Ses performansı olarak HTC 10 un yanına kimse yaklaşamaz.İçinde Snapdragon 820,Adreno 530 gibi güçlü bir donanım var.Ön kamera ve arka kamerası çok iyi.Ön kamerada ois var.Güçlü bir yazılımı var emin ol stabil çalışacaktır.Şu an S7 Edge kullanıyorum emin olun şarj hariç S7 de aynı performansı verir.Ve ses,oyun performansı,kamera açısından seni çok mutlu eder.

GezginBoa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Teşekkür ederim yorumlar için,

Bence o kadar yüksek bütce ayırmaya gerek yok dediğin şeyler için orta segment bir telefon yeterli olacaktır, Asus Zenfone 3 veya Lenovo P2 fazlasıyla işini görecektir. S7 bence S7 edge in gölgesinde kalıyor ben olsam edge alırdım S7 pek çekici değil bana göre. Ve S7 ile çok benzer tasarıma sahip Zenfone 3 var :D Benchmark manyağı değilsen Zenfone 3 veya P2 diyorum :cool:

Zenfone 3 veya P2 beni 3-4 sene götürür mü emin değilim.

2-3 Hafta Sonra 32 GB İphone 6S 2639 TL Apple Store 100 Borç Bul Bir Şekilde Veya İndirimleri Takip Et Alırsın

IPhone 6S in batarya sorunu var diyorlar.

Ses performansı olarak HTC 10 un yanına kimse yaklaşamaz.İçinde Snapdragon 820,Adreno 530 gibi güçlü bir donanım var.Ön kamera ve arka kamerası çok iyi.Ön kamerada ois var.Güçlü bir yazılımı var emin ol stabil çalışacaktır.Şu an S7 Edge kullanıyorum emin olun şarj hariç S7 de aynı performansı verir.Ve ses,oyun performansı,kamera açısından seni çok mutlu eder.

S7 Edge de 3600 mA'lik batarya var ama ekranı da 5.5 inç, S7 de 3000 mA ve 5.1 inçlik ekran ile beni idare edeceğini sanıyorum, çok oyun oynayan birisi değilim telefonda.
HTC'nin de boyası soyuluyor diye yorumlar okudum. 3000 TL verdikten sonra boyası soyulan telefonu elimde bile tutmak istemem.

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
S7 öneririm ve biraz daha bütçeyi arttırabilirseniz htc 10'da iyi bir seçenek..

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Teşekkür ederim yorumlar için,
5-6 Saat Ekrsn Suresi Veriyor 1 Gun Rahat Yetiyor

Zenfone 3 veya P2 beni 3-4 sene götürür mü emin değilim.

IPhone 6S in batarya sorunu var diyorlar.

S7 Edge de 3600 mA'lik batarya var ama ekranı da 5.5 inç, S7 de 3000 mA ve 5.1 inçlik ekran ile beni idare edeceğini sanıyorum, çok oyun oynayan birisi değilim telefonda.
HTC'nin de boyası soyuluyor diye yorumlar okudum. 3000 TL verdikten sonra boyası soyulan telefonu elimde bile tutmak istemem.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar,

LG G4 telefonum iki kere(iki ayrı telefonda) bootloop yaşayıp hala servisten gelmediği için yeni bir telefon almak istiyorum.

Telefonda aradığım başlıca özellikler:
+Müzik (günde en az 3-4 saat spor salonu ve yolda müzik dinliyorum, spotify kullanıyorum)
+Kamera (snapchat, instagram kullanacak kadar)
+Akıcı olması, kasmaması.

LG'nin teknik servisini ve müşteriye verdikleri(!) önemi gördükten sonra kesinlikle G5 veya V10 almam.

IPhone'da 64 gb olan modeller (6, 6s) çok pahalı geliyorlar ve değer mi bilmiyorum daha önce hiç iOS kullanmadım.

Sony Xperia Z5 almayı düşündüm fakat snapdragon 810 çok ısındığı için ondan da vazgeçtim. XZ modeli ise 23 Ekim de çıkacak diyorlar o zamana kadar bekleyemem.

Samsung S7 ve Note 5 arasında kararsız kaldım, Note 5 tek elle kullanımda çok zor gibi ve kalemle bir işim olacağını zannetmiyorum. Fakat önceden S3 kullanmıştım ve inanılmaz kasmaları kafayı yedirtmişti bana.

Bu fiyat bandında sizin tavsiye edeceğiniz telefon ne olur?
s7 veya s7 edge öneririm kardeşim...

GezginBoa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
IPhone 6s için 32 gb depolama seçeneği gelmiş, bu da cezbedici bir şey aslında.

