2020'de hala iphone 7 plus alınır mı ?

wgı123

Asistan
Reaksiyon puanı
20
bende 5 sene öncesine kadar 16 gb bana yeter diyordum 3 sene sıkıntı çıkarmadı ama son 2 sene benim için işkence oldu o yüzden en az 64 gb model almaya bak
Bende çok fazla foto çeken biri değilim fakat uygulamalar bile çok yer kaplıyor o yüzden yüksek grafikli oyun indirme örneğin gta sa hafızada 2 gb yer kaplıyor
Benim telefonum 32 gb ve 3 tanesi ağır olmak üzere 12 tane oyun var 3340 fotoğraf ve 312 video var ve 10 gb boşum var. Zaten fotoğraflar çoğaldıkça karışıkşık olmasın diye bilgisayara atıyorum. Ama atmasamda gayet yeterli
Elimdeki telefonu 4 senedir kullanıyorum ve hiç sorun yaratmadı depolama
16 gb cidden az yetmeyebilir
Peki tekrar soruyorum depolama dışında alınabilir bi telefonmu

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Benim şuan telefonum 32 gb ve

Benim telefonum 32 gb ve 3 tanesi ağır olmak üzere 12 tane oyun var 334fotoğraf ve 78 video var ve 10 gb boşum var
Elimdekş telefonu 4 senedir kullanıyorum ve hiç sorun yaratmadı depolama
16 gb cidden az o yetmeyebilir
Peki tekrar soruyorum depolama dışında alınabilir bi telefonmu
Günümüzde pili dışında iPhone 7 bile yapacağın her şeyi sıkıntı yaratmadan yapabiliyor, PUBG'yi Fortnite'yi hepsini düz iPhone 7 de denedim sıfır donma fakat pil su gibi gidiyordu. 7 Plus kullanan arkadaşlarım, akrabalarım hepsi şuan çok memnun. Bana kalırsa siz baştan 7 Plus almaya karar vermişsiniz bizim söylediklerimizin fikrini değiştirebileceğini sanmıyorum.

wgı123

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Günümüzde pili dışında iPhone 7 bile yapacağın her şeyi sıkıntı yaratmadan yapabiliyor, PUBG'yi Fortnite'yi hepsini düz iPhone 7 de denedim sıfır donma fakat pil su gibi gidiyordu. 7 Plus kullanan arkadaşlarım, akrabalarım hepsi şuan çok memnun. Bana kalırsa siz baştan 7 Plus almaya karar vermişsiniz bizim söylediklerimizin fikrini değiştirebileceğini sanmıyorum.
Ben zaten karar vermiştim dediğiniz gibi ama bilmediklerim hakkında soru sormak istedim bildiklerimlede bilgilendirmeye çalıştım
Yorumunuz için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki merakımdan soruyorum şuan ne telefon kullanıyosunuz ve hala alınabilir bi telefonmu

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Ben zaten karar vermiştim dediğiniz gibi ama bilmediklerim hakkında soru sormak istedim bildiklerimlede bilgilendirmeye çalıştım
Yorumunuz için teşekkürler

Peki merakımdan soruyorum şuan ne telefon kullanıyosunuz ve hala alınabilir bi telefonmu
Alınabilir 7+ kullanmıyorum ama kullanan yakınlarım çok memnun. Bence bir kaç ay geç alacak olsanda XR al.

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
iphone x den öncesi alınmaz onun yerine mi 9 t alabilirsin yada birazda para biriktir üst modelleri al

wgı123

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Alınabilir 7+ kullanmıyorum ama kullanan yakınlarım çok memnun. Bence bir kaç ay geç alacak olsanda XR al.
Teşekkürler ama xr hem yaşıma hemde bütçeme uygun değil
Almak için beklesem bile olmaz çünkü dediğim gibi o kadar iyi bi telefonu kendim için fazla görüyorum
Yorumunuz için tekrar teşekkürler

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Teşekkürler ama xr hem yaşıma hemde bütçeme uygun değil
Almak için beklesem bile olmaz çünkü dediğim gibi o kadar iyi bi telefonu kendim için fazla görüyorum
Yorumunuz için tekrar teşekkürler
Yaşınız kaç? Elinizdeki telefonla idare edebilecek durumdaysanız edin biriktirin bence paranızı.

wgı123

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Yaşınız kaç? Elinizdeki telefonla idare edebilecek durumdaysanız edin biriktirin bence paranızı.
yaşım 14 ve şuan elimde tam 4000 tl bile yokken 6000 lşra biriktirmek 1 senemi alabilir

sürekli kapanıyor ve donmasından dolayı uygulamalara bile zor giriyorum

Son düzenleme:

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Son düzenleme:

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Yukarıda da gördüğünüz gibi 2020 senesinin nisan aylarına doğru telefonumu değiştirmek istiyorum. Kararım ıphone den yana olduğu için ve 7 serisinin yukarısındaki telefonlar çok pahalı olduğu için 7 plusu konu aldım. Sorum şu; 2020 yılında ıphone 7 plus alınırmı ve beni kaç sene götürür? (4 seneden fazla götürürmü)
Sadece koleksiyoncular alır.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Aynen

Güncelleme desteği kesilecek ve 1 yıl sonra çoğu uygulama desteğı bitecek.
Göreceğiz bakalım gerçekten öylemi olacak. Şu anda 5s e bile desteği kesen herhangi bir uygulama yok. İnstagram ve youtube gibi uygulamalar iPhone 5 e desteği kesti oda 32bit işlemci yüzünden. 64 bit olsa dahada devam ederdi. İki sene sonra ios güncellemesi bitebilir ama uygulama güncellemelerinin 4 seneden önce biteceğini sanmıyorum. iPhone x ve xr ile aynı ram miktarına sahip cihazdan bahsediyoruz. Üstelik kullandığı A10 işlemcisini bu sene çıkarttıkları iPad 7 ye bile koydular. Kolaymı hemen öyle bitirmek.

