- Konuyu başlatan
-Yağız-
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 51
Masaüstü pc
Tek sorun var ben pubg oynamıyorum3000 e pubg kaldıran aistem toplarım
Biliyorum şaka yaptımPubg kaldıran derken yani nerdeyse tüm oyunları kaldıran pc toplarım
Instagram yokBen bi sistem buluyum anlaşırzı
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnstagram varmı
Nası uygun değil? A13 Bionic şu ana kadar konuda geçen cihazları performans olarak tokatlar geçer. Malzeme kalitesi ve kamera olarak da 3 4 gömlek üstün.Se 2020 oyun oynamak için uygun değil.
Sadece işlemciye bakmak uygun olmaz ekran boyutu ve pil kapasitesinede bakmak lazım.Nası uygun değil? A13 Bionic şu ana kadar konuda geçen cihazları performans olarak tokatlar geçer. Malzeme kalitesi ve kamera olarak da 3 4 gömlek üstün.
Aralıksız 4 5 saat oyun oynamıyorsan pili kâfi. 2 saat PUBG Mobile oynuyor çalıştığım yerde patronun oğlu , %100 ile başlayıp 40 45 civarı ile bitiriyordu. Daha sonra kendisi dinlenirken 20W adaptörü var zaten , ona takıp yarım saatte fullüyordu telefonu. SE 2020 alma imkanı varken gidip X3 , A52 falan alırsa pişman olur.Sadece işlemciye bakmak uygun olmaz ekran boyutu ve pil kapasitesinede bakmak lazım.
SE 2020 alıcam galibaAralıksız 4 5 saat oyun oynamıyorsan pili kâfi. 2 saat PUBG Mobile oynuyor çalıştığım yerde patronun oğlu , %100 ile başlayıp 40 45 civarı ile bitiriyordu. Daha sonra kendisi dinlenirken 20W adaptörü var zaten , ona takıp yarım saatte fullüyordu telefonu. SE 2020 alma imkanı varken gidip X3 , A52 falan alırsa pişman olur.
En iyisi bir mağazaya git orada aklındaki telefonları incele öyle karar ver.SE 2020 alıcam galiba
Tamam incelerimEn iyisi bir mağazaya git orada aklındaki telefonları incele öyle karar ver.
Uzun ömürlü cihaz istiyorsanız en iyi cihaz o.SE 2020 alıcam galiba