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
sana fan boyluluk yapmicam ama şimdi iki işletim sistemi çok iyi ikisininde iyi yönleri var fakat ben zamanında s4 not3 s6 lgnin bi3d telefonu vs. kullanan biriyim diğer cihazlardada hemen hemen aynı sorun güncelleme desteği çok kötü adamlar sadece satmak için cihaz üretiyorlar 2 sene kullandıktan sonra tabi güncellemeler 1 senede 2 senede bir geliyor bu arada ve ülke ülke yayınlanıyor bu bir çile sen s6 kullanıyorsun atıyom 5.0 var biri geliyor bi uygulama felan yapıyor 6.0 a odaklanmış o cihazdada kullanamayınca illaki cihazı değiştirmek zorunda kalıyon ama iphoneda böyle bir sorun pek yok çünkü bak 6 plus çıktı aradan 2 sene geçti ios 10 ile halen uygulamaları rahat kullanabiliyorsun ve 2 sene daha seni götürür bu cihaz etti sana 4 sene sorunsuz kullanım sonra zaten satarsın yenisini alırsın boşa 2 senede bir telefon değiştirmezsin apple ileriye dönük yatırım aracı gibi bişi zenginsen androidin en pahalı en iyi telefonunu al 2 sene sonra değiştir ama ortaysa halin iphone al seni uzun vadede rahat ettirsin paranda boşa gitmez çünkü apple cihazlarının fiyatları düşmüyor fazla satarsın 2. el yine iyi bir telefon alırsın bu arada ben 6 plus kullanıyorum senin dediklerin hepsini bende cihazda yapıyprum ve sorunsuz kullanıyorum

GezginBoa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
sana fan boyluluk yapmicam ama şimdi iki işletim sistemi çok iyi ikisininde iyi yönleri var fakat ben zamanında s4 not3 s6 lgnin bi3d telefonu vs. kullanan biriyim diğer cihazlardada hemen hemen aynı sorun güncelleme desteği çok kötü adamlar sadece satmak için cihaz üretiyorlar 2 sene kullandıktan sonra tabi güncellemeler 1 senede 2 senede bir geliyor bu arada ve ülke ülke yayınlanıyor bu bir çile sen s6 kullanıyorsun atıyom 5.0 var biri geliyor bi uygulama felan yapıyor 6.0 a odaklanmış o cihazdada kullanamayınca illaki cihazı değiştirmek zorunda kalıyon ama iphoneda böyle bir sorun pek yok çünkü bak 6 plus çıktı aradan 2 sene geçti ios 10 ile halen uygulamaları rahat kullanabiliyorsun ve 2 sene daha seni götürür bu cihaz etti sana 4 sene sorunsuz kullanım sonra zaten satarsın yenisini alırsın boşa 2 senede bir telefon değiştirmezsin apple ileriye dönük yatırım aracı gibi bişi zenginsen androidin en pahalı en iyi telefonunu al 2 sene sonra değiştir ama ortaysa halin iphone al seni uzun vadede rahat ettirsin paranda boşa gitmez çünkü apple cihazlarının fiyatları düşmüyor fazla satarsın 2. el yine iyi bir telefon alırsın bu arada ben 6 plus kullanıyorum senin dediklerin hepsini bende cihazda yapıyprum ve sorunsuz kullanıyorum

peki bataryası nasıl? 6 ve 6s lerde batarya sorunundan bahsediyor herkes.

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
peki bataryası nasıl? 6 ve 6s lerde batarya sorunundan bahsediyor herkes.
6s kullanmadım 6 plus kullanıyorum normal kullanımda yani işe gittiğim zamanı düşünelim aramak mesajlaşmak sosyal medyaya felan girersem akşamı buluyor şarjının bitmesi eve giderken müzik felan dinliyorum öyle bitiyor ama oyun oynarsan yarım gün felan sürüyor tabi 10 dkk oynayıp çıkarsan bi kaç saat fazla sürebilir fakar ben pek çıkmıyorum yarımsaat felan sürüyor oyun oynamam o şekilde yarım gün sürüyor şarj konusunda senin kullanımına ve gereksiz servisleri arkaplanda uygulama çalıştırma wifi ye bağlanıp arka planda yedekleme yapma gibi birçok şey var bunları kapatarak iyi bir şarj süresi elde edebilirsin ama androidi pek bilmem daha büyük kapasiteli bataryası olması lazım çünkü windows gibi kullanmasanda çalıştırıyor arkaplanda ama eğer yanında powerbank taşırsan ben almayı düşünüyorum sana daha fazla süre kullanım sunar böyle yolculuk felan yaparsan yada video fotoğraf felan çekmeyi seversen doğaya gidersen almanj tavsiye ederim hatta ben lenste kullanıyorum o iphone 6 daki çekilen fotoğraflar kalitesinde fotoğraflar çekebiliyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 veya s7 edge şuan bu fiyatlarda en üstün cihazlar ben apple sevdalısı ismim değişti özelden konuşmuştuk iphone bulaşma

GezginBoa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

Mediamarkt'dan 2345 TL +5,9 TL kargo parası ile S7 Gümüş aldım :)

Ghora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
16 gb iphone 5s veya lenovo vibe p1 al bence p1 bataryadan iyi benchmark hastası değilsen normal günlük kullanımda 20 saat falan kullanırsın

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

Mediamarkt'dan 2345 TL +5,9 TL kargo parası ile S7 Gümüş aldım :)
OO gümüş sende bendensin hayırlı olsun.
Ekran koruyucu için ekranı tam kaplayan ekran koruyucu diye bul diğerleri kenarlarda açıklık kalıyor telefonun kenarları biraz eğimli çünkü