2021'de Huawei Mate 20 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan griefze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

griefze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Mate 20 Pro hala güçlü bir cihaz ve sizi donanım açısından oldukça memnun eder ancak tipik bir iOS kullanıcısında olduğu gibi sanırım sizde de bir güncelleme takıntısı var. Android'de hele hele ki eski bir cihaz ise güncelleme gibi bir beklentiniz olmasın. Nitekim Mate 20 Pro, Android 11'i alarak vadesini doldurdu. Bir diğer husus da kamera. Eğer ki daha önceden hiç Android bir cihaz kullanmadıysanız muhtemelen Mate 20 Pro'nun kamerasından memnun kalmayacaksınız, özellik de ön kamerasından. Çünkü Apple'ın kamera anlayışı ile Huawei ve Samsung gibi firmaların kamera anlayışı bir değil. O yüzden siz en iyisi yola 8+ ile devam edin. 8+ da hala oldukça güçlü bir cihaz.
Beni en korkutan konu kamera açıkçası o yüzden çok ikilemede kaldım. Pişman olacağım bi kamera deneyimi yaşamak istemiyorum. Güncelleme yapmamak sorun yaratmadığı sürece takıntılı olduğum bir konu değil yoksa.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Beni en korkutan konu kamera açıkçası o yüzden çok ikilemede kaldım. Pişman olacağım bi kamera deneyimi yaşamak istemiyorum. Güncelleme yapmamak sorun yaratmadığı sürece takıntılı olduğum bir konu değil yoksa.
Kamera konusunda Renk doğruluğu,hdr(çok az fark),portre gibi noktalarda İphone 8 plus Mate 20 Pro dan daha iyi.Zoom, manzara (ultra geniş açı),Gece çekimlerinde Mate 20 Pro daha iyi.8 plusta,Mate 20 Pro da Fotoğraf konusunda memnun eder.Videoda 8 plus her çözünürlükte memnun eder,Mate 20 Pro sadece 1080p 30fps de seni memnun eder.Sosyal medyaya video atıyorsan İphone dan şaşma derim.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
O zaman iPhone ile devam edin. Uzun yıllar iPhone kullandıktan sonra Android cihaz alıp pişman olan çok fazla insan var çünkü. Apple'ın kamera anlayışı hem diğer firmalardan oldukça farklı ve sosyal medya stabilizasyonu da Android cihazlara oranla katbekat daha iyi. Şimdi siz çektiğiniz bir fotoğrafı veyahut videoyu neredeyse aynı kalitede sosyal medyada paylaşabilirsiniz ama Android'de bu imkansız.

griefze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
O zaman iPhone ile devam edin. Uzun yıllar iPhone kullandıktan sonra Android cihaz alıp pişman olan çok fazla insan var çünkü. Apple'ın kamera anlayışı hem diğer firmalardan oldukça farklı ve sosyal medya stabilizasyonu da Android cihazlara oranla katbekat daha iyi. Şimdi siz çektiğiniz bir fotoğrafı veyahut videoyu neredeyse aynı kalitede sosyal medyada paylaşabilirsiniz ama Android'de bu imkansız.
Sanırım IOS'dan devam edeceğim böylesi beni daha mutlu edecek gibi, tekrardan çok teşekkür ederim ve iyi forumlar^^

griefze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Haklısınız, şu an iPhone tarafından daha eminim ve oradan devam edeceğim muhtemelen. Paylaştığınız fikirlerden için teşekkür ederim^^
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçen varsa 1000 lira daha ekleyip se 2020 al
Artık ekran boyutumu biraz büyütmek istiyorum ya SE 2020 modeli 6/6s ile aynı kasa imiş