Çok Bilmiş
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 288
Htc m9 iyidir.Efsane 
Lg V20-ni taniticakmis bence de 1-2 ay bekle.Tanitmasa bile arkadas yukarida anlatmis sagolsun cihazlarin fiyati ine bilir.Ne kaybedersin ki,biraz daha bekle.o zaman önerilerinizi dikkate alıp bekleyeceğim yüksek iht. ile zaten alsamda lg g4 yada v10 alacaktım . niyeyse g5 teki moduler batarya olayı biraz korkutuyor benieğerpiyasa değişecekse iphone harcindeki telefonların fiyatı düşer diye düşünüyorum .
TRT bandrolü artık girdi bileYalnız TRT bandrol sıkıntısı olabilir.
Hocam diger telefonlarda tık yok ayrica hepsiburada dan bakarsak hic girmedi 2.250 iphone 6 bulunabiliyor apple garantiliTRT bandrolü artık girdi bilegiren girdi hocam geçmiş olsun yani . iphonelar çoktan zamlandı mesela .
Hocam Trt bandrolü her zaman vardı. Sadece radyo varsa alınıyordu, artık internet olursa bile alıcaklar, yani şöyle açıklıyorum. Mesela samsung galaxy s7 edge radyoya sahipse zaten trt bandrolü ödemiştir. Telefone ek ücret yansıtılmayacak. Fakat radyosuz bir telefon için aynı şeyi söyleyemem. O da buradaki firma yetkililerine kalmış ister o farkı tüketiciden alır, ister o farkı kendileri karşılar.@GeorgeZzz trt bandrolü olayı da var gerçi ekim ayına kadar beklemessem lg g4 alacam yüksek ihtimalle ne diyorsun trt bandrolü konusunda ?
Sen her türlü bekle diyosun yaniHocam Trt bandrolü her zaman vardı. Sadece radyo varsa alınıyordu, artık internet olursa bile alıcaklar, yani şöyle açıklıyorum. Mesela samsung galaxy s7 edge radyoya sahipse zaten trt bandrolü ödemiştir. Telefone ek ücret yansıtılmayacak. Fakat radyosuz bir telefon için aynı şeyi söyleyemem. O da buradaki firma yetkililerine kalmış ister o farkı tüketiciden alır, ister o farkı kendileri karşılar.![]()
Ya öyle değildeSen her türlü bekle diyosun yaninese zaten g4 le ilgili note 4 e göre falan performans olarak kötü kalması kafamı karıştırıyordu
sadece samsung tan daha iyi yazılısmal destek verirler diye seçiyordum .
Ben sana detaylı anlatıyorum o zaman derdimiYa öyle değildetelefon kararını tam olarak vermişsen ve beklemek istemiyorsan al. He ama daha kararsızsan sana tavsiyem kiyas.la da iki telefona baktım note 4 daha iyi gibi duruyor tabi görünüşü çekimleri sesler bunları ele al. En sonda bütçe geliyor, o da sana kalmış istersen direk alırsın biraz beklersen düşer ama daha ne kadar düşecek sınır gibi görünüyor
He bu arada sen bu 1500 -2000 arası demişsin de bana ne istediğinden bahset yazılım desteği mi ses mi kamera mı metal kasa mı anlat derdini
![]()
Yazılımda desteği 2 yıl sürermi tam emin değilim ama Reeder p10s alınabilir bir telefon gibi geldi bana. Metal kasa, Kamera, Batarya, Arayüz görünüşüde fena değil. G4 veya note4 eski amiral gemileri daha çekici ama şu var, sen 1 yıl kullanmıcan 2, 3 sene götürücek telefonlar değil bu sene son güncellemesini alır en iyi ihtimalle gelecek senede ucundan koklar sonra maziye gider. Note 7 çıkınca samsungun satış politikası yüzünden zor destek gelir. Son olarak ben huawei p9 almayı düşünüyordum çok araştırdım ama son kararım şu oldu. Zenfone 3 deluxe'ın türkiyeye gelip satışa çıkmasını beklicem iyi bir telefona benziyor.Aslında sanırım insan doyumsuznormal şartlarda 1500 tl üstü herhangi bir telefon zaten beni her türlü götürür
şimdiki telefonumdan da bilmem kaç daha iyidir ama araştırmaya başlaıkca içinden mükemmelliyetçi birisi çıkıyor . Herneyse istediğim şeyler kendimden anladığım kadarıyla : yazılım desteği önemli 2 3 sene kullanacağım telefonu . kamerası iyi olursa çok iyi olur . Ses derken hopörlör ü kast ettiysen o okadarda dikkat ettiğim bir konu deil kulaklıkla dinliyorum zaten müzikleri falan. Ve sanırım metal arıyorum . Yani yekpare metal kasa takıntım yok ama Samsung un son dönem amiral gemilerindeki gibi cam bir telefonda istemiyorum açıkcası kesin kırarım ben onu . Ve en önemliside performansının iyi olması işlemci vs ve bunun stabilitesi ,6 ay 1 yıl sonra sinir krizleri geçirmek istemem . Ve bunlar için bütçem ortalama 2200 2300 civarı bilmiyorum mümkünmü .
yaz dedin yazdım hocam
ailen yardımcı olacaksa, 2016 çıkışlı bir amiral gemi al yaslan keyfine bak derim.@GeorgeZzz saol dostum artık 1 yıl sonra falan karar veririm ben![]()