2016'da HTC One M8 almak

Reaksiyon puanı
2,148
büyük ihtimal ama bu halde bile 615 li cihazlardan iyi bence m8,g2 garanti olayı da dediğim gibi sorunları cebinizden karşılarsanız mantıklı olabilir önemli olan ilk alırken detaylı inceleyin fabrika çıkışı bir hata gözlemlerseniz hiç bulaşmayın ölü pikseldir hoparlörde cızırtı filan bunlara detaylı bakın derim
Aynen elden aldığım için iyice inceleyip alacağım, zaten sorun olunca da sıkıntı çıkarmıyorlar veriyorsun başka alıyorsun.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
M8 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim. Düşük ışıkta kötü kamera performansı dışında bir sorununu görmedim şimdiye kadar.

Reaksiyon puanı
2,148
Adama dedim ne renkler var elinde diye Siyah var ama önü Altın dedi, toplama mı bu dedim nası önü ayrı arkası ayrı oluyor, internetten araştırdım meğer Harman Kardon diye bi model varmış, Sprint'e özel olan model. Yarın Van'dan getirteceğim bakalım.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Evet sesle ilgili ünlü bir markaymış, çok bilgim yok. Kulaklıkları harman kardon markaymış falan.
Aynı model m7 de de vardı ben siyahına denk gelmiştim çok güzel siyah rengi vardı kulaklıkları özel kaliteli sadece yurtdışı imei atılacağı için rom işlemleri yapamıyorsunuz onun dışında iyi bir seçenek

Reaksiyon puanı
2,148
Telefonu aldım, tahmin ettiğim üzere kulaklığı iç etmişler. :D

Telefon M8 Harman Kardon modeli, Sprint'e özel olan, yukarıda dediğim gibi.

Ben cihazın sorunlarını çözdüm ama bilgisi olmayan insan bunları halledemezdi, o nedenle özellikle yabancı operatör telefonu almayın.

Cihaz 5.0.2 ile geldi, otomatik güncelleme alamıyorsunuz, hattınızı sanki yurtdışında kullanıyormuş gibi kullanıyorsunuz yani Roaming modunda, o nedenle de Hotspot açamıyorsunuz. Ama kendim 6.0 yükleyip root ettim ve build.prop'dan bi değeri değiştirerek Hotspot'u etkinleştirebildim. Ek olarak 4G kullanamıyorum sanırım zaten hattımı da geçirmemiştim o yüzden sıkıntı değil.

Şu an her şey istediğim gibi.
*Marshmallow 6.0
*TWRP Installed
*Rooted
*Xposed Installed
*Unlocked
*S-OFF
*Super CID

Eksi olarak sayabileceğim tek şey mobil data'nın ne çektiğini göremiyorum sürekli G yazıyor.

Antutu sonucu da atacağım ama şu an elektrik yok, batarya israf etmeyelim. :)

Reaksiyon puanı
2,148
Bahsettiğim Roaming yani Dolaşımda olayını bu resimden anlayabilirsiniz, normalde menüde Mobil Hotspot seçeneği yok, bi şekil getirip açtığımda ise şu uyarıyı veriyor, uyarıya rağmen Hotspot sıkıntısız çalışıyor ama.

Screenshot_20160618-015406.png

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hayırlı olsun. Bu kadar çok şeyle uğraşmak herkesin harcı değil yalnız. Herkes yapamazdı bunları. :)

Reaksiyon puanı
2,148
/system/customize/AAC/default.xml içindeki sku_id 10 yerine 42 yapınca da sadece G gözükmesi sorununu çözdüm şimdi H yazıyor. Ve telefon çalınca internet kopardı o sorun da gitti.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Xposed, twrp, root bunlar android,çilerin olmassa olmazı üstüne bilgi birikim olunca zaten arkadaşın yaptıklarını herkes yapamaz.

Reaksiyon puanı
2,148
/system/customize/AAC/default.xml içindeki sku_id 10 yerine 42 yapınca da sadece G gözükmesi sorununu çözdüm şimdi H yazıyor. Ve telefon çalınca internet kopardı o sorun da gitti.

Yanılmışım önceki halinde de telefon çalınca internet kopmuyormuş. Sadece G simgesi gidiyormuş. Dosya indirirken bi konuşma yaparak denedim dosya inmeye devam etti.

Marshmallow kullanan M8 kullanıcılarına soruyorum, sinyal kalitesini gösteren çubuklar kaç tane sizde? Bende 4 adet var bazı resimlere bakıyorum 5 olan var 6 olan var.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Yanılmışım önceki halinde de telefon çalınca internet kopmuyormuş. Sadece G simgesi gidiyormuş. Dosya indirirken bi konuşma yaparak denedim dosya inmeye devam etti.

Marshmallow kullanan M8 kullanıcılarına soruyorum, sinyal kalitesini gösteren çubuklar kaç tane sizde? Bende 4 adet var bazı resimlere bakıyorum 5 olan var 6 olan var.
M8 kullanmıştım ama 6.0 değildi zamanında 5 tane vardı.