1500-2500 tl arası telefon

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
@kka24 onunda kamerası düşük ışıkta çok kötüymüş sdjsdjjds tamam vurmayın telefon almıyorum dsjs .

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Bu Htc bir yeri kapayıp bir yeri kisiyor.Kamera süper oluyor performans olmuyor.Lg gibi orta performans orta kamera yapsa çok iyi olacak

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
@damrarogos aynen firmaların kendine has öyle garip özellikleri var . mesela general mobile donanım ve yazılım olarak fiyatının cok üstünde oluyor bence ( hey gidi discovery :D ) ama telefona bebeğin gibi bakacan :D bel hizasından düştümü kırılıyor 30 saniye su girse tamam .

Diego950

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Lg g5 hepsiburada sitesinde lg turkiye garantili 2.200 tl civarinda bakabilirsin

HüseyinBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İphone almanı öneririm 5 yıl götürür heralde

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
LG G5 (hepsiburada) veya Xperia Z5C almanızı öneririm.

M9 ve G FLEX 2 revize olmayan;
Oneplus 2 ve Z3+ ilk revize;
Z5 serisi ise ikinci revize S810 kullanıyor.

Bu da demek oluyor ki G Flex 2 ve M9+ ısıl bakımdan sorunlu. M9 alacaksanız masaya koyup hoparlörü keyfini çıkaracaksınız. Başka bir şey yapamazsınız o ısınma ile. Kamera desek Allah'a emanet. Bitik bir cihaz. İşlemci downclock edilerek ısınmayı engellemeye çalıştılar yani performanstan kıstılar. Sonuç ortada.

Alınmayacak tek hTC telefonuna da böyle tutulmuşsunuz ya. Bir de yorumlara bakıyorum herkes unutmuş sorunları. Öneriyor topluca herkes.

Alıp da hayatınızın hatasını yapmayın.

GeorgeZzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bütçe senin için önemli ise yapman gereken biraz beklemek eğer acelen yoksa, çünkü şuan akıllı telefon piyasası ekim ayına kadar değişicek s7 edge ilk çıkından şimdiye resmi samsung kaynaklarında 480-500 tl gibi bir fiyat farkı çıktı, bunun hepsi iki ayda gerçekleşti sen note 7 i bekle hem ona bakarsın hemde s7 edge ve diğer telefonların fiyatları daha bir düşer. Lg 5 şimdiki fiyatıyla çıkış tarihi fiyatı neredeyse 750 lira fark ediyor. Yine de karar senin :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 aldım 20 gün felan oldu iki güncelleme geldi eski s serisi amiral gemilerine bu kadar sık güncelleme desteği verilmezdi ayrıca note 5 de her ay güncelleme alıyor dert etme o işi

HüseyinBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
bir süre sonra günçeleme destegi geliçegini pek sanmıyorum note 5 e

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
o zaman önerilerinizi dikkate alıp bekleyeceğim yüksek iht. ile zaten alsamda lg g4 yada v10 alacaktım . niyeyse g5 teki moduler batarya olayı biraz korkutuyor beni :D eğerpiyasa değişecekse iphone harcindeki telefonların fiyatı düşer diye düşünüyorum .

Tarayıcı666

Asistan
Reaksiyon puanı
21
o zaman önerilerinizi dikkate alıp bekleyeceğim yüksek iht. ile zaten alsamda lg g4 yada v10 alacaktım . niyeyse g5 teki moduler batarya olayı biraz korkutuyor beni :D eğerpiyasa değişecekse iphone harcindeki telefonların fiyatı düşer diye düşünüyorum .
Lg V20-ni taniticakmis bence de 1-2 ay bekle.Tanitmasa bile arkadas yukarida anlatmis sagolsun cihazlarin fiyati ine bilir.Ne kaybedersin ki,biraz daha bekle.

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
@GeorgeZzz trt bandrolü olayı da var gerçi ekim ayına kadar beklemessem lg g4 alacam yüksek ihtimalle ne diyorsun trt bandrolü konusunda ?

GeorgeZzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
@GeorgeZzz trt bandrolü olayı da var gerçi ekim ayına kadar beklemessem lg g4 alacam yüksek ihtimalle ne diyorsun trt bandrolü konusunda ?
Hocam Trt bandrolü her zaman vardı. Sadece radyo varsa alınıyordu, artık internet olursa bile alıcaklar, yani şöyle açıklıyorum. Mesela samsung galaxy s7 edge radyoya sahipse zaten trt bandrolü ödemiştir. Telefone ek ücret yansıtılmayacak. Fakat radyosuz bir telefon için aynı şeyi söyleyemem. O da buradaki firma yetkililerine kalmış ister o farkı tüketiciden alır, ister o farkı kendileri karşılar. :cool:;)

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Hocam Trt bandrolü her zaman vardı. Sadece radyo varsa alınıyordu, artık internet olursa bile alıcaklar, yani şöyle açıklıyorum. Mesela samsung galaxy s7 edge radyoya sahipse zaten trt bandrolü ödemiştir. Telefone ek ücret yansıtılmayacak. Fakat radyosuz bir telefon için aynı şeyi söyleyemem. O da buradaki firma yetkililerine kalmış ister o farkı tüketiciden alır, ister o farkı kendileri karşılar. :cool:;)
Sen her türlü bekle diyosun yani :D nese zaten g4 le ilgili note 4 e göre falan performans olarak kötü kalması kafamı karıştırıyordu :D sadece samsung tan daha iyi yazılısmal destek verirler diye seçiyordum .

GeorgeZzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sen her türlü bekle diyosun yani :D nese zaten g4 le ilgili note 4 e göre falan performans olarak kötü kalması kafamı karıştırıyordu :D sadece samsung tan daha iyi yazılısmal destek verirler diye seçiyordum .
Ya öyle değilde :D telefon kararını tam olarak vermişsen ve beklemek istemiyorsan al. He ama daha kararsızsan sana tavsiyem kiyas.la da iki telefona baktım note 4 daha iyi gibi duruyor tabi görünüşü çekimleri sesler bunları ele al. En sonda bütçe geliyor, o da sana kalmış istersen direk alırsın biraz beklersen düşer ama daha ne kadar düşecek sınır gibi görünüyor :D He bu arada sen bu 1500 -2000 arası demişsin de bana ne istediğinden bahset yazılım desteği mi ses mi kamera mı metal kasa mı anlat derdini ;)

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Ya öyle değilde :D telefon kararını tam olarak vermişsen ve beklemek istemiyorsan al. He ama daha kararsızsan sana tavsiyem kiyas.la da iki telefona baktım note 4 daha iyi gibi duruyor tabi görünüşü çekimleri sesler bunları ele al. En sonda bütçe geliyor, o da sana kalmış istersen direk alırsın biraz beklersen düşer ama daha ne kadar düşecek sınır gibi görünüyor :D He bu arada sen bu 1500 -2000 arası demişsin de bana ne istediğinden bahset yazılım desteği mi ses mi kamera mı metal kasa mı anlat derdini ;)
Ben sana detaylı anlatıyorum o zaman derdimi :D :D

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Aslında sanırım insan doyumsuz :D normal şartlarda 1500 tl üstü herhangi bir telefon zaten beni her türlü götürür :D şimdiki telefonumdan da bilmem kaç daha iyidir ama araştırmaya başlaıkca içinden mükemmelliyetçi birisi çıkıyor . Herneyse istediğim şeyler kendimden anladığım kadarıyla : yazılım desteği önemli 2 3 sene kullanacağım telefonu . kamerası iyi olursa çok iyi olur . Ses derken hopörlör ü kast ettiysen o okadarda dikkat ettiğim bir konu deil kulaklıkla dinliyorum zaten müzikleri falan. Ve sanırım metal arıyorum . Yani yekpare metal kasa takıntım yok ama Samsung un son dönem amiral gemilerindeki gibi cam bir telefonda istemiyorum açıkcası kesin kırarım ben onu . Ve en önemliside performansının iyi olması işlemci vs ve bunun stabilitesi ,6 ay 1 yıl sonra sinir krizleri geçirmek istemem . Ve bunlar için bütçem ortalama 2200 2300 civarı bilmiyorum mümkünmü . :D yaz dedin yazdım hocam

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Evet söylemeyi unuttum Telefonu alırken ailemin desteği büyük bi payda olduğu için şuan ithalatçı garanti telefon almak istemiyorum ilerde inşAllah . :D @Can Paksoy

GeorgeZzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Aslında sanırım insan doyumsuz :D normal şartlarda 1500 tl üstü herhangi bir telefon zaten beni her türlü götürür :D şimdiki telefonumdan da bilmem kaç daha iyidir ama araştırmaya başlaıkca içinden mükemmelliyetçi birisi çıkıyor . Herneyse istediğim şeyler kendimden anladığım kadarıyla : yazılım desteği önemli 2 3 sene kullanacağım telefonu . kamerası iyi olursa çok iyi olur . Ses derken hopörlör ü kast ettiysen o okadarda dikkat ettiğim bir konu deil kulaklıkla dinliyorum zaten müzikleri falan. Ve sanırım metal arıyorum . Yani yekpare metal kasa takıntım yok ama Samsung un son dönem amiral gemilerindeki gibi cam bir telefonda istemiyorum açıkcası kesin kırarım ben onu . Ve en önemliside performansının iyi olması işlemci vs ve bunun stabilitesi ,6 ay 1 yıl sonra sinir krizleri geçirmek istemem . Ve bunlar için bütçem ortalama 2200 2300 civarı bilmiyorum mümkünmü . :D yaz dedin yazdım hocam
Yazılımda desteği 2 yıl sürermi tam emin değilim ama Reeder p10s alınabilir bir telefon gibi geldi bana. Metal kasa, Kamera, Batarya, Arayüz görünüşüde fena değil. G4 veya note4 eski amiral gemileri daha çekici ama şu var, sen 1 yıl kullanmıcan 2, 3 sene götürücek telefonlar değil bu sene son güncellemesini alır en iyi ihtimalle gelecek senede ucundan koklar sonra maziye gider. Note 7 çıkınca samsungun satış politikası yüzünden zor destek gelir. Son olarak ben huawei p9 almayı düşünüyordum çok araştırdım ama son kararım şu oldu. Zenfone 3 deluxe'ın türkiyeye gelip satışa çıkmasını beklicem iyi bir telefona benziyor. :) Ancak bu kadar kafanı karıştırabilirdim. ;)

GeorgeZzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
@GeorgeZzz saol dostum artık 1 yıl sonra falan karar veririm ben :D
ailen yardımcı olacaksa, 2016 çıkışlı bir amiral gemi al yaslan keyfine bak derim. :D O zaman huawei p9 al kurtul hem kullanıcı deneyimini bana söylersin ona göre bende alırım. Metal kasa ince ekranını çok beğendim herkez iç çerçeveye takmış ama git gör güzel telefon ;)