__kadıköyRAP__
Guru
- Reaksiyon puanı
- 2,148
İyi bir fikir mi? Spot 850 TL'ye satılıyor, başka önerileri de alabilirim.
Kapalı kutudan çıkarıp imei yazıp veriyorlar. Spotun ayrıntısına girmeyelim M8 hakkında yorumları merak ettim daha çok batarya 2600mah mesela az gibi duruyor ama yeterli midir?Bu alacağınız ürün kapalı kutumu?
Arayüzü cok güzel ve stabil çalışıyor 2600 kullanima bagli diyelim bu ama günü çıkaracaktır.Kapalı kutudan çıkarıp imei yazıp veriyorlar. Spotun ayrıntısına girmeyelim M8 hakkında yorumları merak ettim daha çok batarya 2600mah mesela az gibi duruyor ama yeterli midir?
Htc M7 kullanmış birisi olarak daha önce htc kullanmadıysanız farkı hissedeceksiniz malzeme kalitesi ses kalitesi üst düzey.Htc M9'un S810 kullandığı için daha fazla ısındığı doğru.Htc 10 da da iki adet stereo hoparlör mevcut,arayüz olarak en stabil arayüzlerden birisi diye bilirim,eksi yönleri ekran super lcd ekran kullanılıyor renk canlılığı düşük.kamerası karanlık ortamlarda geride kalıyor, ve batarya için düşüncem bir günü rahat çıkaracaktır ve son olarak eğer rom root işleri ile de uğraşa bilirim derseniz geniş bir geliştirici kitlesi mevcutSpotunu falan ben düşüneyim boşver.
M8'in sorunları var mı varsa onlardan bahsedelim artıları eksileri neler, ben bu telefonu kestirdim gözüme stereo hoparlörü falan güzel HTC 10'da tek hoparlör var sanırım. M9, M8'den daha fazla ısınıyormuş bu doğru mu?
Sanmıyorum hocam bilindik markaların tepe modelleri oluyor genelde, Samsung, LG, HTC, Sony, iPhone.Nerede yaşıyorsunuz hocam? Huawei P9 Plus bulunuyor mu oralarda?
Huawei P9 kullanıyorum ben ama Plus modelini tavsiye ederim. Plus modelinde stereo hoparlör var, ekranın üstünde ve altında. Ayrıca batarya performansı da şahane. Isınma gibi sorunlar bulunmuyor. HTC gibi metal kasa, Leica marka çift kamera, 8MP oldukça iyi ön kamerası..
M8 spotu ile hiç üretimi m8 aynı mı sanıyorsun anlamış değilim.Spotunu falan ben düşüneyim boşver.
M8'in sorunları var mı varsa onlardan bahsedelim artıları eksileri neler, ben bu telefonu kestirdim gözüme stereo hoparlörü falan güzel HTC 10'da tek hoparlör var sanırım. M9, M8'den daha fazla ısınıyormuş bu doğru mu?
Spot diyorum, çakma demiyorum. Cihazlar orjinal. Tek farkı yurt dışından kaçak girmesi.M8 spotu ile hiç üretimi m8 aynı mı sanıyorsun anlamış değilim.
Sony'den sıkıldım hocam, HTC de M7'den beri kullanmak istediğim bir marka.Z3c al bir de onu dene
Bayağı alıyormuş benim s800'lü Z1C 40K civarı alıyordu, gerçi antutu son güncellemelerde puanları arttırmıştı, ondan olabilir.@__kadıköyRAP__ sizin için sd800 lü g2 ile antutu yaptım 56 bin aldım m8 tahmini 56-60 k arası statik puan alır.
htc kulaklık tasarım olarak güzel cihazdır malzeme kalitesi güzeldir
4.4.4 kullanıyordum Z1C'de, Lollipop gelmişti ama geçmemiştim, M8 ise Marshmallow güncellemesi almış, belki N güncellemesi bile alır.Sen spota Gözünü yumduysan al.Güzel bir cihaz ama Güncelleme alamayabilir.Tabi rom falan atarsan sorun olmaz da m8 hala güzel.
Bayağı alıyormuş benim s800'lü Z1C 40K civarı alıyordu, gerçi antutu son güncellemelerde puanları arttırmıştı, ondan olabilir.