wgı123

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Aynen

Güncelleme desteği kesilecek ve 1 yıl sonra çoğu uygulama desteğı bitecek.
IOS 15 güncellemesini kesin alıcak çünkü IOS 14ü 6s plus bile alıcak
hatta ıphone 7 ile 7 plus farklı zamanlarda güncelleme keserse (ram farkından dolayı) 7 plus IOS 16yı bile alabilir.
ama IOS 15 kesin

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Alinir dort seneden fazla goturur :D
Benim telefonum 1500 tl idi uc yil gitti
Yeni telefonum 1700 tl bu da uc dort yil goturmek zorunda

huseyinnu51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2. ele çok sıcak bakmıyorum
Anlıyorum, 2. el Huawei Mate 20 Pro önermemin sebebi, 4000 TL bütçe ile uzun süre kullanabileceğin (malzeme kalitesi, kamerası, depolama alanı, su ve toz geçirmezlik sertifikaları gibi) premium düzeyde başka bir ürün bulacağınızı düşünmediğim içindir. Sıfır, İphone 7 Plus aldığın zaman, İphone 7 Plus' ın seni tatmin edeceğini düşünmüyorum.

Ayrıca, 4000 TL civarında veya daha düşük fiyata Xiaomi tarafında da alabileceğin ürünlerin sana uzun süre kullanım sunacağını sanmıyorum. Xiaomi fiyat olarak uygun fakat malzeme kalitesinin zayıf olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:

wgı123

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Anlıyorum, 2. el Huawei Mate 20 Pro önermemin sebebi, 4000 TL bütçe ile uzun süre kullanabileceğin (malzeme kalitesi, kamerası, depolama alanı, su ve toz geçirmezlik sertifikaları gibi) premium düzeyde başka bir ürün bulacağınızı düşünmediğim içindir. Sıfır, İphone 7 Plus aldığın zaman, İphone 7 Plus' ın seni tatmin edeceğini düşünmüyorum.

Ayrıca, 4000 TL civarında veya daha düşük fiyata Xiaomi tarafında da alabileceğin ürünlerin sana uzun süre kullanım sunacağını sanmıyorum. Xiaomi fiyat olarak uygun fakat malzeme kalitesinin zayıf olduğunu düşünüyorum.
xiaominin kötü olduğu bi gerçek zaten

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502
xiaominin kötü olduğu bi gerçek zaten
Xiaomi mi kötü? En iyi f/p telefonları xiaomi'nin.

Bu fiyatlara malzeme kalitesi iyi bir telefon söyler misiniz?

wgı123

Asistan
Reaksiyon puanı
20

huawei nova 5t geliyor hem performans hemde sağlamlık var

bence xiaomi fiyat konusunda uygun olabilir ama kaliteli malzeme ve uzun kullanışlık açısından sınıfta kalıyor

bence xiaomi fiyat konusunda uygun olabilir ama kaliteli malzeme ve uzun kullanışlık açısından sınıfta kalıyor
bikere hem iyi işlemci koyup hem kaliteli malzeme yapıp hemde bi telefonu 3000 liraya satamaz bi yerinden kısıyoki bence oralarda kalitesiz malzeme ve uzun kullanışsızlık

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502

Sizin dediğiniz telefon 4500 TL .
Ben 2500-3000 TL'lik telefondan bahsediyorum

wgı123

Asistan
Reaksiyon puanı
20
2. el Huawei Mate 20 Pro öneririm.
2. el huawei mate 20 pro yerine yeni gelicek huawei nova 5t ye de bakmayı düşünüyotum kirin 980 işlemcisi var

Hocam Xiaomi mi 9 t 2500 TL nova 5t 4500 TL .
Arasındaki fark nasıl 500 TL olabilir ?
siz bana 9t demedinizki

4000 tl geçen bir yorumun altına bu fiyata telefon önerirmisiniz yazmışsınız

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502
2. el huawei mate 20 pro yerine yeni gelicek huawei nova 5t ye de bakmayı düşünüyotum kirin 980 işlemcisi var

siz bana 9t demedinizki

4000 tl geçen bir yorumun altına bu fiyata telefon önerirmisiniz yazmışsınız
Mi 9 t demedim ama o fiyatlarda en uygun telefon mi9 t

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Alırsan 3 sene götürür ama 3 sene için alınabilir, bütçenizin 4000 TL bandında olduğuna tahmin yürüteceğim, 2. El iPhone 8/ 8 Plus (iOS baktığınız icin) alın.

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502
YAPMA YA siz çokmu gördünüz örnek verin o zaman
şöyle örnek vereyim.Ben redmi note 7 kullanıyorum.Size açık konuşayım almadan önce çok düşündüm.O zamanların en trend telefonu olduğu halde xiaomi'nin adını yeni duyduğum için aslında hiç almak istemiyordum.Ama bütçemde rn7'ye yetiyordu.Ve aldım. Kısacası şimdi sizin gibi xiaomiyi kötü buluyordum.Taki kullanana kadar. telefon ateş ediyor resmen. ihitiyaçlarımı fazlasıyla gideriyor. Ama şimdi pişmanım. Neden diye sorarsanız tam ben aldıktan hemen sonra redmi note 8 ve note 8 pro satışa çıkmıştı. Düşünsenize rn7 'den bu performans çıkıyorsa rn8 den ve prodan kim bilir neler çıkar?
O yüzden tercihim hep xiaomi...

Saygılar:):)